Şimdi Ara

Göz Çizdirme Operasyonu (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar göz numaralarım 2.25 miyop/0.50 astigmat -2.50 miyop/0.25 astigmat. Uzun süredir ilerleme olmuyor ben de çizdirmeye karar verdim. Daha önce operasyon geçiren arkadaşlar İzmir'de hastane, doktor ve fiyat açısından yardımcı olabilirler mi?

İzmir'de Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'nde İntralase Lasik yöntemiyle 2014 yılında oldum, çok memnunum. 2015 yılında üç akrabamında katarakt ameliyatlarını yine bu hastanede yaptırdık, tavsiye ederim. Fiyat konusunda hastaneyi arayarak bilgi alabilirsiniz.
  • son kararım S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yardımınız için, size birkaç sorum olacaktı; peki siz operasyon ve öncesindeki tetkikler için ne kadar ödeme yapmıştınız? gözünüzün o zamanki ve şuanki numarası nasıl? son olarak operasyona hangi doktor girmişti?
    Operasyon öncesi muayene ücreti+tetkik (kornea topografisi vs.) 150 TL civarı bir ödeme yapmıştım. Göz numaralarım 4.75 miyop 2.00 astigmat, diğer göz 5.25 miyop 2.50 astigmattı, şimdi numara yok( 0.25 yada 0.50 bırakılmış olabilir, sıfır kabul ediliyor bu numaralar). Operasyonumu Op. Dr. Bilgehan Sezgin Asena gerçekleştirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaş yapanda göz çıkarma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.