Şimdi Ara

###PRİVATE SERVER'DAKİ CHARIM###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır serverdaki data baselerle çok oynandığı için kendiliğinden ara sıra dc verio
  • yok o anlamada değil resmi sitesindeki download inmiyo da onun için bende başlıcam canım sıkıldı biraz takılam yardım edermisin?
  • ya yardım ederim etmesinede çok kişi girip lag ettiği için download llinkini kapattılar herhalde o yüzden yüklenmior olabilir
  • herkes bu kadar gelişirse yine bi anlamı kalmaz pklarda baksana np ye
  • np nin az olması benim suçum değil ben asaslara 2 yada en fazla 3 atıom asaslar spike ile tek çakıyo asas bug var adam spikeyi bi koyuyo %600 değil %2000 hatta %3000 daha fazla koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stahli -- 31 Ağustos 2006; 20:21:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DrAkOJa_

np nin az olması benim suçum değil ben asaslara 2 yada en fazla 3 atıom asaslar spike ile tek çakıyo asas bug var adam spikeyi bi koyuyo %600 değil %2000 hatta %3000 daha fazla koyuyor

asaslar ı ben deli ediyodum private serverlerde okçuyken ..
    en az defans okçulara karşıdır sadece gousluk we don arrow defans oluyor.
    bu yüzden ben okçu oldum we üzerim komple spear dagger sword axe defanslıuydı atagım hiç dex olmamasına ragmen 1600 falandı.

yane dagger taktıgın zaman daha az vuruyor.. (bu arada okçularda 800 defans da war yane defansım warriorlarınkinden saniyelerle bile olsa daha fazla oluyor..)
  • quote:

np nin az olması benim suçum değil ben asaslara 2 yada en fazla 3 atıom asaslar spike ile tek çakıyo asas bug var adam spikeyi bi koyuyo %600 değil %2000 hatta %3000 daha fazla koyuyor

prştt
  • maşallah
  • ben biliyorum burayı benim arkadaş lwl 90 burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoKaS

ben biliyorum burayı benim arkadaş lwl 90 burda

acun ^^
  • sen buna cha rmı diosun yarın cha rın resmini koycam
    lwl 90
  • quote:

Orjinalden alıntı: Audric

www.aşşırıyararlıbitopic.com

trojan buldum la girmeyin sakın

• merak etme 2 güne kalmaz bende 90 olurum
  • selamlar..
    arkadaslar bu test server setup falan kurulu sekilde varda..acaba yama falan ciktimi bendeki en son 1452 gosteriyor ve devamli girmek istedigimde kapali gorunuyor..acaba belli sattlerdemi acik ve yama ciktimi ciktiysa nerden indirebiliriz saygilar.
  • bu hangi private server birde pacht yüklmememiz gerekiyo heralde onuda rapide koyarsanıoz sevinirim
  • evet gercekten oynuyan arkadaslar varsa yardimci olursa seviniriz..
  • quote:

İŞTE KAMİKAZEhttp://img328.imageshack.us/my.php?image=kamikazeqf3.png
    bende 81imde dragon slayeri nerden yaptin acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.