Şimdi Ara

Prius Online / Anima Redux [Rehber Eklendi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
22.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda da kısıtlamayla karşı karşıya kaldık :(

We apologize for the inconvience, but due to IP Restrictions we are currently unable to allow you to access Prius Online.
  • beta key nerde bulunur acep bilen varmıdır ?
  • sende yalanmıssın prius
  • Bugün pre cbt var 2 günlük.Normal cbt 28 nisanda.Client yayınlandı.
  • Bu oyun harika ya...
    Grafikler: Bir F2P oyunda gördüğüm en iyi grafikler. Videolardaki grafiklerden daha iyi. Hafif bir anime havası var o da güzel.
    Oynanış: O PW, SRO tarzı oyunlardaki adamı hasta eden bir oynanış yok. Wow'daki gibi rahat bir oynanış var. Görünmez engeller yok, dere tepe gezin.
    UI: Rahat ve kullanışlı. Olmuş..
    Skiller, Classlar: Hepsini deneme fırsatı edinemedim ama onlar da güzel.
    Prologue'yi oynayın kesin bir bölümünde Giga kontrol ediyorsunuz.

CBT aşamasına çok iyi girmiş onu gördüm.
    Türk iplerine kapalı gibi gözüküyordu. Ama ben direk girdim engel falan yok çaktırmayın.

Facebook sayfasını beğenen ilk 10.000 kişiye binek kodu verilmiş. Elinde fazladan olan yada kodu olup oynamayacak olan arkadaşlar varsa bana özelden kod verebilirlerse sevinirim.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Bu oyun harika ya...
    Grafikler: Bir F2P oyunda gördüğüm en iyi grafikler. Videolardaki grafiklerden daha iyi. Hafif bir anime havası var o da güzel.
    Oynanış: O PW, SRO tarzı oyunlardaki adamı hasta eden bir oynanış yok. Wow'daki gibi rahat bir oynanış var. Görünmez engeller yok, dere tepe gezin.
    UI: Rahat ve kullanışlı. Olmuş..
    Skiller, Classlar: Hepsini deneme fırsatı edinemedim ama onlar da güzel.
    Prologue'yi oynayın kesin bir bölümünde Giga kontrol ediyorsunuz.

CBT aşamasına çok iyi girmiş onu gördüm.
    Türk iplerine kapalı gibi gözüküyordu. Ama ben direk girdim engel falan yok çaktırmayın.

Facebook sayfasını beğenen ilk 10.000 kişiye binek kodu verilmiş. Elinde fazladan olan yada kodu olup oynamayacak olan arkadaşlar varsa bana özelden kod verebilirlerse sevinirim.

Saygılar.

dostum 1-2 fotoğraf koyarsan sevinirim.

• oyunu nerden indiriyoruz sitesinde client göremedim
  • Oyunu indirdim fakat Launcher'i calıstırdıgım zaman windows hata veriyor launcher calısmıyor bu sorunlar karsılasan varmı acaba?
  • Oyun Cabal'a benzetilmek istenilmiş gibi izlenime kapıldım. Skill show ve karakter yapılarıyla tam olarak benzemesede öyle gibi.. İnşallah makineyi kasmaz da oynayabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbilinmiyor -- 2 Mayıs 2011; 0:15:28 >
  • oyuna key giriyorum ama bir turlu o key girme yerini gecemiyorum 3 kez key aldim degisik sitelerden 3 tanesindede aynı hatayi verdi
  • Oyunu Denedim öyle abartılacak birşeyi yok pek begenmedim acıkcası cbt olduğu lag çok var skilleri geç vuruyor ob de tekrar deniyeceğim
  • Monk du herhalde eldiven kullanan karakter en fazla hpye sahip karakter.
    Bard saz çalgı gitar herneyse onu kullanan karakter kendine hp basabiliyor.
    Beğendiğim karakterler çift kılıççı , okçu , ve eldivenci yumrukçu herneyse
    Skil efektlerini beğendim.Grafik ayarını henüz yapmadım fakat güzel olacağını düşünmekteyim.
    1 skil vurduğunda diğer skillerin hepsinde coldown süresi başlıyor.Fakat vurduğunuz skilden sonra ekranda bir skill resmi beliriyor.Bu skile resim belirdiğinde basarsanız coldown süresinin dolmasını beklemeden vuruyor.Combo gibi birşey.
  • Aion'da ki "chain skill" sistemi gibi bir şey sanırım güzelmiş, sistemi yenileyebilirsem kısmetse bende bakacağım
  • ne zaman obt olacak
  • OBT, Mayıs sonu - Haziran'ın başı olarak duyuruldu. Bir F2P oyunun CBT'sinde vakitimi en keyifli geçirdiğim oyundur kendisi.

+ Grafikler: Şahsen ben beğendim. Oyuna girince ayarlar, hayal kırıklığına uğratmasın. Grafikler aşağıdaki resimdekine dönüyor. Grafikler piyasadaki çoğu oyundan güzel. Ayarlar gerçekten baya düşürülebiliyor. PC özellikleri kısıtlı durumda olanlar içinde ideal.

PVP:

+ OBT'de PK ve PVE serverı olmak üzere iki server açılacak. Yani lvl'ını kasıp, etliye sütlüye karışmak istemeyen PVE serverında oynayabilecek. (Colosseum - Guild War - Guild Siege gene var). PK serverında ise harita dışında herkes birbirine dalabiliyor. Ama o da 5 lvl farkı ile düzenlenmiş.

+ Colosseum(Arena): Oyuncular odalar yaratıyorlar. 5-20 dklık ayarlanabilen, kırmızı ve mavi takımlardan oluşan bir meydan savaşı. Kazananlar PvP puanı ve Festival Candy alıyor. Festival Candy'lerle de çeşitli özel mount'lar, PvP setleri (weapon-armor-takı) ve birkaç ıvır zıvır alınabiliyor. PvP puanı da oyunda rank'ini oluşturuyor. Sanırım bir sıralamada eklenecek. Diğer birkaç oyunun PvP'sindeki anlamsızlık burda yok. Hem eğlence var, hemde kazanç.

CBT'deki Arena:

Ayarlanmış bir Giga Arenası. (Gigalar CBT'de yoktu. Çünkü lvl 35'te alınıyormuş. Ama tutorial'da Giga kontrol ediyorsunuz.)

Karman çorman birşey olmuş. Ama zaten savaş 30 snlik Giga formu bittikten sonra başlıyor.

+ Duel: Herhangi bir yerde 1vs1 yapabiliyorsunuz.

+ Guild War: Guild vs Guild savaşları.

+ Siege: Kuşatma var. Ama detaylarını bilmiyorum.

+ Abartmıyorum 100 adet mount var. Tame edilen mountlarda mevcut.

+ Grind sanırım olacak ama 25 lvl'a kadar hep görevlerle kastım, ilerisini bilemem.

+ Klasik Enchanting (+ basma) dışında. Weapon-Armor Crafting, Cooking, Mining, Item'lere özellik-bonus basma ve bunun gibi birçok unsur oyunda mevcut.

Ek not: Daya sayamadığım bir çok özellik mevcut. Tek haritada oynadık. Öyle minik minik haritalar yok. (1-25 lvl) Haritası baya büyüktü. Bi uçundan diğer ucuna yürüyerek gidilmez yani. Portal'la ışınlanmanın yanı sıra, mount'u olmayanlara Taxi mount sistemi mevcut. Auction House var. Birçok dungeon-instance mevcut. (Sayısını bilmiyorum ama çok). Tezgah kurma yok. Umarım oyun Türk IP'lerine kapatılmaz. GPatetes'te item mall'da Allods'taki gibi işi batırmazsa bomba bir oyun olur.

• Vindictus a alternatif olarak açıldığında oynayacağım. Şu Vindictus açılsada girsek ya son zamanlarda MMORPG ler hayal kırıklığından başka birşey değil umarım Prius yada Vindictus bu hayalleri bir kez daha suya duşurmez de Yaza bomba gibi gireriz bu bağlamda ;)
  • Arkadaşlar Forumun birinde Prius online gpatato ile işbirliğini bozmuş ve Türkiye ip sini kapatmış diye okudum son dakika haberi olarak.. Bu ne kadar doğru aydınlatabilirmsiniz. kimi diyor ki CBT bitti OBT giriş hazırlıkları aşamasında olduğu için giremiyoruz kimi diyor ki haziranda açılcak oyun. Tam olarak bilgi verebilecek varmı aranızda.Ayrıca Donanım haber üye kadrosunda oyuna başlayacaklar Oyun eğer TR ye açıksa ve açıldığında Nicklerini buraya yazarsa sevinirim oyun içi yardımlaşırız,Takılırız.
  • http://prius-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=5&t=276&sid=592d8fea700efc3ec680dde5d5a84c9b burdada goruldugu gbi oyun turk IP`sini kapatmis buyuk olasilikla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.