Şimdi Ara

Prius Online / Anima Redux [Rehber Eklendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
22.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phthirus

http://prius-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=5&t=276&sid=592d8fea700efc3ec680dde5d5a84c9b burdada goruldugu gbi oyun turk IP`sini kapatmis buyuk olasilikla

Alıntıları Göster
    türkmenistan var türkiye yok şimdi bu obt açılsa bile türkiye için başka bir yayıncının oyunu üstlenmesi mi gerekiyor demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

türkmenistan var türkiye yok şimdi bu obt açılsa bile türkiye için başka bir yayıncının oyunu üstlenmesi mi gerekiyor demek?

Alıntıları Göster
    la oyun açılmadı gitti ya ben cbtsini oynamıştım bunun indirip bu 3 ay içinde indirip denemediğim oyun kalmadı zaten ama en zevkliside buydu 15 levelde ne pvp yapmıştım ya :D son olarak birşey demek istiyorum gene proxy ayarlarıyla bu oyunu oynucaz sanırım fakat bütün türkler girmesse daha memnun olurum zaten çoluk cocuk dolması yerine ecnebileri öldürmek daha zevkli bi hal alır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: drawmu19

la oyun açılmadı gitti ya ben cbtsini oynamıştım bunun indirip bu 3 ay içinde indirip denemediğim oyun kalmadı zaten ama en zevkliside buydu 15 levelde ne pvp yapmıştım ya :D son olarak birşey demek istiyorum gene proxy ayarlarıyla bu oyunu oynucaz sanırım fakat bütün türkler girmesse daha memnun olurum zaten çoluk cocuk dolması yerine ecnebileri öldürmek daha zevkli bi hal alır :D

Alıntıları Göster
    hala bir haber alan yokmu cvp yazın la bari çok merak ettim ya p2p olsa bile bu oyunu oynamak istiyorum allahıma adamlar bence klasikleşmiş mmorg oyunlarını bambaşka hale getirmiştirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

la yokmu cvp yazacak birisi.

up

Ne sordun cevap istiyorsun anlamadımki?
    Ayrıca Prius mu klasikleşmiş MMO özelliklerini bambaşka hâle getiren?

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

la yokmu cvp yazacak birisi.

up

Ne sordun cevap istiyorsun anlamadımki?
    Ayrıca Prius mu klasikleşmiş MMO özelliklerini bambaşka hâle getiren?

Alıntıları Göster
    klasik skill sistemini bence tamamen değiştirmişler mount sistemi çok başarılı ve map dizaynı olarakda hiç fena ddeğil oyun açıkmı açılcakmı anlıyamadım gitti konuyu öyle bi taşırmışlarki tam bilgi yok sitesine girdim ordada OBT COMİNG SOON yazıyor bir anlam veremedim

CBT varmı
    OBT olmadığı kesin?

tarih zaman varmı ne zaman açılıcak fln filan işte tamamen buna yönelmek istiyorum yaf

• quote:

klasik skill sistemini bence tamamen değiştirmişler mount sistemi çok başarılı ve map dizaynı olarakda hiç fena ddeğil oyun açıkmı açılcakmı anlıyamadım gitti konuyu öyle bi taşırmışlarki tam bilgi yok sitesine girdim ordada OBT COMİNG SOON yazıyor bir anlam veremedim

CBT varmı
    OBT olmadığı kesin?

tarih zaman varmı ne zaman açılıcak fln filan işte tamamen buna yönelmek istiyorum yaf

Alıntıları Göster
    bn oyunu tuhaf bi dilde oynuyorum :D hafif ing destek var ve her açılan karaktere binek veriyor kutu halinde acılınca içinden farklı farklı binekler çıkıyor tüm class ları denedim ve ilk başlarda 4 lwl e kadar ki yerde en kötü ve yavaş yaratık vs kesen çar swordman ama sora güzelleşiyor 6 lwl de her class a süreli hp götüren skill geliyor du galiba :D oyun gayet iyi ing acılsın onuda indiricem :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ademveferdi

bn oyunu tuhaf bi dilde oynuyorum :D hafif ing destek var ve her açılan karaktere binek veriyor kutu halinde acılınca içinden farklı farklı binekler çıkıyor tüm class ları denedim ve ilk başlarda 4 lwl e kadar ki yerde en kötü ve yavaş yaratık vs kesen çar swordman ama sora güzelleşiyor 6 lwl de her class a süreli hp götüren skill geliyor du galiba :D oyun gayet iyi ing acılsın onuda indiricem :))

Alıntıları Göster
    sitesi ne söylede bende deniyem bi ya çok mrk ettim

• quote:

sitesi ne söylede bende deniyem bi ya çok mrk ettim

Alıntıları Göster
    28 mayista geliyo sanirsam

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

üzüldüm yawoyun güzel gibiydi sanırım rus ve türkiyeyi alan bir yayıncı kuruluş var gpatato ile anlaşmış sanırım yani o yayınlayıcı kimseartık ona sorucaz yada ip block u def eden programlar kullanıcazki sonuçta bizede key verdiler.
    Sizce bu yayıncı kim şahsen sitesi falan varsa bi mail yağmuruna tutarım :p

Allods TR'nin yayıncı kuruluşu olabilir. Allods'un Rus versiyonunun yayıncısıyla aynıydı sanırım TR'yi yayınlayan.

Alıntıları Göster
    28 mayısta açılıcaksa süper olur ya bu oyunu gösteren tek şey pvpsi inş açılır beklemedeyim

• quote:

28 mayısta açılıcaksa süper olur ya bu oyunu gösteren tek şey pvpsi inş açılır beklemedeyim

Alıntıları Göster
    Bi ara Türkiye'ye kapalı olacağı yazıyordu ?

Orijinalden alıntı: Nightful

Bi ara Türkiye'ye kapalı olacağı yazıyordu ?

Alıntıları Göster
    Piyasadaki tüm ama tüm oyunları bir kaç eksikle indirmiş ve denemişimdir. Şuan Rappelz oynuyorum ama sıkılarak. Prius onlineyi bekleyenlerdenim ama korktum pcimin kaldırmamasıdır. Fazla bir sistem gereksimi var mıdır acaba..

Sanırım oyunun ayalarından baya düşürebiliyoruz ekran ayarlarını nerede okuduysam hatırlamıyorum..

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Piyasadaki tüm ama tüm oyunları bir kaç eksikle indirmiş ve denemişimdir. Şuan Rappelz oynuyorum ama sıkılarak. Prius onlineyi bekleyenlerdenim ama korktum pcimin kaldırmamasıdır. Fazla bir sistem gereksimi var mıdır acaba..

Sanırım oyunun ayalarından baya düşürebiliyoruz ekran ayarlarını nerede okuduysam hatırlamıyorum..

Alıntıları Göster
    oyunun system özellikleri min olarak 512 ekran kartı 2.0ghz cpu bişibişi hdd 1gbram istiyordu.

proxy ayarlarıylada olsa oynarım hiç fark etmez şuan eu olmayan başka bi ülkenin serverında oynuyanlar var ama sitesinin linkini vermiyorlar nedense bende anlamadım sır olarak tutuyolar kafaları iyi heralde. :D

• quote:

oyunun system özellikleri min olarak 512 ekran kartı 2.0ghz cpu bişibişi hdd 1gbram istiyordu.

proxy ayarlarıylada olsa oynarım hiç fark etmez şuan eu olmayan başka bi ülkenin serverında oynuyanlar var ama sitesinin linkini vermiyorlar nedense bende anlamadım sır olarak tutuyolar kafaları iyi heralde. :D

Alıntıları Göster

• quote:

İnternet explorer veya firefox neyse tarayıcını aç.
    Yukarıya adres girilen kısmawww.google.com.tr yaz enter bas.
    Sonra açılan yere prius online yaz.
    İlk çıkan siteye gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

İlk çıkan siteye gir.

harbimi? way be millet aşmış kendini kusura bakma usta bilmiyordum saolasın. dicek birşey bulamıyorum artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

İlk çıkan siteye gir.

harbimi? way be millet aşmış kendini kusura bakma usta bilmiyordum saolasın. dicek birşey bulamıyorum artık.

Alıntıları Göster
    2 haziran obt
    cbt clienti indirmişler obt clientinın indirmeye gerek yok cbtde karakterler silinicek falan filan klasik cbtden obtye geçme olayları ancak türkiyeye kapalı halen sonuç olarak burda oynamak istiyorsanız 2haziranda proxyden yada başka yolalrdan giriş yapıcaksınız.

peki bu yollar nelerdir bu adamlar beni banlamadan nasıl girebilirim benim sorumda bu ayrıntılı bir açıklaması olursa sevinirim güzel bir oyun denemek istiyorum.

• quote:

2 haziran obt
    cbt clienti indirmişler obt clientinın indirmeye gerek yok cbtde karakterler silinicek falan filan klasik cbtden obtye geçme olayları ancak türkiyeye kapalı halen sonuç olarak burda oynamak istiyorsanız 2haziranda proxyden yada başka yolalrdan giriş yapıcaksınız.

peki bu yollar nelerdir bu adamlar beni banlamadan nasıl girebilirim benim sorumda bu ayrıntılı bir açıklaması olursa sevinirim güzel bir oyun denemek istiyorum.

Banlanmadan girersin ama çıkarmısın onu bilemem.Çok sorunlu oluyor lag v.s.Oyunu girince böyle oynamaktansa hiç oynmama daha iyi diyebilirsin.Yinede denemek istersen Vindictus konusuna bir göz at.
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • quote:

kafaları iyi değil de, hash kodlu indirme linki gönderildiyse adamlar banlama riskini göze alıp yayımlamıyor olabilirler

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

2 haziran obt

Banlanmadan girersin ama çıkarmısın onu bilemem.Çok sorunlu oluyor lag v.s.Oyunu girince böyle oynamaktansa hiç oynmama daha iyi diyebilirsin.Yinede denemek istersen Vindictus konusuna bir göz at.

Boş bir zamanda bakayım sağol beates

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

2 haziran obt

Boş bir zamanda bakayım sağol beates

Alıntıları Göster
    Tay Dili serverını buldum oynamak test etmek istiyenler üye olup down edebilirler.

http://prius.goldensoft.co.th/Download/DownloadClient.aspx

google translateyi kullanarak üyeliğinizi alabilirsiniz. kimlik numarası istiyor oraya 7 ile başlıyan bi numaralarda sayı giriceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.