Şimdi Ara

Prisoners (2013) | Hugh Jackman - Jake Gyllenhaal (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
1
Favori
5.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Filmi beğendim.Yalnız aklıma takılanlardan ;
    flashback olayına değinilmemiş.Keller'in eski evinin orada bulunan çorap neyi gösteriyordu ? Sonra küçük kız Joy sendin falan dedikten sonra Keller neden direk Alex'in evine gitti ? Bu 3 şey aklıma takıldı
    Labirent olayını falan ve finalin açık birakılmasını zaten belirtmiyorum.

Loki nin bulduğu çorabı diyorsan, çorap keller ın evinin penceresinin dibinde bulundu. Bob Taylor kızın çorabını alıp kaçmıştı, kaçarken tekini pencere dibine düşürmüş. diğer tekinin resmini teşhis için loki keller a göstermişti hatırlarsan. küçük kız "sende oradaydın" diyince keller alex in evine gidip holly ile konuştuğunu hatırladı. zaten alex ten şüpheleniyordu ama küçük kız öyle diyince jeton düştü. holly ve kocası kaçırdıkları çocuklara labirent bulmaca verip çözerlese serbest bırakacaklarını söylüyorlarmış. Bob Taylor ı da kısa süreliğine kaçırmışlar ama ellerinden kurtulmuş ama ondan sonra kafayı labirentlere takmış.
    loki düdük sesini duydu ve keller ı kurtardı. zaten hikayenin başından beri loki nin çok iyi dedektif olduğundan filan bahsediliyor ayrıca film boyunca bu tür ipuçlarını kaçırmadı bu yüzden keller kurtuldu diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende indiriyorum bakalım

• Düdük duyuldu zaten ,orası belli de.Hani çorabın evin orada bulunmasına anlam verememiştim, düşmüş olabileceği aklıma gelmemişti.
    Fakat ! Keller Holly ile ilk konuştuğunda Joy çoktan kaçmış olmalıydı diye düşünüyorum.Çünkü holly ile ilk konuşmaları sonrasında hemen Joy bulundu ? Yani çok kısa bir süre.Holly ile Keller konuşurken Joy evde değil dişarıda kaçıyordu.Ben böyle düşündüm film sırasında.Aksi bile olsa Joy nereden görecekti Keller'in geldiğini ? Gösterilen flashback şaşırtmak için konulmuş bence.Biraz düşününce bu geldi aklıma başka bir açıklaması yok .Gereksiz ve şaşırmak için.Oradaki adamın üstündeki mont Keller'in giydiği mont renginde.Ama gereksiz bir ayrıntı.Aynı şekilde Keller evinin bodrumundaki kutular ile Bob Taylor evindeki kutuların aynı olması da bir ayrıntı idi.

• Film fena değil. Aslında bu tarz filmlerden bıkmış olmama rağmen yine de beni televizyonun karşısına kilitlemeyi başardı. Ancak sonunun ne olduğunu tahmin edebilsek de yine de göstermelerini tercih ederdim bir anda kesip bırakmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlesemmi
  • İzleyenler beğenmiş izlesek mi
  • Dedektif Loki'nin yüzüğü,dövmeleri,Alex Jones daha ne diyim... İllimunati yine iş başında abi 1 filmde yapmayın bari lan bir filmde ! Yapacağınız filmi....
  • İzlenmesi gereken filmlerden.Senaryosu gayet güzel.

Son sahnede dedektifin bakışlarından anlaşılacağı gibi Dover'ı bulduğuna inanıyorum ben.Ama keşke kesin bir sona bağlansaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
  • Müthiş başarılı bir film 153 dk soluksuz izledim 10/9

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetmene yakıştıramadım bu filmi.
  • Malum yerlere düştü film.
  • Malum yerlere düştükten sonra izlememek olmazdı, gerçekten çok başarılı bir yapım olmuş.
  • 720P -1080P arasında çok fark var mı acaba hangisini çeksem
  • 1080p
    Prisoners (2013) | Hugh Jackman - Jake Gyllenhaal

720p

• girilmiyor sslere ?
  • Pek fark yok yani.
  • Hiç beklemediğim kadar güzel çıktı film. Hatta son zamanlarda izlediğim eniyi filmlerden biri diyebilirim.
    2.buçuk saat nasıl geçti inanın anlamadım. sanki 1 saatlik film gibiydi.
    sonuna kadar merak içinde izledim. resmen bende dedektif gibi düşünür oldum.
    ayrıca filmin ters köşeside harikaydı. sonuna kadar tüm karakterlere suçlu gözüyle bakabiliyorsunuz.
    izlemeyi düşünenler bence bir dakika daha düşünmesin derim..
  • Film gerçekten çok acayipdi.sonunu pek tahmin edemedim ama o
    karıdan şüphelenmiştim

İşkence sahneleri çok fenaydi.
    Ama o yılanlarla ilgilenen adam
    neden kendini öldürdü orasını da pek anlamadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

Pek fark yok yani.

Sürümden sürüme bir sürü fark oluyor 720p ile 1080p arasında mı fark olmayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

1080p

720p

ss ler iyiymiş böle altta ve üstte siyah şerit olmadan ekrana tam oturan filmleri seviyorum :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.