Şimdi Ara

Prison Break ve Cemaat Şüphesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bildiginiz uzere bu dizide bir sirket var ve amerikayi yonetiyor ama gorunmezler ve bu filmin 4.filminde turkiye ile ilgili bir kisim var syyla adli kartlar orgutun kara defteri ve scofield ve ekibi bu karti bulacak ama kartin 6 tane oldugunu ogreniyorlar bu kartlardan biride turk diplomat erol tabak'in esi lisa tabak

(Uludagsozlukten alinti)
    Prison break dizisindeki türk konsolos erol tabak ın güzel eşi. lisa tabak asker kökenli babasının (general krantz) önderliğinde derin devlet için çalışıyor. yalnız dizinin bir bölümünde general krantz; bir konuda kendisine karşı çıkan, fakat yıllardır general krantz a sadık olarak hizmet eden ve bir nevi sağ kolu olan adamlarından birisini gözünü kırpmadan öldürdükten sonra lisa bu durumu kabullenemez ve babasına tepki gösterip, derin devletteki görevini bırakır. ardından da michael scofield ın babasından kaçmasına yardım etmiştir. bu hareketlerinden sonra bu kadına bir sempatim olmuştur.

Simdi bu sirket filmde amerika demokrasisi icin buyuk engel ve bu 6 karti dagitan bu sirket cin turkiye vs. Kartlari dagitiyor
    Orgutun belli basli adamlari filmin konusu da cemaatin tr de yaptigi islerden farksiz haksiz kisileri iceri atma onlari arastiranlari ortadan kaldirma ve devletin her yerinde adamlari var

Benim aklima direkt cemaat geldi belki fetö tek bir orgut degildir.

Zamaninda bu suphe ergenekon davasindakilere bile atilmis
    http://www.gazetevatan.com/ergenekon-prison-break-de-199526-gundem/

Merak edenler icin bolum:
    http://dizimag2.co/prison-breakk/4-sezon-4-bolum-izle-dizi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagginsgiller -- 18 Mayıs 2017; 16:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O hesaba göre Person of interest dizizinde bir yapay zeka var ve dünyayı gözetliyor

Gerçekte ise NSA nin ne olduğu malum

Ve bu dizide Türkiye bolca geçiyor

Öyleyse bu yapay zeka gerçekten var ve dizi karakterleri gerçekten öyleler ancak bunu örtbas etmek için bu diziyi çekmişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fetö ve şerefsiz müridleri artık tarih oldu
  • Konus actiktan 20 sn sonra ban Yedim bea

• Prison Break te hep siyasi olaylara değinildi.Gerçekten örnek alınarak kurgu yapılmış.Zaten fetönün ne olduğunu hepimiz biliyorz

• Hocam işin tuhafımbu şirketin generalinib kızı lisa tabak yani türk elçisinin karısı ve hep ayak işlerini yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.