Arkadaşım cnbc-e geç veriyor.Şaun biz amerikada yayınlandığında eş zamanlı oalrak izliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: -JigSaw-
quote:
Orjinalden alıntı: Jijimm
quote:
Orjinalden alıntı: Lets Race
izliyorum.
Nezaman Başlıyo Cnbc-e'de ? 3. sezon
3.sezonun 10 bölümünü download ediyorum
BEn izledim bile:D
Arkadaşım cnbc-e geç veriyor.Şaun biz amerikada yayınlandığında eş zamanlı oalrak izliyoruz.
+1905
izliyoruz hoyrala
cnbc-e'nin sitesine gir ordan takip et
3.sezon 10.bölümü izledim dün gece artık önümüzdeki bölümü beklemedeyiz ayın 28inde de 11.bölüm yayımlanacak valla heycan dorukta sammy öldü çok sevindim kıl oluyodum o tipe T-Bag ve Scofield Zekiliklerini gene konuşturuyolar T-Bagtaki ikna kabiliyeti de hic kimsede yoookkkkk o adam bence scofieldden zekiiiiii filmde yani
arkadaşlar bu türkiyedeki cnbc-e çokmu geriden takip ediyo ben nip-tuck izliyorumda aynı zamanda en son 5. sezon 8 izledim ama cnbc-e daha haftaya 4. sezon büyük final falan diyo
niye fox bizdede böyle güzel filimler vermiyo
quote:
Orjinalden alıntı: ok1907
arkadaşlar bu türkiyedeki cnbc-e çokmu geriden takip ediyo ben nip-tuck izliyorumda aynı zamanda en son 5. sezon 8 izledim ama cnbc-e daha haftaya 4. sezon büyük final falan diyo
Öyle
ailecek severek izliyoruz.
İzliyorum harika bir dizi tavsiye ederim tabi 3.sezondan baslamayın izlemeye 1.sezondan baslayın
gecede 7 bölüm izlettirdi...ama bi ilerleme olmuyor gibi hissetmeye başladım..sürekli bi sorun çıkıyor.gerçi çıkmasa aksiyonda olmaz da
3. sezonu bulabileceğim ama part part olmayan bi link var mı
Dikkat çekerim korsan paylaşım değil TV dizisi bu Modlara duyrulur