arkadaşlar 2 MB limitsiz bağlantım var ve kaliteli yayın yapan online dizi sitesi istiyorum nette bi kaç tane buldum ama ya stardan çekilmiş görüntüler var yada görüntü kalitesi iyi değil ne kadar iyi olursa o kadar makbule geçer ha bi de türkçe olması şart varsa eğer bildiğiniz site esirgemeyin lütfen baya güzel bi filme benziyor
indivx harika bi site. google'dan yaz
Bilgisayara indirip izlesen daha iyi olmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: scarface21
Bilgisayara indirip izlesen daha iyi olmaz mı?
+1 İnternette 99mb veya 150 mb rapid linler var.
torrenti varmı türkçe büyük kaçışın torrentten indirebilirim
@Ne[M]esis bide bu 100 MB link demişsin sitenin örneğini verirmisin ha bide 1 bölüm 100 MB diyosun sanırım hani yoksa 1 bölüm 5 adet 100 MB tan oluşuyorsa yaklaşık 2. sezon 5. bölüme kadarda indirmem gerekecek
yaklaşık ooooooo çok uzun olur indiremem hani zamanım yetmez ama gerekirse indiririm site verebilirmisin tüm bölümleri indirebileceğim
@rıtaynay kardeşim verdiğin sitede türkçe dublajlı yok ben türkçe dublaj arıyorum gerekirse indirmeye razıyım
quote:
Orijinalden alıntı: kantay
torrenti varmı türkçe büyük kaçışın torrentten indirebilirim
@Ne[M]esis bide bu 100 MB link demişsin sitenin örneğini verirmisin ha bide 1 bölüm 100 MB diyosun sanırım hani yoksa 1 bölüm 5 adet 100 MB tan oluşuyorsa yaklaşık 2. sezon 5. bölüme kadarda indirmem gerekecek
yaklaşık ooooooo çok uzun olur indiremem hani zamanım yetmez ama gerekirse indiririm site verebilirmisin tüm bölümleri indirebileceğim
@rıtaynay kardeşim verdiğin sitede türkçe dublajlı yok ben türkçe dublaj arıyorum gerekirse indirmeye razıyım
hem lost hemde pb'i yayınlanan bölümlerini ben bitirdikten sonra tr dub çıktı.başta çıksaydı hiç izlememişken kesinlikle dublajlı izlerdim.ama şimdi alıştığım için izlemek istesemde bi tuhaf geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme