Şimdi Ara

Prison Break bitti 2 gündür ne izlediysem olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok arkadaş prisonun tadını vermiyor. izliyorum yarıda bırakıyorum dizileri yada bitsin diye dakika sayıyorum. ne yapacam ben

• Beni prison break den sonra arrow kurtarmışdi yoksa bende bişey izleyemiyodum. Arrow sürükleyici diye aldı götürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost'a geç, ben de yeni bitirdim, çok iyi bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 2 Eylül 2013; 1:03:09 >
  • yahu bırak ne Prison Break'ı onca yıldır hayran olduğumuz adam GAY çıktı. Vay be Scofield.. Çok severdik..
  • Benide çarpmıştı biraz hemen Spartacus'e geç
  • Eğer beğenin hapishane konusu ise, Oz gibi bir başyapıt,şaheser,mükemmellik varken bu pb de ne buluyorsunuz harbiden anlamıyorum
  • Ne Prison Break'miş bir ben izlemedim galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da olmuştu
  • Breaking Bad'i şimdiye kadar izlemediysen çok şey kaçırmışsındır. PB yi ben de senin gibi bitirdiğimde yerini hiç bir
    dizi tutamaz diye düşünüyordum ama breaking bad i izleyince dizi anlayışım bile değişti.
  • herifin gay olduğunu öğrendikten sonra diziye karşı olan sempatim kaçtı
  • Prison Break 'ten sonra ancak Oz ve Breaking Bad izlenir.
  • lost der giderim. ayrıca iyiki herifin gay olduğunu öğrenmeden önce bitirmişim diziyi
  • Breaking Bad yerini doldurur, taşırır.
  • Dexter başla
  • Prison Break 'in sürükleyiciliği hiçbir dizide bulamazsın .Bu yüzden biraz beklentilerini düşür .

Breaking bad PB kadar sürükleyici olmasa da , kalite konusunda aşağı kalır yanı yok .

Breaking Bad keser seni anca .
  • herkese olur o dert etme..biraz zaman ayır sonra tekrar başla dizi izlemeye
  • kesinlikle breaking bad izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Dexter başla

Prison Break'ten sonra Dexter'in kurgusu yavan gelir.

Ben Prison Break'ten hemen sonra Dexter'a başlamıştım yıllar önce. 3-4 bölüm dayanabildim bıraktım. Sonra araya başka diziler girdi çıtayı baya düşürdüm tabi ki. Sonradan tekrar başladım Dexter'e.

Arkadaşların da dediği gibi Prison Break'ten sonra seni kurtarabilecek tek dizi Breaking Bad'tir.
  • bb o kadar değil boardwalk empire izle
  • Prison Breakten sonra ancak The walking Dead sardı. Diğer hiç bir dizi olmadı açıkçası.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.