Şimdi Ara

Prison Break bitti 2 gündür ne izlediysem olmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya girdim Spoiler'a boğuldum. Allah belanızı vermiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison dan sonra breaking bad iyi gelir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Dexter başla

Dexter ne la ? Dexter'ı çok severim ve savunurum ancak ; Prison Break'ten sonra Dexter'a başlayan adam sıkıntı içine girer . Yapmayın etmeyin . Prison Break gibi aksiyon ve adrenalini insan bünyesine aşılayan bir dizi daha göster bu forumu bırakayım , o kadar net konuşuyorum. Prison Break'te sonraki bölümü tahmin edemezsin
    , Dexter dizisinde ise Dexter'ın masasına yatarıcağı kurbanlar olacaktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Eğer beğenin hapishane konusu ise, Oz gibi bir başyapıt,şaheser,mükemmellik varken bu pb de ne buluyorsunuz harbiden anlamıyorum

OZ büyük bir başyapıttır ancak insanları kendine bağlayacak bir potansiyele sahip değil . OZ hapishane içindeki dramları , kişilikleri ortaya koymuştur .Prison Break ise büyük bir kaçış adrenalini yaşatmıştır . İlk sezon Prison Break tamamen zeka oyunları dönen , epik bir sezon olmuştur . OZ'da ise sürekli suçluların kişilik analizleri yapalır . OZ bir başyapıt olsa da , Prison Break 'in senaryosu çok daha iyi tasarlanmıştır .
  • breaking bad başta sıkar devam edemezsin. twd ya da fringe olabilir.
  • 6 gün oldu hala yeni bir diziye başlamadım
  • Prison Break bambaşka bir diziydi ya.Kaçıs senaryosu Mahone nun takipçiliği süprizler nefes nefese izlerdik.
  • Oz

• lost a başla sen iyisi
  • Oz'a gözat derim, iyi dizidir.
  • pb efsanedir ya

• ben pb den sonra lostu izlemiştim gerçekten pb yi bitirdikten sonraki o halden seni kurtarıyor.
  • PB kadar kaliteli dizi bulmak kolay değil.
    Game of Thrones ve Breaking Bad'e yönel.
  • Yukarıda önermişim ama biraz daha detaya girecek olursak, Prison Break'ten sonra Breaking Bad, Game of Thrones gibi diziler biraz ağır kaçabilir. O yüzden yerinde olsam Lost'a başlardım. Zaten yabancı dizi izleyenlerin çoğu PB ve Lost'u izlemiştir, sen de izle, o kervana katıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 8 Eylül 2013; 17:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Yukarıda önermişim ama biraz daha detaya girecek olursak, Prison Break'ten sonra Breaking Bad, Game of Thrones gibi diziler biraz ağır kaçabilir. O yüzden yerinde olsam Lost'a başlardım. Zaten yabancı dizi izleyenlerin çoğu PB ve Lost'u izlemiştir, sen de izle, o kervana katıl.

Finali hayal kırıklığıydı Lost'un.
  • gossip girl izle blairi hayal etme ama
  • Bende izledim bitiridm prison breakı ama son sezonda sıkıldım nerdeyse
    artık bitsede baska dızı ızlesem kıvamına geldi resmen dizi
    son sezon gerçekten vasattı konuyu ıyıce uzatmışlar yavas yavas saçmalamaya baslamışlardı bence
    ayrıca finalide pek tatmın etmedi beni
  • sürekli bir kaçış ve devam eden senaryo istiyorsan the walking dead ve ya breaking bad izle. bazı diziler vardır her bölümde farklı konu işlenir ana konu yavaş ilerler polisiye diziler gibi bazı diziler vardır sürekli ana konu üzerinde devam eder sonraki bölümü merak edersin o yüzden breaking bad the walking dead bu ikisi ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır. breaking bad in şu anda son sezonu son bölümleri yayınlanıyor hemen yetişmeni öneririm müthiş ilerliyor.

edit: ayrıca söylemeyi unuttum 24 ü de tavsiye ederim efsane dizilerden biridir gerçek zamanlı ilerliyor her bölümde aksiyon var sürekli sonraki bölümü merak ediyorsun günde 9-10 bölüm izlettirmişliği vardır.

lost u da tavsiye ederim ama finali hayal kırıklığı olmuştu 3. sezondan sonra saçmalamaya başlıyor zaten ayrıca kate diye bir karakter varki dizi tarihinin en itici suratsız mimik yoksunu karakterlerinden biridir o kadına dayanabileceğini düşünüyorsan sinirlenmez ve ekrana uçan tekme atmazsan izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 9 Eylül 2013; 17:29:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Ne Prison Break'miş bir ben izlemedim galiba.

çok şanslısın kardeş . senin yerinde olmak isterdim ama nerdee izledik bi kere bir daha o tadı vermez
  • spartacus supernatural the wampire diaries bu dizilerden birini bile izlemediysen baya şanslısın hemen başla :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.