Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (629. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
113
Favori
611.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crookshanks

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

quote:

Mesajımı sildim ben.

Bu spoiler verdiğiniz gerçeğini değiştirmez, bi şey yazmadan önce biraz beyninizi kullanıp düşünüp yazın

Oyunculukları hakkında yorum yapmıştım ben orada.

Mesajımı silmemin nedeni sizin mesajınızı alıntıladığımdandı.Sizde mesaj yazarken yazacağınız içeriğin spoiler olup olmadığını beyninizle düşünüp yazınız.

peki tatlım

Tamam canım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajımı sildim ben.

Bu spoiler verdiğiniz gerçeğini değiştirmez, bi şey yazmadan önce biraz beyninizi kullanıp düşünüp yazın

Oyunculukları hakkında yorum yapmıştım ben orada.

Mesajımı silmemin nedeni sizin mesajınızı alıntıladığımdandı.Sizde mesaj yazarken yazacağınız içeriğin spoiler olup olmadığını beyninizle düşünüp yazınız.

peki tatlım

Tamam canım.

İstemsiz guldum

• 5. Bölümü bitirdim , diziye iyice ısındım hapishane müdürü hariç hepsi rolünü süper yapıyor . Aburizziydi galiba adı az gösteriyorlar umarım daha çok gösterirler favori karakterim

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

5. Bölümü bitirdim , diziye iyice ısındım hapishane müdürü hariç hepsi rolünü süper yapıyor . Aburizziydi galiba adı az gösteriyorlar umarım daha çok gösterirler favori karakterim

"Cepci" T-bag
    Diziye isindiysaniz gerisi gelecektir iyi seyirler

• 6.bolum şimdi bitti Rick in karısı sıkıştı kaldı orda bu adamlar zombiler den daha tehlikeli

• Hayatımda izlediğim en zekice dizi scofield gibi bir karekter müthiş bir konu ve harika bir dizi özellikle ilk 2 sezon son sezonu pek beğendiğim söylenemez
  • Geçen ben de başladım diziye ilk bölümün son sahnesi mükemmeldi. Hem tüylerim diken diken oldu hem de ağzım açık kaldı. Çok fazla bir şey anlamasam da kesin beğeneceğim o kesin.

Çevremdekilerin %99'u bu diziyi öneriyor. Asıl olay 2. sezonda başlıyormuş, sanırım Tonight's The Night for Prison Break.
  • Arkadaşlar 10. Bölümü bitirdim şu iki ajandan uzun boylu olanı çok tanıdık geliyor parmağı kırılan başka nerde oynadı o adam bilen varmı .

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Arkadaşlar 10. Bölümü bitirdim şu iki ajandan uzun boylu olanı çok tanıdık geliyor parmağı kırılan başka nerde oynadı o adam bilen varmı .

Buradan bakabilirsin...

http://www.imdb.com/name/nm0011882/
  • Bugün finalini izledim çok iyiydi ya dizi
  • 2. sezon bitti.2 biraz sıktı bazı yerlerde inşallah 3 böyle değildir
    Micheal'ı Sona'ya attılar inşallah ilk sezon havası verir
  • 2 yıldır azar azar izlediğim dizi bugün bitti ve böyle efsane bir yapımı izlediğim için şanslı sayıyorum kendimi. 2-3 ay sonra tekrar ilk sezondan başlayacağım. İleride çocuklarımla oturup tekrar izleyeceğim. Kısacası PB'den kopmayacağım. Benzer tarzda sürükleyici böyle dizi öneriniz var mı arkadaşlar. Yabancı dizi izlemeye yeni yeni alışıyorum. PB,GoT,BMS dışında yabancı dizi izlemişliğim yok yani. Önerilere açığım.

Dün dizinin finalini izledim. Scoffield reyisin öldüğüne üzüldüm.
    Bugün final filmini izledim. Scoffield reyisin o şekilde öldüğünü görünce ağladım beyler haya bi üzüntülüyüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

2 yıldır azar azar izlediğim dizi bugün bitti ve böyle efsane bir yapımı izlediğim için şanslı sayıyorum kendimi. 2-3 ay sonra tekrar ilk sezondan başlayacağım. İleride çocuklarımla oturup tekrar izleyeceğim. Kısacası PB'den kopmayacağım. Benzer tarzda sürükleyici böyle dizi öneriniz var mı arkadaşlar. Yabancı dizi izlemeye yeni yeni alışıyorum. PB,GoT,BMS dışında yabancı dizi izlemişliğim yok yani. Önerilere açığım.

Bugün final filmini izledim. Scoffield reyisin o şekilde öldüğünü görünce ağladım beyler haya bi üzüntülüyüm.

Dexter, Shameless, benimde şu anda izlediğim Breaking Bad, izlemediğim Fringe çok önerilen diziler arasındadır. Bunun yanında dün bitirdiğim Sherlock (toplam 6 bölüm, çabuk biter), Entourage, Chuck'ta güzel dizilerdir.

Komedi olarakta The Big Bang Theory, Two and a Half Men , How I Met Your Mother, Modern Family ve New Girl öneririm.

Bu diziler seni epey idare eder herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 17 Temmuz 2013; 18:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

2 yıldır azar azar izlediğim dizi bugün bitti ve böyle efsane bir yapımı izlediğim için şanslı sayıyorum kendimi. 2-3 ay sonra tekrar ilk sezondan başlayacağım. İleride çocuklarımla oturup tekrar izleyeceğim. Kısacası PB'den kopmayacağım. Benzer tarzda sürükleyici böyle dizi öneriniz var mı arkadaşlar. Yabancı dizi izlemeye yeni yeni alışıyorum. PB,GoT,BMS dışında yabancı dizi izlemişliğim yok yani. Önerilere açığım.

Dexter, Shameless, benimde şu anda izlediğim Breaking Bad, izlemediğim Fringe çok önerilen diziler arasındadır. Bunun yanında dün bitirdiğim Sherlock (toplam 6 bölüm, çabuk biter), Entourage, Chuck'ta güzel dizilerdir.

Komedi olarakta The Big Bang Theory, Two and a Half Men , How I Met Your Mother, Modern Family ve New Girl öneririm.

Bu diziler seni epey idare eder herhalde.

Etmez mi hocam saolasın. Sherlock'la başlıyorum şimdi.
  • konuyu gördüm final aklıma geldi duygulandım
  • Son sezonu beni hiç sarmadı.mantık hataları ve yediğim spoilerdan dolayı sanırım ama yine de izleyeceğiz.

• Diziyi tekrar baştan sona izleyesim var.( 2 defa izlemiştim ama )
  • 1 . sezon 19 bölüm bitti

14. Bölüm çok duygusaldi insan ister istemez ağlıyor gerçekten harika bir dizi yapmışlar

Favori karakterim Aburuzzi çok değişti ilk bölümlerdeki Aburuzzi nerde bu nerde

• Daha yenı basladım çok güzel gidiyor adamın parmağını kopardılar la :( o scotfield butun sezonlarda oynuyormu

• Kriger kullanıcısına yanıt
    Oynuyor
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.