Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
113
Favori
611.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Dün ilk bölümünü izledim , nedendir bilmem çokta etkilenmedim . Klasik bir olay gibi
    haksız biri hapise giriyor kardeşi onu çıkartmak için uğraşıyor falan filan
    yinede ilk 10 bölüm şans vereceğim bu kadar övgü ile bahsedilen bir Dizi illaki farklı sahneleri vardır.

Son olarak bu dizideki hemşire walking dead de oynayan Rickin karısı değil mi ?

Dizinin konusunun klasik olduğunu düşünmüyorum, biraz daha izlersen hak verirsin. PB en iyi yabancı dizilerden biridir benim gözümde...

İzlediğim En İyi Yabancı Dizilerden Biri... Özellikle 1. Ve 3. Sezonu Harika... Heyecan Zirvede... Supernatural dan Sonra 2.sırada Gelir bu Dizi Benim Gözümde...
  • Tüm sezonları buldum 720p dts ama gözüm kesmiyor 192 gb hepsi Birde uygun altyazı bulamadım ona. Dizimag den izleyeceğim. Daha başlayamadım bu diziye yaa
  • Su konuyu gordukce uzuluyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim diziyi. 720p için bicaps'den izleyebilirsiniz. DiziMag'de 360.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Tüm sezonları buldum 720p dts ama gözüm kesmiyor 192 gb hepsi Birde uygun altyazı bulamadım ona. Dizimag den izleyeceğim. Daha başlayamadım bu diziye yaa

192 GB'de cidden fazlaymış. Onun yerine dizi-mag'ten izleyin bence de. Ancak eğer indirecekseniz de daha farklı versiyonlarını indirin. Mesela bende dizinin toplam boyutu 27.6 GB. Altyazı sorunu içinse turkcealtyazı ve divxplanet gibi siteler mevcut, büyük ihtimal ilgili altyazıları orada bulabilirsin.
  • Scylayi almak icin verdikleri mucadele ve sonrasi felan yok boyle bir dizi

• 3. Bölümü bitirdim karakterlere yavaş yavaş alışıyorum fakat bu Fabonocci kim anlamadım kaçırdığım yer mi var ?

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Hocam takılmayın bu kadar bu fibonocciye o kadar önemli bir kişi değil diziye odaklanın . Gelmiş geçmiş en iyi dizi PRİSON BREAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: manset35

Hocam takılmayın bu kadar bu fibonocciye o kadar önemli bir kişi değil diziye odaklanın . Gelmiş geçmiş en iyi dizi PRİSON BREAK

Önemli değil mi michaelin illaki alternatif planı vardır ama fibonacci kozu olmasa içeriden onu başka hangi kuvvet çıkaracaktı , planı abruzziye göre yaptı yani fibonacci onların çıkış anahtarıydı okadarda önemsiz değil yani.
  • O kadar takınılcak bi konu değil be hocam
  • quote:

O kadar takınılcak bi konu değil be hocam

Ben takılmıyorumda yukardaki spoiler içine aldım tam anlamadınız galiba o koz sayesinde abruzziyi kullandılar , ben zaten takılmıyorum
  • Hocam neyi anlamıyacağım ya 4 kere izledim .Demek istediğimi anladınız sizde takılmadığınıza göre sorun yok
  • quote:

Hocam neyi anlamıyacağım ya 4 kere izledim .Demek istediğimi anladınız sizde takılmadığınıza göre sorun yok

bende çok kere izledim umarım sizde benim dediğimi anlamışınızdır
  • Çok iyi diziydi bee.

özellikle ilk sezondaki kaçış sahnesi ve scyla yı çaldıkları sahne harikaydı. Aksiyonu çok yüksek bir diziydi. Diziyi izlerken Michael Scofield ın zekasına hyran kalmıştım.

Bu diziyi ing. proje ödevim için izlemiştim ve 10 günde bitirmiştim. Keşke ödev zorunlu olmasaydı da yavaş yavaş izlesenyim
  • Tüm sezonları 5 gün içinde bitirdim gerçekten akılda kalıcı bir dizi ama bi kaç şey paylaşmak istiyorum,,

- Lincden gıcık aldım çoktan ölmesi gerekirdi bence sonradanda evlatlık çıktı zaten, aynı şekilde t-bag de çok çok çnceden ölmesi gerekirdi kedi olsa ölmüştü o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Orijinalden alıntı: Crookshanks

Tüm sezonları 5 gün içinde bitirdim gerçekten akılda kalıcı bir dizi ama bi kaç şey paylaşmak istiyorum,,

- Lincden gıcık aldım çoktan ölmesi gerekirdi bence sonradanda evlatlık çıktı zaten, aynı şekilde t-bag de çok çok çnceden ölmesi gerekirdi kedi olsa ölmüştü o derece

Lütfen spoiler vermeyin butonu kullanın.

Ayrıca 2 karakterde çok iyiydi bence.

,,iyi dediniz,, sizde spoiler verdiniz lütfen ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletli -- 8 Temmuz 2013; 16:35:10 >
  • Mesajımı sildim ben.

• quote:

Mesajımı sildim ben.

Bu spoiler verdiğiniz gerçeğini değiştirmez, bi şey yazmadan önce biraz beyninizi kullanıp düşünüp yazın
  • quote:

quote:

Mesajımı sildim ben.

Bu spoiler verdiğiniz gerçeğini değiştirmez, bi şey yazmadan önce biraz beyninizi kullanıp düşünüp yazın

Oyunculukları hakkında yorum yapmıştım ben orada.

Mesajımı silmemin nedeni sizin mesajınızı alıntıladığımdandı.Sizde mesaj yazarken yazacağınız içeriğin spoiler olup olmadığını beyninizle düşünüp yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 8 Temmuz 2013; 17:24:13 >
  • quote:

quote:

quote:

Mesajımı sildim ben.

Oyunculukları hakkında yorum yapmıştım ben orada.

Mesajımı silmemin nedeni sizin mesajınızı alıntıladığımdandı.Sizde mesaj yazarken yazacağınız içeriğin spoiler olup olmadığını beyninizle düşünüp yazınız.

peki tatlım
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.