Şimdi Ara

Prisma nihayet Android’e geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurdum bin pişman olup besbeter küfürler eşliğinde kaldırdım.

Bu uygulamanın amacını anlayabilmiş değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Her android uygulama başlığında nihayet yazmanızı bir türlü anlayamadım. IOS'te de bir haftadır var zaten, görende sanacak 1 yıl sonra falan çıkardı adamlar.

App store'da 1 aydır var uygulama.Bende android kullanıyorum ama uygulamacılar bizi iplemiyor kabul edin artık bunu.Çoğu geliştiriciler iphone'a hemen çıkarıyor ve kararlı oluyor.Bize geç çıkarıyorlar bide üstüne rezalet bir optimizasyonla çıkıyor.Ekrem71'in nihayet yazması gayet yerinde bir cümle

edit: Uygulamayı indir bi iphone'da dene bide android'de dene farkı anlarsın zaten.Bizim sürüm leş bildiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 25 Temmuz 2016; 15:25:09 >
  • Çok ağır çalışıyor. Yanı efekte basıp olmuyor. en az 5-6 saniye belki daha fazla duraksıyor..Telefonla alakalı olduğunu düşünmüyorum..(REDMİ NOTE 2)

• Çok ağır çalışıyor, bu şekilde olursa herkes siler uygulamayı... İphone da nasıl çalışıyor merak ettim doğrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: berk899

İosta 1 yıldır yok ama her şey ilk önce ıos a geliyor biz ondan şikayetçiyiz birde ilk önce uygulamalar oyunlar android e sonra ıos a gelsin siz ne yapıyorsunuz sizi görelim bakalım

İlk android'e gelmesi için adam gibi altyapıya sahip olması lazım uygulamanın. Çok fazla sistemde çalışabilmeli ve 1 milyar küsur cihazın yükünü serverları taşıyabilmeli. Kim olsa İOS ile girer pazara.
  • Düzgün çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prisma prisma dedi bende bişey var sandım kamerasını kullanmıyozki telefonun :D saçma saçma fotoğraflar çekicem bide üşenmeden editliyicem tam bayanlara yönelik indirsinler kendilerini tipten tipe sokarlar :D

• Cok tesekkurler ilgimi cekti.

• amma ios cusunuz sizde yeaaw

• quote:

Her android uygulama başlığında nihayet yazmanızı bir türlü anlayamadım. IOS'te de bir haftadır var zaten, görende sanacak 1 yıl sonra falan çıkardı adamlar.

hocam ekrem71 haberi çok görmemek lazım belki o 2 yıl olarak bile görebiliyor olabilir... :D
  • bu site bu programı aşırı derecede abartıyor.. reklam mı aldınız acaba bu kadar abartı için? yoksa sizin mi bu uygulama. adamların olsa anca bu kadar abartılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

App store'da 1 aydır var uygulama.Bende android kullanıyorum ama uygulamacılar bizi iplemiyor kabul edin artık bunu.Çoğu geliştiriciler iphone'a hemen çıkarıyor ve kararlı oluyor.Bize geç çıkarıyorlar bide üstüne rezalet bir optimizasyonla çıkıyor.Ekrem71'in nihayet yazması gayet yerinde bir cümle

edit: Uygulamayı indir bi iphone'da dene bide android'de dene farkı anlarsın zaten.Bizim sürüm leş bildiğin.

Ne tür bir optimizasyon sorunu yaşadınız anlamadım. Zaten uygulamanın pek bi numarası yok fotografi sunuculara yukleyip orda filtreyi isleyip indiriyor sadece. İos de başta hızlıydı cünkü kullanici sayisi azdı. Şuan kullanıcı sayısı katlandığından hem android'de hem ios'te yavaş.

• Sunucuya yüklerken yavaş.(çokta yavaş değil)
    Yoksa 10 numara çekiyor fotoğrafı şak diye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 26 Temmuz 2016; 18:42:08 >
  • çalışma mantığı çok saçma. bir efekt için dakikalarca beklenmez

• EKREM ABİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismini ilk defa duydum.

• Android e çıkınca her uygulama bozuluyor maalesef.

• Bu forum artı ve eksileri bolca bünyesinde barındırır, ekrem71 de eksilerden olup tahammül edilmesi katlanılması gerekenlerdendir.

Actıgı sacma sapan baslıklara yazılara forumdaki diger güzellikler adına katlanılması lazım
  • ooooo klasik EKREM71 haberi ahahahahah takmayın okuyun haberi geçin

• Çevrim dışı çalışabilse çok güzel olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.