Şimdi Ara

Prisma nihayet Android’e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prisma nihayet Android’e geldi

iOS tarafında kısa süre önce indirmeye sunulan ve adeta patlama yapan fotoğraf filtre uygulaması Prisma, nihayet Android kullanıcılarına da sunuldu. Uygulama bir süre beta sürecinde kalmış ancak yoğun ilgi sonrasında davetiye sistemini kapatmak zorunda kalmıştı.

Fotoğraf paylaşımının çok önemli hale geldiği günümüzde, haliyle fotoğrafları farklı şekillerde düzenleyebilen uygulamalarda revaçta. Paper Camera, Instagram gibi örneklerin yanında şimdi de Prisma yeni bir fırtına estirmeye başladı.

Ayrıca Bkz.Nokia’nın rafa kalkan amiral gemisi ortaya çıktı

Prisma, barındırdığı 36 farklı filtre ile fotoğraflarınızı sanat eserine çevirmenizi amaçlıyor. Instagram gibi rakiplerin aksine, filtreler tamamen fotoğraflarınızı tuval çalışması gibi yansıtacak şekilde seçilmiş. Bu bakımdan, meraklılarının adeta akınına uğruyor.

Prisma, ücretsiz olması ile de kullanıcılar için tercih sebebi olmuş durumda. Düzenleme yaptıktan sonra, sağa veya sürükleme yaparak filtrenin yoğunluğunu ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca Instagram ve Facebook üzerinden de paylaşabiliyorsunuz.

• Her android uygulama başlığında nihayet yazmanızı bir türlü anlayamadım. IOS'te de bir haftadır var zaten, görende sanacak 1 yıl sonra falan çıkardı adamlar.

• he ya, bende aynen oyle zannettim
  • Windows'a çıkınca kutlamalar başlasın...
  • Mükemmel bir uygulama bence indirin.

• Ekrem71 android uygulaması haberini nihayet yaptı.

• Biraz kurcaladım sonra sildim. Güzel ancak çok mu gerekli ? Hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 25 Temmuz 2016; 11:57:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Her android uygulama başlığında nihayet yazmanızı bir türlü anlayamadım. IOS'te de bir haftadır var zaten, görende sanacak 1 yıl sonra falan çıkardı adamlar.

haberi yazan ekrem71 hocam onun için 1 hafta 1 yıl gibi :D
  • İosta 1 yıldır yok ama her şey ilk önce ıos a geliyor biz ondan şikayetçiyiz birde ilk önce uygulamalar oyunlar android e sonra ıos a gelsin siz ne yapıyorsunuz sizi görelim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Biraz kurcaladım sonra sildim. Güzel ancak çok mu gerekli ? Hayır.

Aynen yaaaa..

Yani fotoğrafa filtre uygulamak bu kadar mı önemli. Bir de rekor kırması bekleniyor. İnsanlık ne duruma geldi.... Instagram facebook twitter a güzel foto yükleyeceğim diye insanlar kendini yiyor...
  • Uygulamayı android'e getirmekle hata ettiler

Not: Android kullanıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 25 Temmuz 2016; 12:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Her android uygulama başlığında nihayet yazmanızı bir türlü anlayamadım. IOS'te de bir haftadır var zaten, görende sanacak 1 yıl sonra falan çıkardı adamlar.

ekrem71
  • Betası berbattı kararlı sürümü daha berbat

• indirdik bakalım
  • Kullanan çıksın kasıyor.
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat.cinar -- 25 Temmuz 2016; 13:40:18 >
  • Bence Autodesk Pixlr bugüne kadar gördügüm (henüz prisma'yi denemedim) en kapsamli ve basarili fotograf düzenleme uygulamasi.

• Şu filtre lerden ne anlıyorsunuz bilmiyorum. Bence en iyisi fotoğrafın saf hali.

• prisma fotoğraflarınızı önce kendi sunucusuna yüklüyor, işliyor ve size geri yolluyor. dolayısı ile fotoğrafın orjinali onların sunucusunda kalıyor ve depolanıyor olabilir. bundan emin olamadığım için ben kaldırdım programı telefondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

prisma fotoğraflarınızı önce kendi sunucusuna yüklüyor, işliyor ve size geri yolluyor. dolayısı ile fotoğrafın orjinali onların sunucusunda kalıyor ve depolanıyor olabilir. bundan emin olamadığım için ben kaldırdım programı telefondan.

Dediğine katılıyorum denemek için yükledim yüklemiş olduğum fotoğraf geç geliyor. Ben de kaldırdım zaten gerek yok photoshop varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulama online mı ne kadar yavaş çalışıyor ,ilk açıldığında da yoğun uyarısı verdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.