Şimdi Ara

PRİNS TECHNOMAX (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
7
Favori
86.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba. halihazırda landirenzo omegas plus kiti mevcut opel astra aracımda.son zamanlar çok uğraştırdı beni. artık değiştirmeyi düşünüyorum. o yüzden benzer sıkıntılar yaşamamak için her açıdan cebime ve aracıma en uygun kiti araştırıyorum. prins technomax obdli kit hakkında bi kaç sorum olacak, yanıtlarsanız memnun olurum.

    1- prins technomax obd astra ya uygun/yeterli midir, sorun yaşarmıyım?
    2- rutin kontrolleri fiyat olarak uygun mudur? örneğin filtre değişimi? kaç bin km de değiştirilmesi gerekli?
    3- yazılımının çok iyi olduğunu duydum, eksra olarak afr ayarına gerek var mıdır bu kitte?
    4- prins enjektörleri de landirenzo enjektörleri gibi 1600-1800₺ civarı pahallı mıdır?

    teşekkürler, saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın qonrul

    1 * prins technomax obd astra ya uygun/yeterli midir, sorun yaşamazsınız .Technomax kitinde kullanılan bilgisayar programı, diğer Prins kitlerinde olduğu gibi yüksek teknolojiye sahip Prins Diagnostic Programı'dır.

    2* Technomax rutin kontrolleri fiyat uygundur çünkü filtre değişimim diğer cihazlar gibi 10 bin km de değil 20 bin km de bir yapılır ve sadece 150 tl .

    3* OBD bağlantısı bulanan elektronik kontrol ünitesine sahiptir. Prins yazılım ile geliştirilmiş diagnostik ve arıza tespit programı ile donatılmıştır. ECU, tüm komponentler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesi oluşturmaz ve hafif-kompakt olarak üretilmiştir. yazılımının afr ayarına gerek duyulmaz .isteğe bağlı yapılabilir .

    4*prins enjektörleri enjektörleri piyasa şartlarına göre uygundur.
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    çok sağ olun hocam. kafama takılan tüm sorunları giderdiniz inanın. en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.
    bu arada muğlada ikamet ediyorum. yakın olsam ankaraya gelirdim. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler merhaba. Ocak ayında ankarada bir prins bayisinden teknomaks taktırdım. aracım 2012 1.4cvvt i20 sense. Hiç bir sorun yok. Yalnızca rölantide araç içerisinde enjektör titreşim sesi azda olsa geliyor ve beni rahatsız ediyor. Nedense frene tam bastıgımda ses kayboluyor. Bunun bir çözümü varmıdır?
  • holyturk06 kullanıcısına yanıt
    Atolyemize uğrayıp hüseyin beyle temas kurun size yardımcı olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öncelikle şimdiye kadar sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için teşekkür ederim @simsekotogazankara.
    nihayetinde yaşadığım arızalar sebebiyle önceki lpg sistemini söktürüp prins technomax obd2 kitine geçiş yaptım. ayar olarak benim bildiğim sadece rolantide 3 bin devirde bi ayar yapıldı o da kalibrasyon sanırım. obd li olduğu için afr veya başka bir ayara gerek olmadığı söylendi ve o şekilde ayrıldım.
    1-2 haftalık kullanım sürecinde memnun kaldım. tabi uzun süre deneyimleyemedim ama sorun yok gibi şuan.

    şimdilik tek şikayetim sabahları lpg ye geçişin çok uzun sürmesi. o da şöyleki; aracın gizli özelliklerinden hararetine baktığımda 48-52 arası lpgye geçiş oluyor. bu durumu sorduğumda, geçişi 40 a ayarladıklarını ve oradaki göstergeyle alakası olmadığı söylendi. ben yine de 30 a düşürün bari dedim ama prinsde tavsiye edilen derece 40 dendi. yine istersen düşürürüm ama bir sorun olursa garanti kapsamına sokmayız denince ellettirmedim. bu durum normal midir. kafamı bu kurcalıyor sadece. teşekkür ederim şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sayın Qonrul
    Herşeyden önce hayırlı olsun. Prinsin uygun gördüğü buharlaşma derecesi bu ideal buharlaşma için gerek isterseniz 35 dereceye düşürülebilir. Ama sarfiyat istenildiği gibi olmaya bilir. 2000-3000 km sonra bir uğrayın afr ayarına da bakalım. İlk montajdan sonra değil sistem oturunca iyi sonuç alınıyor çünkü. Bizi tercih ettiğiniz için Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. konuda önceki mesajlarımda da bahsettiğim üzere size çok uzağım maalesef muğladayım.
    dereceye gelince ideal diyorsunuz yani. geçiş sürecinde benzin sarfiyatı da önceki sisteme göre biraz arttı ama kitin sağlığı açısından ısıyı düşürmeyecem o zaman.

    afr ayarı da yapmadıklarını ve afr ye sıcak bakmadıklarını, tavsiye etmediklerini belirttiler. zaten obdli olduğu için gerek yok dediler. bu şekilde kullanmamın araca zararı olur mu? yoksa illaki afr ayarı yaptırmalımıyım. teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zararı asla yok ama kontrolü sağlamış oluruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim iyi akşamlar 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 23 Mart 2019; 20:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben geçen yıl prins technomax taktırdım peugeot 308 1.6 vti aracıma 15000 km hiç problem çıkarmadı taki bujilerden dolayı arıza verdi vs. değiştirdim. Arızalar bitti ancak aracımda 1800 dervirde bir takılma gibi problem yaşamaya başladım kirli yakıttandır vs. derken şuan tekleme olayı bariz bir şekilde arttı. Gaza çok yüklenmezsem tekleme olayı olmuyor lpd düz yol ama yüke bindiği zaman yokuş vs. çıkarken yüksek devirlerde vites değiştirmek zorunda kalıyorum. Başka da bir sorun yok lpg taktırdığım vere 3 kere götürüp ayarlara baktırdım ama düzelme olmadı. Ek olarak benzinde herhangi bir sorun yok şuan lpg takılalı 30000 km oldu. Prins merkeze şikayette bulundum ama dönüş yapmadılar. O kadar para veripte sattığı ürünün arkasında durmaması beni soğuttu açıkcası. birde aracı aküsünü ölçtürdüm zayıf olduğu yakın zamanda değişmesi gerektiğini söylediler. Bu durum etkisi olurmu acaba. Aracın bobinleri orjinal ve ara. şuan 99500 km değişmesi gerekirmi. ARacımda lpg de rolantide gezinme arıza lambası yakma vs. hiç bir problem yok sadece sadece alt devirlerde kalkıştan sonra tekleme problemi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerkyl -- 22 Nisan 2019; 17:56:46 >




  • Merhaba,

    Ben 2013 Focus model otomatik arabama Prins'in Technomax modelini taktırdım. Rölantide titreme sorunu yaşadığım için bayiye götürdüm, ayar yaptılar. Sorun azaldı fakat geçmedi, fakat arabayı ilk çalıştırdığımda yoğun bir benzin kokusu oluyor.

    Genel olarak 2013 Focus'larda Technomax için böyle bir sorun var mı? Bunlar, LPG ayarıyla kolay çözülebilecek bir sorun mudur?

    Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerkyl

    Merhabalar ben geçen yıl prins technomax taktırdım peugeot 308 1.6 vti aracıma 15000 km hiç problem çıkarmadı taki bujilerden dolayı arıza verdi vs. değiştirdim. Arızalar bitti ancak aracımda 1800 dervirde bir takılma gibi problem yaşamaya başladım kirli yakıttandır vs. derken şuan tekleme olayı bariz bir şekilde arttı. Gaza çok yüklenmezsem tekleme olayı olmuyor lpd düz yol ama yüke bindiği zaman yokuş vs. çıkarken yüksek devirlerde vites değiştirmek zorunda kalıyorum. Başka da bir sorun yok lpg taktırdığım vere 3 kere götürüp ayarlara baktırdım ama düzelme olmadı. Ek olarak benzinde herhangi bir sorun yok şuan lpg takılalı 30000 km oldu. Prins merkeze şikayette bulundum ama dönüş yapmadılar. O kadar para veripte sattığı ürünün arkasında durmaması beni soğuttu açıkcası. birde aracı aküsünü ölçtürdüm zayıf olduğu yakın zamanda değişmesi gerektiğini söylediler. Bu durum etkisi olurmu acaba. Aracın bobinleri orjinal ve ara. şuan 99500 km değişmesi gerekirmi. ARacımda lpg de rolantide gezinme arıza lambası yakma vs. hiç bir problem yok sadece sadece alt devirlerde kalkıştan sonra tekleme problemi var.
    kesinlikle ateşleme bobininden hocam.değişmesi lazım o zaman düzelir.




  • Merhaba, Citroen c4 2006 1.4 16v aracımda prins technomax kit var. Herşeyden memnunum, doğru ayardan sonra 1 senedir benzinden daha performanslı ve sorunsuz kullanıyorum..
    Kafama takılan bir sorum var, Gaz göstergesi bitmeye yakın sesli yada görsel uyarmıyormu, bütün technomax kitlerde aynımı yoksa benimkinde sorunmu var. İlk montajdan beri son yeşil yanarken birden sesli ikazla benzine geçiyor.. Kırmızı ışık falan yok
  • d_mavi kullanıcısına yanıt
    ben de yaklaşık 2 ay oldu taktıralı. son yeşil ışık yandıktan sonra bitmeye yakın kırmızı da yanıyor ama diğer yeşiller gibi uzun sürmüyor. çok geçmeden ötmeye başlıyor. bende durum böyle. göstergeler çok tutarlı değil kanâtimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Honda Crv aracımda Prins Lpg kit takılı. Arada giderken arızaya geçiyor 5-6 dk arıza lambası Lpg göstergesinin üzerindeki yanıyor sonra kendiliğinden normale dönüyor. Taktırdığım servise gittiğimde bu arızayı arıza yaptığı zaman getirmen gerek diyorlar. Ne zaman olacağı belli olmadığı içinde hiçbir şey yapmıyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı günler, 2200 ecomax 2500 technomax fiyat aldım. Ecomax mı tavsiye ederseniz Technomax mı?

    2014 ibiza 1.4 atmosferik
  • Calbor C kullanıcısına yanıt
    Sayın calbor

    Aracınıza prins technomax uygundur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

    Sayın calbor

    Aracınıza prins technomax uygundur
    Taktırdım hocam ilginize teşekkür ediyorum..
  • Selamlar üstadım, 2016 model Nissan micra 1.2 match cvt şanzıman ile en uyumlu lpg kiti hangisidir.
    Atiker grand
    Brc comfort
    Prins teknomax dediler sorduklarım.
    Sizce en uyumlu kit hangisidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.