Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
549.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

prins dönüşüm kiti hakkında
  • ALT BAKIR BORU DÖŞEME ŞEKLİ

• ALT BAKIR BORU DÖŞEME ŞEKLİ

• BUDA FUAR DAN BİR GÖRÜNÜM. HUMMER H2 VE BEN :))

• mehmet Usta işciliğiniz takdire şayan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

mehmet Usta işciliğiniz takdire şayan...

çok teşekkür ederim. hayırlı ramazanlar dilerim
  • Yeni bir araç aldım, ilk arabam daha doğrusu.. Audi A4 2.0 2002 model otomatik kasa.. Araçta atiker takılı.. Şu aralar 450-500 kuruş yakmaya başladı, nedenini bilmiyorum, ve bir sürü arıza göstergesi var panelde.. Performans çok düşük hiç memnun değilim.. Prins taktırmalımıyım ? Kayserideyim, burda yetkili bir kişiyle görüştüm, kafama da yattı aslında, max 300 kuruş, ortalama 250 kuruş yakar denildi.. Araba sürüşüne göre takarız ve en uygun performans ve yakıt ekonomisini sağlarız denildi..

Taktıran arkadaşlar memnunmusunuz ? Tavsiye edermisiniz ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  • sayın kadir bey; aracınız benzinde düzgün çalışıyorsa ve sıkıntısız kullannıyorsanız. kesinlikle PRİNS VSI takmanızda fayda var. ve yakıt tasarufunuz benzne göre %40 olur. kayseride özzirve otogaz burhan bey var. size yardımcı olacaktır. ayrıca kayseri diğer prins bayileride şöyle

İnciroğlu Otomotiv | Kayseri
    Yetkili Kişi : Ali Kadıoğlu
    Adres : Osman Kavuncu Bulvarı No:384 Anbar/Kayseri
    Telefon : 0352.326 38 38
    Fax : 0352.326 38 38
    E-posta : mehmet.ozel@inciroglu.com.tr

Bağlı Olduğu Ana Bayi :

Zirve Otogaz Dönüşüm Sistemleri
    0352 331 36 36

Taşkınlar LPG | Kayseri
    Yetkili Kişi : Hakan Taşkın
    Adres : Yeni Sanayi Sitesi Gazali Cd. 24. Sk. No: 4 Kayseri
    Telefon : 0352.332 45 17
    Fax : 0352.332 04 31
    E-posta : xhakan38@hotmail.com

Bağlı Olduğu Ana Bayi :

0352 331 36 36

Dempa LPG | Kayseri
    Yetkili Kişi : Ramazan Demirel
    Adres : Yeni Sanayi 2. Cadde No:71 - 87 Kayseri
    Telefon : 0352.331 85 85
    Fax : 0352.331 85 85
    E-posta : info@dempalpg.com

Bağlı Olduğu Ana Bayi :

0352 331 36 36

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirr0505

Yeni bir araç aldım, ilk arabam daha doğrusu.. Audi A4 2.0 2002 model otomatik kasa.. Araçta atiker takılı.. Şu aralar 450-500 kuruş yakmaya başladı, nedenini bilmiyorum, ve bir sürü arıza göstergesi var panelde.. Performans çok düşük hiç memnun değilim.. Prins taktırmalımıyım ? Kayserideyim, burda yetkili bir kişiyle görüştüm, kafama da yattı aslında, max 300 kuruş, ortalama 250 kuruş yakar denildi.. Araba sürüşüne göre takarız ve en uygun performans ve yakıt ekonomisini sağlarız denildi..

Taktıran arkadaşlar memnunmusunuz ? Tavsiye edermisiniz ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

kadir bey taktırmadan önce bende çok araştırmıştım aracım honda accord 2003 model 2400cc 190hp size yakıt değerlerimi söyleyeyim ş.içi 260 kr klimada açık agresifte kullanırım uzun yolda 200-210 kuruş civarı uzun yoldada yola göre 200kmlerde seyrettiğimde olur ama genel itibariyle radarın olmadığı yerlerde 160dan inmem
    ben kayseri taşkınlarda taktırdım gayette memnunun
    kuruş olarak değilde litre olarak söyleyeyim size 47 litre lpg ile ş.içi 380-400km ş.dışı 480-500 km 500 ün üstünede gider gibi ama ben hemen dolduruyorum uzun yolda

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Orijinalden alıntı: recepotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

2006 yılında boraya prins taktırdım, yetkili serviste, izmir progaz, o zamandan beri bendenher 10000de bakım parası olarak 100tl alınıyor, fatura filan da verilmiyor...

Olur abi Normaldır arabayı almadıklarına Dua Et Türkiyede Normal kendi kurdukları yalanların üstünde gitmeyi seviyorlar.

Saygılarla, iyi geceler herkeze,

E şimdi ben anlamadım recep ustanın cevabı?
    Yani 10.000 Km de bir bakıma götürmeyeleim mi arabayı?
    Ben benzinli aracımı da normalde 10.000 de bir bakıma götürmeye özen gösteririm. Yaz başı, kış başı mutlaka kontrollerini yaptırırım.
    Şimdi prins taktıracaz bi daha hiç bakım yaptırmaya gerek olmayacak mı?
    Bu forumda okuduğum kadarıyla hangi marka lpg olursa olsun
    sonuçta motora sonradan fabrika çıkışı sonrası yapılan bir müdahele ve sisteme yapılan bir takım eklemeler var ve sık sıkta sorunlar çıkıyor anlaşılan. Ve bu lpg taktıranlar sık aralıklarla oto sanyinin yolunu tutuyor gibi görünüyor.
    Ben lpg yi taktırdım bir daha da oto sanyisine uğramadım diyen ben neredeyse çok az sayıda şanslı insan gördüm, duydum ve okudum.

Sayın Aticus,

lpg taktıran demeyelim ,
    ancak Prins taktığımız tüketicilerimiz sizin söylediğiniz az sayıda şanslı gruptan,

saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: funnerm

Selamlar,

1,5 sene önce aracıma (2003 Audi A4 1.8T) Prins marka LPG sistemi taktırmıştım. Montajdan kısa bir süre sonra araç özellikle alt devirlerde tekleme oluyordu. Ateşleme sisteminde bir sorun vardır, ya buji ya bobin arızalıdır dediler. Benzinde olmuyordu. Nedenini sorduğumda LPG benzine göre daha zor yanan bir yakıt olduğu için bu tarz sıkıntılar olabileceğini söylediler. Bobinleri değiştirdik(4*75TL) sorun düzeldi. 1.5 sene olmadan tekrar aynı sıkıntı olmaya başladı. Bu kadar kısa bir süre içinde bobinlerin bozulmuş olması gerçekten rahatsız edici. Bu forumu takip eden bir arkadaş Recep Ustadan bahsetti, Ankara'ya geldiğinde aracı gösterme fırsatı buldum. Bu tarz bobin arızalarını önlemek için araçtan devir değerini okurken ekstra bir modül takılması gerektiğini söyledi. Bu modülün niye daha önce takılmadığı ayrı bir soru işareti. Bu modülü takarken aracıma daha önce yapılan montajın hatalarını da prins in aracıma özel montaj kataloğunu açıp gösterdi. Katalogda manifoldun sökülüp alt taraftan delinmesi gerektiği belirtilirken, aracımda manifold sökülmeden üst taraftan delinerek enjektör montajı yapılmış. Şimdi merak ediyorum aracıma montaj yapan ustanın böyle bir katalogdan haberi var mı? Varsa niye üstten deldiğini, Prins'in fark edemediği mantıklı bir açıklaması var mı acaba? Bunları arayıp soracağım gerekirse Tüketici hakları mahkemesine kadar mevzuyu taşıyacağım. Herkes Recep usta gibi işi kitabına uygun yapsa Türkiye'de LPG montajı bu kadar sorunlu bir hal almaz diye düşünüyorum. İlgi ve alakası için Recep Ustaya teşekkürlerimi ileityorum.
    Bobinleri değiştirdikten sonra neticeyi sizlerle paylaşırım.

Sayın Funnerm,

RPM ucu direk bobin'e bağlanırsa bu tip sıkıntılar olabilir,
    onun için ekstra bir modül bağlamak gerekebilir,

montajınızı nerede yaptırmıştınız?

bilmiyenlere bunu anlatmak lazım...

boşa tüketicileri başka yorumlala mağdur etmesinler...

saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: yamac6

Merhaba Recep Usta sana sormak istedğim birşey var. Benim aracımda Prins takılı ve motor soğukken ilk gaza geçme anında motor duracak gibi oluyor ve sonra tekrar motor sesi düzeliyor. Bununla ilgili trafikte de sıkıntı yaşadım. Şöyle ki araç benzinde hareket halindeyken ayağım gazdan çekili durumda (dönüşe yaklaştığım için ayağımı gazdan çekmiştim) benzinden gaza geçme anında araç stop etti hemde bu olay 4 kez başıma geldi. Gazdan olabilir diye farklı yerlerden aldım gazı. Araç stop ettiği anda dieksiyon ve frenler sertleştiği için bir seferinde karşı şeritten gelen arabayla kaza tehlikesi bile atlattım. Muhtemelen ayarla ilgili problem var diye düşünüyorum hatta araçta çekişte de düşüklük var gibi geliyor hele klima açık olduğu zaman kalkış bile zor hale geliyor maalesef. 25 gün kadar önce de bel fıtığından ameliyat olduğum için uzun yola gidemiyorum yoksa Ankaraya gidebilsem depo kapasitesini kullanamama problemiyle birlikte bunu da çözerim diye düşünüyorum. 43 litrelik depoya en son bitmiş haldeyken 27,5 litreyi zor doldurabildik. Kayseri de senin de tavsiye ettiğin ustaya daha önce gittim aracı bilgisayara bağladı bire bir benzine uyumlu çalışıyor dedi bende rölanti de tamam ama asıl motor yük altındayken yol da ayar yapılması lazım dedim ama sanırım yoğunluktan dolayı ilgilenemedi. Ben de her seferinde parasını verip çıktım geldim.
    Bana tavsiye edebileceğin birşey var mı? Ne yapabilirim. ramazan bayramından sonra doktorum izin verirse Ankaraya gitmeye çalışacağım ama gidemezsem ne önerirsin bu problemleri çözebilmem için. Bir de Yeniden yolda gaz ayarı yapılacak olursa aracın benzin değerlerinin oluşması için ne kadar süre benzinde kullanmamı önerirsin.

Sayın Yamac6,

özel durumunuzdan dolayı ,Ankara'ya gelmenize gerek yok ,yarın müsait iseniz size bir sorumlumuz olan Sinan Bey'i göndereceğim,(05326423202),
    size ulaşabilmemiz için lütfen Sinan bey'i lütfen arayın,

saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 18 Ağustos 2011; 20:38:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

bu 400 tl lik valve care denen sistem tam olarak basitçene nedir ne işe yarar acaba..

Sayın Darkmoon34,

Valve care şu an yükselen euro yüzünden 500 - 550 tl civarı,
    basitçe subap ve subap yuvaları üzerinde geçici bir kaplama sağlar ve subap ömrünü uzatır,
    bu kaplama sağlayan özel sıvı belli periyodlarla tekarlanarak devamlılığı sağlanır,

saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 18 Ağustos 2011; 20:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wenigma

mehmet bey merhabalar taktığınız mazda 3 acaba kaç model bir de araç kaç km de benim de aynı araçtan var bilgi almam mümkün mü

Sayın Wenigma ,

Mazda 3 aracına montaj yaptığımız Ayhan Bey'in cep telefonu:0505 2165782

saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet usta ayka

mazda 3 lpg tgöstergesi yeri..( zavoli nin resmi varmış bende. kusura bakmayın:)))

Mehmet Ustam,

Zavoli montajına ,valve care bağlayebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 19 Ağustos 2011; 8:09:52 >

• quote:

quote:

cevabınız için teşekkür ederim benim prensip gereği maksimum hızım en rahat yolda bile 140 üstü olamaz en fazla bir iki deneme amaçlı o sürata çıkarım o da belki 2-3 dakika motor açılsın diye aracı o zaman lpg taktırınca uzun süre kullanmamda bir sıkıntı kalmıyor sanırım bir de araçla alakalı birşey soracağım malum araç dibine kadar elektronik malzeme ile dolu acaba rvm vs de sıkıntı yaratıyor mu aksam olarak bir de aracım otomatik versiyon herşey aynımı manuel vites ile bir de montajın fiyatı ne kadar acaba ona göre hazırlık yapayım gitmeden ufuk beye sormaya çekiniyorum açıkcası

gönül rahatlığıyla taktıorabilirsiniz. aracn herhangi bir aksamına donanımına zarar verecek husus söz konusu değil. aracınızı benzinde nasıl kullandıysanız ayni şekilde kullanırsınız. yani otomoatik şanzuman olması yada manuel vites olması herhangi bir eksiklik yada farklılık getirmez.

fiyatı burdan vermek pek etik bulmuyorum ama. ipragazın tavsiye fiyatını size verebilirim.

prins 4 silindir kit montajı ; 2450/10 taksit

valve care montajı ; 650 lira.

tabi bu sadece tavsiye fiyat. bayinin size verceği fiyat daha uygun olur sanırım.

Prins takmadan mazda 3 resimlerini paylaşan Mehmet Usta'ya teşekkür ederim,
    keşke Prins montajı yaptığı zaman paylaşsaydı,

Mehmet Ustam ZAVOLİ'de valve care var mı?

Sayın Wenigma ,

çekinecek birşey kesinlikle yok,
    7/24 cebim 0533 71494 12,

bazı özel durumlarda cevap veremesem de size dönerim,

saygılarımla,

Ufuk Taşkesen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

quote:

mazda 3 lpg tgöstergesi yeri..( zavoli nin resmi varmış bende. kusura bakmayın:)))

Mehmet Ustam,

ufuk abi prins valve care montajlı mazda 3 aracın resimlerini paylaşmıştım. ancak yakıt düğmesinin fotosunu çekmemişim .. fotoların içinde düğme resmi sadece bu vardı onu ekledim.

ufuk abininde dile getirdiği gibi prins dışında hiç bir cihazda valve care bağlanılmamaktadır. ve prinsin verdiği randuman başka hiçbir cihaz tarafından sağlanılmamaktadır.

ayrıca ufuk abiyi tekrar forumda görmek mutluluk verici. zira bizim yetkimiz onun yetkisi kadar fazla değil. bilgimiz onun bilgisi kadar değil. her zaman bir ustamızın arkamızda olması bize güven ve mutluluk vermektedir.. bunun için ufuk abiye teşekkürlerimi sunarım. hayırlı ramazanlar bol kazançlı günler dilerim

• quote:

quote:

mehmet bey merhabalar taktığınız mazda 3 acaba kaç model bir de araç kaç km de benim de aynı araçtan var bilgi almam mümkün mü

çok önemli bir husu daha ilave etmek istiyorum.. kesinlikle manifolda ya sallama atılmalı yada manifold delme işlemi görüntüdeki gibi yapılmalı. benzin enjektörü gibi direk yanma odasına püskürtülecek şekilde delik açılmalıdır. saygılar

Mazda 3 'de manifoltu sökmeden montaj yapan ustaya sorarım ,

manifolt sökülünce acaba ne gördü??????????????????

her araca sallama gerekmez ,

ancak manifoltu sökmeye üşenen ustaya kesin şart

saygılarımla,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

quote:

Mehmet Ustam,

ufuk abi prins valve care montajlı mazda 3 aracın resimlerini paylaşmıştım. ancak yakıt düğmesinin fotosunu çekmemişim .. fotoların içinde düğme resmi sadece bu vardı onu ekledim.

ufuk abininde dile getirdiği gibi prins dışında hiç bir cihazda valve care bağlanılmamaktadır. ve prinsin verdiği randuman başka hiçbir cihaz tarafından sağlanılmamaktadır.

ayrıca ufuk abiyi tekrar forumda görmek mutluluk verici. zira bizim yetkimiz onun yetkisi kadar fazla değil. bilgimiz onun bilgisi kadar değil. her zaman bir ustamızın arkamızda olması bize güven ve mutluluk vermektedir.. bunun için ufuk abiye teşekkürlerimi sunarım. hayırlı ramazanlar bol kazançlı günler dilerim

Mehmet Ustam ,

Başta sana ,ve Ustalara sevgim ve saygım sonsuz..............

ancak,

Prins takmadığı aracı paylaşana değil,

manifoltu sökmeden ,

sallama yapıp kolaya kaçna değil,

ben doğru bildiğimi konuşur doğru bildiğimi yazarım,

sakın kimse kususra bakmasın

• ufuk abi bağırmanıza gerek yok. sadece söylemeniz yeterli. ayrıca ben hiçbir plastik manifoldlu aracın manifoldunu sökmem. twinportlar hariç. zararını görmedim türkiyede 1500 tane servis var . bu servislerin 1490 tanesi plastik manifoldlu aracı manifoldu delmeden monta yapmaktadır. ve bu güne kadar hiç sorun olmamıştır. ufuk abinin sözlerinin bir kardeşine nasihat olarak görüyor saygı ve sevgilerimi sunarım..
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.