Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
549.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wenigma

mehmet bey birde düğmeyi nereye koyuyorsunuz acaba araçta,ve tank olarak ne seçtiniz mazda da daha detaylı resimler var mı ?

Yoruyorum ama kusura bakmayın tekrar

UFUK ABİ ye gidiyorsanız zaten söylememe bile gerek yok.

özelikle süpap sorunu olan araçlarda kesinlikle kullanım şartlarına uyulmasını tavsiye ediyoruz. zira dediğimiz kurallar tamamiyle müşterinin çıkarınadır.

mazda 3 için en fazla sürat hızı 180 km /hz geçmiçek şekilde olursa daha uzun süre lpg yi kullanır. aracın motorunu fazla zorlamadan olabilkdiğince 170 ,180 geçmeyecek şiekilde kullanılmasını tavsiye ediyoruz. zira bu süratlerde süpap zamanlamasının aşırı hzılı olması ve yanma ısısının daha yüksek olasından ötürü valve care in pek bir avantajı kalmıyor.

doğru ve düzgün tasaruf amaçlı kullanıldığı taktirde sorun oluşmaz. valve care ile uzun km ler kullanırsınız. ancak aksi halde 50 bin km öncesindede sıkıntı yaratabilir.

• mazda 3 40 lık ince uzun tank montajı.

• mazda 3 lpg tgöstergesi yeri..( zavoli nin resmi varmış bende. kusura bakmayın:)))

• mazda 3 2011
  • mazda 3 2011

• cevabınız için teşekkür ederim benim prensip gereği maksimum hızım en rahat yolda bile 140 üstü olamaz en fazla bir iki deneme amaçlı o sürata çıkarım o da belki 2-3 dakika motor açılsın diye aracı o zaman lpg taktırınca uzun süre kullanmamda bir sıkıntı kalmıyor sanırım bir de araçla alakalı birşey soracağım malum araç dibine kadar elektronik malzeme ile dolu acaba rvm vs de sıkıntı yaratıyor mu aksam olarak bir de aracım otomatik versiyon herşey aynımı manuel vites ile bir de montajın fiyatı ne kadar acaba ona göre hazırlık yapayım gitmeden ufuk beye sormaya çekiniyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: wenigma

cevabınız için teşekkür ederim benim prensip gereği maksimum hızım en rahat yolda bile 140 üstü olamaz en fazla bir iki deneme amaçlı o sürata çıkarım o da belki 2-3 dakika motor açılsın diye aracı o zaman lpg taktırınca uzun süre kullanmamda bir sıkıntı kalmıyor sanırım bir de araçla alakalı birşey soracağım malum araç dibine kadar elektronik malzeme ile dolu acaba rvm vs de sıkıntı yaratıyor mu aksam olarak bir de aracım otomatik versiyon herşey aynımı manuel vites ile bir de montajın fiyatı ne kadar acaba ona göre hazırlık yapayım gitmeden ufuk beye sormaya çekiniyorum açıkcası

gönül rahatlığıyla taktıorabilirsiniz. aracn herhangi bir aksamına donanımına zarar verecek husus söz konusu değil. aracınızı benzinde nasıl kullandıysanız ayni şekilde kullanırsınız. yani otomoatik şanzuman olması yada manuel vites olması herhangi bir eksiklik yada farklılık getirmez.

fiyatı burdan vermek pek etik bulmuyorum ama. ipragazın tavsiye fiyatını size verebilirim.

prins 4 silindir kit montajı ; 2450/10 taksit

valve care montajı ; 650 lira.

tabi bu sadece tavsiye fiyat. bayinin size verceği fiyat daha uygun olur sanırım.

• FORD MONDEO 2000 cc 140 HP PRİNS VSİ VALVE CARE MONTAJI

• Yeni Avensis 1.6 ya dönüşüm yaptınızmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

Yeni Avensis 1.6 ya dönüşüm yaptınızmı?

gayet tabi .. 1600 cc vvt-ı dual avensis , corolla
    hatta 1330 cc yeni euro 4 motor corollaya bile dönüşümümüz olmuştur.

isterseniz avensis müşteri telide verebiliğrim. saygılar hayırlı ramazanlar

• Selam Allah bol kazanç versin sorunsuz montajlar her montajımız digerinden güzel Allah bozmasın bunlar yeni montajım yoksa yenimi fırsat bulup eklediniz selam ve dua ile
  • FORD FACUS 2011 1600 CC PRİNS VSI MONTAJI

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.