Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
549.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkas

Ufuk Bey merhaba,
    Daha önce sizinle telefonla görüşmüştüm.
    Euro 5 motora sahip Hyundai ix20 aracıma lpg uyumu hakkında.
    Bu motorlar için sübap riski olduğu söyleniyordu.Benden motor numarası alıp yurt dışına mail atmıştınız.Cevap geldimi yada bir gelişme var mı acaba?
    Burda yazmamın sebebi başka insanlarda faydalansın istedim.Teşekkür ederim.

Sayın Hkas,

yoğunluktan geç dönüş için kusura bakmayın,
    aracınız çok yeni ,sizin aracınıza benim şahit olduğum bir dönüşüm yapılmadı,
    dönüşüm yapmadığımız ilk araçlarda ,danışmadan ve teyit etmedendönüşüm yapmayız,
    yapan arkadaşlarımız varsa açıklayabilir,

yurtdışındaki arkadaşlarımız , dönüşüm yapabileceğimizi söylediler ,

saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: eexelanss

Ufuk abi özlettin kendini Nezaman dönüyorsun Ankaraya.
    Ufuk abi Ticaretten çok insanlara hizmeti ilke edinmiş sayılı insanlardan birisi. Sağ olsun her soruma cevap vermiş her sorunumla hiç geçikmeden ilgilenmiştir.
    Saygılar ufuk abim (Oğuzhan)

bu ara devamlı sahadayım,
    bayram için Ankara'ya döndüm,

tüketicilere hizmet noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz,

Bu vesile ile herkesin Ramazan bayramını kutlarım,

saygılarımla,
  • Tüm Prinscilerin ve bu forumu okuyan herkezin ramazan bayramı kutlu olsun. Prins LPG dönüşüm kitimizle daha az paraya daha çok yol yapabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

quote:

Orijinalden alıntı: hkas

Ufuk Bey merhaba,
    Daha önce sizinle telefonla görüşmüştüm.
    Euro 5 motora sahip Hyundai ix20 aracıma lpg uyumu hakkında.
    Bu motorlar için sübap riski olduğu söyleniyordu.Benden motor numarası alıp yurt dışına mail atmıştınız.Cevap geldimi yada bir gelişme var mı acaba?
    Burda yazmamın sebebi başka insanlarda faydalansın istedim.Teşekkür ederim.

Sayın Hkas,

yoğunluktan geç dönüş için kusura bakmayın,
    aracınız çok yeni ,sizin aracınıza benim şahit olduğum bir dönüşüm yapılmadı,
    dönüşüm yapmadığımız ilk araçlarda ,danışmadan ve teyit etmedendönüşüm yapmayız,
    yapan arkadaşlarımız varsa açıklayabilir,

yurtdışındaki arkadaşlarımız , dönüşüm yapabileceğimizi söylediler ,

saygılarımla,

İlginiz için teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim.

• Tüm forumdaşların Ramazan Bayramını ve Zafer Bayramını kutlarım,,,
  • Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramını kutlar. Esenlikler dilerim.

Dün prinsin FSI motorlu Audi marka test aracını sürme şansım oldu. İlk başta FSI ve TSI motora lpg kitlerinin uyarlandığından haberim yoktu. Aracın kapılarındaki Prins reklamının altında TSI ve FSI motor yazısını görünce şaşırdım ve bu konuyu Ufuk beyle konuştum. Kendisi bu konuda beni epey bilgilendirdi. TSI ve FSI motorlara lpg sistemini ilk uyarlayan prins olmuş üstelik diğer markalardan daha iyi yakıt ekonomisiyle ve daha performanslı bir sistemle

TSI ve FSI motorda %33 yakıt ekonomisi sağlıyor. Klasik motorlu araçlarda bu ekonomi % 40-45 seviyelerindeydi. TSI motora göre %33 yakıt ekonomisi çok iyi bir değer. Yüksek verimli yüksek beygirli TSI motorları kullanan arkadaşlar klasik motorlar gibi %40-45 ekonomi beklemeyin. TSI motordan o gücü o keyifi alıyorsanız %33 ü de razı olacaksınız. Belki ilerde prins yeni yazılımlarla yakıt ekonomisini dahada artırır.

Test aracı değerlendirmeme gelirsek;
    6 silindir FSI motorlu araç inanın şaha kalktı. Benzin ve lpg arasındaki farkı defalarca denedim. Lpg de banamısın demiyor. Gaza dokundumu koltuğa yapışıyorsunuz. TSI ve FSI motorlu aracı olupta kafasında soru işareti olan arkadaşlar prinsin test aracını kullanmanızı tavsiye ederim ne demek istediğimi daha iyi anlacaksınız.

Ben FSI motorlu bir aracı denedim fakat Ufuk beyin verdiği bilgiye göre Prins FSI ve TSI motorda aynı lpg kitini kullanıyormuş bu yüzden TSI motordada %33 ekonomi ve tam performan sağlıyormuş

Uzun yıllardır prins kullanıcısı olarak hep derim;
    Gerçek anlamda yakıt ekonomisi, Kalite ve Performans arıyosanız en iyisi Prins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 30 Ağustos 2011; 18:53:07 >

• FSI -TSI araçlara montajını yaptığımız ,Prins VSI DI sisteminin şehir içindeki ölçülen tüketim sonuçları %15 civarı benzin ve %85 civarı lpg olarak ölçülmüştü ,

şehir dışındaki ölçüm sonucu ise %10 civarı benzin ve %90 civarı lpg oldu,
    bu fazla durkak yapılmayan trafiklerde ve şehir dışı kullanımlarda tasarrufun daha fazla olduğu sonucu doğuruyor.

ölçümler yaklaşık 300 km yol yapıldıktan sonra lpg ve benzin deposu doldurularak yapıldı.Oran buna göre belirlendi.
    Aracın Km başına ne kadar tükettiği ise benzine ve lpg'ye ödenen toplam miktara bölündü,

saygılarımla,
  • Mrb Değerli Prins Ustaları, Prins Kullanıcıları ve Forum Dostları,
    2001 model Volvo S40 T4 (200 BG) Otomatik aracıma Prins LPG sistemi taktırmak istiyorum.
    Tecrübelerinizi, tavsiyelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    İyi Çalışmalar.
  • Merhaba

Bende aracıma otogaz sistemi taktırmak istiyorum.Aracım TOYOTA YARİS (Yeni kasa) 2006 model.Şu an KM başına 0,270 TL gibi bir şey yakıyor.Motor 1,3 VVT Kafa takılan bazı sorular var

1. Araçım Km başına 0,270 TL (Şehiriçi) yakarken Otogaz sistemine geçmek benim için avantaj olurmu?

2. Bu konuyu epeydir araştırdığım için Marka olarak PRINS öne çıkıyor.Ama otogaz işi ile uğraşan ustalara sorduğumda senin araban için prins fazla gelir hiç gerek yok gibi birşey söylediler ve daha ucuz diğer markalardan takabiliriz dediler

3. Daha önce TOYOTA YARİS otogaz taktıran arkadaşlar varsa bu konuda bana bilgi verebilirlermi?

Şimdiden çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizcomtr

Mrb Değerli Prins Ustaları, Prins Kullanıcıları ve Forum Dostları,
    2001 model Volvo S40 T4 (200 BG) Otomatik aracıma Prins LPG sistemi taktırmak istiyorum.
    Tecrübelerinizi, tavsiyelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    İyi Çalışmalar.

Sayın, Akdenizcomtr

Nerde Yaşıyorsunuz Kafanıza Takılan Ne Gibi soru işareti Var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kundusa

Merhaba

Bende aracıma otogaz sistemi taktırmak istiyorum.Aracım TOYOTA YARİS (Yeni kasa) 2006 model.Şu an KM başına 0,270 TL gibi bir şey yakıyor.Motor 1,3 VVT Kafa takılan bazı sorular var

1. Araçım Km başına 0,270 TL (Şehiriçi) yakarken Otogaz sistemine geçmek benim için avantaj olurmu?

2. Bu konuyu epeydir araştırdığım için Marka olarak PRINS öne çıkıyor.Ama otogaz işi ile uğraşan ustalara sorduğumda senin araban için prins fazla gelir hiç gerek yok gibi birşey söylediler ve daha ucuz diğer markalardan takabiliriz dediler

3. Daha önce TOYOTA YARİS otogaz taktıran arkadaşlar varsa bu konuda bana bilgi verebilirlermi?

Sayın,kundusa

Cvp- 1.İstanbul Trafiğinde” Net %45 Avantaj Olur.

Cvp. Prins Dünyanın En Güvenli Ve Kaliteli Sistemidir.

Toyota / Yaris"Nasıl Motor Özelliklere Sahiptir Lpg Sistemi Nasıl Uygulanmalıdır.

( Motor Kodu ( 2 NZ FE )

(Kapasite ) (1299 (cc)

(Kw ) ( 63 )

(Otamatik 650-750(dev/dak)

Prins Vsı Sistem Montaj Bilgileri

Enjektör Tipi ( Mavi )

Regülatör ( 133 kw)

Valve Care (Yağlama Ünitesi) (Takılması Lazımdır.)

Lpg Tankı Özel Yapım ( 520 180 35 LT )

LPG Şamandırası ( OMB 180 -30 ) Orjinal İtalyan ISO 14001

Size Prins Fazla Gelir Diye Konusan Ustalara Benim Aracımın Motorunu Çalışma Özelligi nasıldır Diye Sorunuz Bakalım Nasıl Bir Cevap Verecekler ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 6 Eylül 2011; 20:46:18 >

• recep ustam bazı lpg ustaları arabanın ıssını aşağı çekiyormuşki lpg erken devreye girsin diye ama bu iyi bir şey değilmiş. arabanın ısısını orjinal değerlerde tutmak en doğrusuymuş.. ne diyorsun bu konuda..
  • Sayın, Darkmoon34
    Sabahları Normal Şartlarda 45 derecede Geçmesi Daha Sağlıklı Olur.
    Motor soğukken gaz göndermesi çok zararlıdır Montaj Yaparken Direk Sıcak Su çıkışından aldınız zaman saten Benzin harcaması yapmaz Önemli Olan Sistemi Orjinal Şekilde Baglamak Motoru İyi Bilmek.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepotogaz

Sayın, Darkmoon34
    Sabahları Normal Şartlarda 45 derecede Geçmesi Daha Sağlıklı Olur.
    Motor soğukken gaz göndermesi çok zararlıdır Montaj Yaparken Direk Sıcak Su çıkışından aldınız zaman saten Benzin harcaması yapmaz Önemli Olan Sistemi Orjinal Şekilde Baglamak Motoru İyi Bilmek.

Saygılar

yaglama sistemi çokmuşart acaba. tanıdık 1-2 kişi taktırmadı araclarına. hatta alatyada kalkıp niğdede taktırdılar sistemi.
  • Sözün bittiği yer..!!!!

Test aracımız her zaman hazırdır...

prins dönüşüm kiti hakkında
  • Sözün bittiği yer.......................!!!!!!!!!!!!!!!!

• Sözün bittiği yer.........................................................!!!!!!!!!!!!!!!!

• Sözün bittiği yer.................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Çok değerli recep ustam,
    -öncelikle aracımda performans kaybı olur mu ?
    200 bg ile gazda sıkıntı yaşarmıyım.
    -büyük bir tank istiyorum en fazla kaç litrelik depo taktırabilirim?
    -Ankara'da yaşıyorum.
    yeterli Performans/Ekonomi için nelere dikkat etmeliyim.
    yani vereceğim paranın karşılığını almak isterim herkes gibi.
    -arkadaşımda 2004 model honda accord var 2.4 motor. Motor arıza lambasını bir türlü söndüremediler.
    "Fakir karışım" arızası veriyormuş. yani sistemi söktürüp iade de edemiyor.
    bu tür problemler yaşarmıyım?
    mavi sarı turuncu kahverengi Khien enjektörlerden bahsediliyor formda benim aracıma uygun olan hangisi vs. vs.
    yani sık sık sanayiye git gel yapmaktan korkarım.
    1 günlüğüne gel istanbul'a 2. kez gelmiyeceksin diye garanti ver oraya da gelirim.
    Ankaradaki ustaları tenzih ederim. eminin istanbula kadar gitmeme gerek kalmadan ankarada taktırırım.biraz titiz davranıyorum galiba kusuruma bakmayın.
    teşekkür ederim.
    iyi paylaşımlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: recepotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: kundusa

Merhaba

Sayın,kundusa

Cvp- 1.İstanbul Trafiğinde” Net %45 Avantaj Olur.

Cvp. Prins Dünyanın En Güvenli Ve Kaliteli Sistemidir.

Toyota / Yaris"Nasıl Motor Özelliklere Sahiptir Lpg Sistemi Nasıl Uygulanmalıdır.

( Motor Kodu ( 2 NZ FE )

(Kapasite ) (1299 (cc)

(Kw ) ( 63 )

(Otamatik 650-750(dev/dak)

Prins Vsı Sistem Montaj Bilgileri

Enjektör Tipi ( Mavi )

Regülatör ( 133 kw)

Valve Care (Yağlama Ünitesi) (Takılması Lazımdır.)

Lpg Tankı Özel Yapım ( 520 180 35 LT )

LPG Şamandırası ( OMB 180 -30 ) Orjinal İtalyan ISO 14001

Size Prins Fazla Gelir Diye Konusan Ustalara Benim Aracımın Motorunu Çalışma Özelligi nasıldır Diye Sorunuz Bakalım Nasıl Bir Cevap Verecekler ??

Recep Ustam cevap için çok teşekkür ederim.

Lpg Tankı Özel Yapım demişsin.Peki Prins kendi orjinal tankı yokmu?
    LPG şamandırası ile ilgili çok problem yaşıyan var. ( OMB 180 -30 ) Orjinal İtalyan ISO 14001 en iyi markamıdır???

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.