Şimdi Ara

Princo CD-R'lere dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Princo ların çok sahtesi var cd nin princo olup olmadığı test programlarından anlaşılır.
  • ben o princo kere o taklidi yapanların ve onu satanların taaaaa.....
    bi windows yüklemek için 4 tane yedek çıkardım,cd yi yazdıktan sonra sadece 1 kere okuyo o kadar.Ne biçim bi taklittir bu,insan biraz kaliteli yapar (taklitte olsa)
  • bende nortech kullanıyorum. çok memnunum. tavsiye ederim.
  • Beyler bence bu işte verbatim ile fuji çok iyi.
  • ben 3 senedir prınco kullanıyorum daha bişey görmedim cok cok memnunum
  • NT nin sahte olup olmadığını nasıl anlarım?
    quote:

Orjinalden alıntı: calisto

bende nortech kullanıyorum. çok memnunum. tavsiye ederim.
  • princo iyidir iyi. senin aldığın sahtedir ya da nemli ortamda koruyosundur. philips dvd-rw olan princo'dan uzak dursun.
  • ben iki ayrı yerden nortech aldım ,görünüş olarak aynı ama birinin yüzeyi kaygan öteki hafif pütürlü
    kaygan yüzeyli olan daha kaliteli gibi geldi ama tam anlayamadım da , bilen varsa yazsın bi zahmet

quote:

Orjinalden alıntı: asprin
    NT nin sahte olup olmadığını nasıl anlarım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

ben iki ayrı yerden nortech aldım ,görünüş olarak aynı ama birinin yüzeyi kaygan öteki hafif pütürlü
    kaygan yüzeyli olan daha kaliteli gibi geldi ama tam anlayamadım da , bilen varsa yazsın bi zahmet

quote:

bende bu kaygan yüzlü nt. lerden kullanıyorum geçen 50lik bir paketi açtım 2 3 cd nin üzerde ufak kavlamalar oluşmuştu yani neyin orijinal olup olmadığı belli deil
    şu ortası turuncu kenarları siyah olan philipsler gerçekten ii ama biraz pahalı
    bugunde iomega aldım biraz deniyeyim onun hakkındaki görüşlerimide yazarım

• princo aynısı bende dee oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 4 Mart 2005, 16:16:57 >
  • Bendekiler kaygan değil heralde. Ne derece kaydığını bilmiyorum. Bende kavlama hiç olmadı. Sadece birini yere düşürdüm kenarı kalktı.
    quote:

Orjinalden alıntı: peacemaker

quote:

Orjinalden alıntı: Preston

ben iki ayrı yerden nortech aldım ,görünüş olarak aynı ama birinin yüzeyi kaygan öteki hafif pütürlü

quote:

bende bu kaygan yüzlü nt. lerden kullanıyorum geçen 50lik bir paketi açtım 2 3 cd nin üzerde ufak kavlamalar oluşmuştu yani neyin orijinal olup olmadığı belli deil
    şu ortası turuncu kenarları siyah olan philipsler gerçekten ii ama biraz pahalı
    bugunde iomega aldım biraz deniyeyim onun hakkındaki görüşlerimide yazarım

• quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

bütün siyahlar iyi değil dms in çok sahtesi var örneğin siyah alırken dikkat edin, çok zor çiziliyor ama fujiler çok iyi cd ler biz falçatayla çizemedik

yuhhhhh!
  • evt en ucuz o zaman çok dadik önemli dosyalarımı bn tdk ile çekiyorum
  • nero disk bilgisinde üretici firma diye bir bölüm var buradan anlaşılır sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Con_Air

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

bütün siyahlar iyi değil dms in çok sahtesi var örneğin siyah alırken dikkat edin, çok zor çiziliyor ama fujiler çok iyi cd ler biz falçatayla çizemedik

yuhhhhh!

inanmıyosan alıp deneye bilirsin arkadaşım biz dvd yazarken elektrik kesildiği için cd yandı çizelim dedik ama başaramadık baya bi zorlaman gerekiyor

• Ewet arkadaşım bazılarında 52x yazıo ama 48le bile yazmıo ama sahte olcanı zannetmem çünkü princo'da Dms'de aynı şeyi yapıyo!
  • ben bir şeyi merak ediyorum bu cd lerin hepsinin kalınlığı aynımı bana ole gelmiyor sanki bazıları ince gibi bilen biri yanıtlarsa sevinirim
  • aynı yanı
  • Arkadaşlar cdleri önce nero dan kontrol edip ona göre yorum yapsak daha iyi olur. Bu şekilde bir sonuca ulaşamayacağız biri princoda sorunum yok diyor diğeri dökülüyor diyor. Fiyat aralığına göre en iyi cdleri ancak herkes üreticisine bakıp yorum yaparsa bulabiliriz.
  • nero CD-DVD speed ile elimdeki boş cd'lerin üreticilere baktım

nortech (kaygan yüzeyi olan) = Fornet International
    nortech (pütürlü yüzeyi olan) = Plasmon
    dökülen princo = Princo
    DMS blue = Multimedia Masters & Machinery
    natsuma = Princo
    Diamond = unknown
    Eski Nortech 48x (kırmızı) = Princo
    Eski Nortech 16x (sarı) = Princo
    Eski Nortech 24x (sarı) = Princo

sizdekiler nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.