Şimdi Ara

Princo CD-R'lere dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Princo boş cd'ler bir süre sonra pul pul dökülmeye başlıyor , arşivinizi yaparken dikkat edin derim

• senin aldığın sahte olabilr dostum ben senelerdir kullanıyorum çok kaliteli hiç bir şekilde sorunla karşılaşmadım bence aldığın cdlere gerçekten dikkat et sorun bundan kaynaklanıyor olabilr
  • bir hatırlatmada benden philips dvd rw kullanan arakdaşlar princo kullanamayın
  • ben de princolardan oldukça memnunum fiyatına göre oldukça iyi cd ler
  • sahte mi bilmiyorum ama heryerde satılanlar bunlar ..
    elimde eskilerden kalan princolar var ama çok farklı (malzeme olarak) , ve artık bunlardan göremiyorum
  • princo nun sahtesi yok biliyorum philips in falan çok var ama princo hiç duymadım zaten ucuz bi cd
  • hazır cd den söz açılmışken arkadaşlar bu siyah cd ler var bunlar daha uzun ömürlüymüş sizce bu doğrumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynan bende de öyle oldu biraktim artik princo yu.dms dede olmaya basladi onuda biratim. max max ve cursor kullaniyorum.bunlardan memnunum.
  • princonun orjinali buysa eğer içine etmişler yani diamond bile bundan iyi diyebilirim.

evet siyah olanlar daha kaliteli , kullandım . kolay çizilmiyor .çizilse de okuma zorluğu çekmiyor.
  • bütün siyahlar iyi değil dms in çok sahtesi var örneğin siyah alırken dikkat edin, çok zor çiziliyor ama fujiler çok iyi cd ler biz falçatayla çizemedik
  • princonun sahteleri çok var piyasada dikkat etmeli
  • Hazır konu açılmışken arkadaşlar
    en uygun fiyatlı cd-r medyası hangisidir?? İnternette ve Kadıköyde en uygun nereden ve hangi fiyatla alınır??
  • fiyat/kalite olarak ben Nortech tercih ediyorum , mecidiyeköyde 100 tanesi 25 milyondu
    kadıköyde daha ucuz olabilir
  • haklısın dostum bendekilerde ölee bu sorun princoda oldu evt
  • ben 48x diye aldım princoları izmir/çankayadan üstünde öyle yazıyordu.ama neroda yazarken 24xin üstünde yazmaya izin vermiyo. sahtesi sanırım. Gerçi bi senedir hiçbir deformasyona uğramadı.
  • erhan o bende de çok oluyo ama o birazda cd yazıcıdan kaynaklanıyo ben şua ana kadar 52 hızla cd yazamadım.
    bu konuda en iyisi memorex ler üstünde yazan neyse o. he bide nero yerine burn ü dene ondan da kaynaklanıyo olabilir
  • fly da çok kaliteli
  • piyasada PRINCO Cd nin gerçeğinden çok sahtesi var :) bazı ihtalatcılar gerçeklerin üzerinde seri no yazığını sahtelerin üzerinde ise yazmadığını söylüyorlar. bense riske girmeden SPEED ve DATACE kullanıyorum. No problem.

CD nin üzerinde 48 yazıp neroda max 24 göstermesi CD-RW + Nero dan kaynaklanıyor. Cd üreten firma cd writer üreten firmalara Cd nin hız konusundaki kodlarını vermedikleri zaman veya neronun kayıtlarında bu kodlar olmadığı zaman hızı otomatik kendi kfalarına göre belirliyor sistemler. bu direk CD sahte demek değildir. ok
  • bendekinin ortasında seri no da var princo yazısı da var
    şu beyazlardan daha iyi çıkanını görmedim
    maviler iyiydi ondan da bulunmuyo
  • cd yazıcıdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü 3 farklı model cd yazıcı da aynı değeri gösterdi. cd-r olduğu için eğer sahte değilse sorun nerodan kaynaklanıyo olabilir. Seri no ise var ama hepsinde aynı. Sanırım sorun anlaşıldı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.