Şimdi Ara

Prince Of Persia: Trilogy HD-3D (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapımcı : Ubisoft
    Yayıncı : Ubisoft
    Türü : 3D Platform - Macera
    Çıkış Tarihi : 19.Kasım.2010
    Platform : PS3
    İçerik : The Sands Of Time - The Warrior Within - The Two Thrones

GAMESPOT :http://www.gamespot.com/ps3/puzzle/princeofpersiatrilogyinhd/index.html?tag=result%3Btitle%3B9

IGN :http://uk.ps3.ign.com/objects/082/082927.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 16 Kasım 2010; 15:18:39 >

• En kısa zamanda alıp oynamak istediğim oyun. Bakalım serinin asıl oyunlarını HD bir şekilde oynamak nasıl olacak.
  • Disk olarak almak zor ya psn'e gelsin şunlar direk.
  • Alıp almama konusunda karar veremiyorum. Gerçi şuan ShopTo'da bu oyuna Pre-Order'ım var ama BSC'de izlediğim ilk 10 dakika videosunda HD bir grafik göremedim açıkcası. Sadece renkler çok canlı ve resim kalitesi baya bi sabit.

Ben God Of War Collection'ı da HD olarak beğenmemiştim ama arşiv için almıştım ama Prince Of Persia için ne yapsam bilemiyorum. :)
  • ICO Collection'ı bekliyorum.

• Bununla uğraşcaklarına adam akllı serinin devam oyununu yapsalar ya.
  • Alacağım büyük ihtimalle. Zamanında POP serisini es geçmiş biriyim ve ciddi anlamda merak ediyorum. BSC videosunda çok bir HD gibi görünmüyordu ama alayım PS3'te oynayayım bari. ICO ve SotC'leri de oynamadım, ICO Collection'ı da alırım çıkınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Alacağım büyük ihtimalle. Zamanında POP serisini es geçmiş biriyim ve ciddi anlamda merak ediyorum. BSC videosunda çok bir HD gibi görünmüyordu ama alayım PS3'te oynayayım bari. ICO ve SotC'leri de oynamadım, ICO Collection'ı da alırım çıkınca.

POP serisini bende es geçmiştim (3. oyunada başlayıp bitirmemiştim) ama işte HD destekli gelmese bile almayı düşünüyordum ama karar veremedim hala ama büyük ihtimal alıcam herhalde.

ICO ve SOTC'da kaçmaz tabiki. PS2'nin efsanelerinden. Onuda alıcaz yapacak birşey yok. (:
  • Almayı çok istiyorum ama birsürü oyun birikti para yetmiyor ögrencilige
  • PoP'u babam yapsa yine alırım.
  • Oyun 1 ay sonra psn'e geliyormuş psn kardeşliği yapalım biri oyunu alsın diğer 4 kişide arkadaşa parayı yatırsın. Kimler var?
  • Oyun ShopTo'da stokta. Demin aldım ve hızlı gönderi ile yolladılar hemen.
  • pc de bu oyunlar zaten 1280x1024 çözünürlük vermiyor muydu? Yani hd sayılmaz mıydı?
  • Bu oyunu 3d olarak oynayan var mı? Bence esas zevki böyle çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 12 Şubat 2011; 2:34:02 >
  • PSN'e sands of time gelmiş ilgilenenlere...
  • PSN Store TR'deki 28.99 TL fiyatı biraz yüksek buldum. USA PSN'de 14.99'du. Haydi %18 KDV koysanız yine 29 TL etmiyor. Ucuzlamasını beklemekten yanayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

pc de bu oyunlar zaten 1280x1024 çözünürlük vermiyor muydu? Yani hd sayılmaz mıydı?

evet öyle... ama pcde oynamamış olanlar için güzel, arşivciler için de hoş bir olay bu... ufak bir detay daha windows vista'lı laptopumda sands of time ağır çekim çalışıyor... performans yetmemesi değil, ağır çekim nedense :)
  • Resimlerde bi tuhaflık göremedim ama oyunlarda 3D var, TV de 3D yok diyelim. Normal bi oyun oynar gibi oynayabilcek miyiz yoksa resimde sırıtmalar olur mu ya da resimler normal durur da böyle ne bilim baş ağrısı falan yapar mı acaba nasıl oluyo bu 3D geyiği? : )
  • Bu hafta siparişimi geçicem bu 3'lemeye... Ne kadar "the forgottend sands " kötü olsada bu 3'leme benim için çok özel bir yeri var. Özellikle " Warrior Within" 'i hd olarak ps3'de oynamak benim için çok büyük bir zevk olucak.
  • arkadaşlar oyunu herhangi bir mağazadan bulabilirmiyim ankarada ve fiyatı ne kadar ? aksi taaktirde psn den 25 tlye ww yi almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.