Şimdi Ara

Prince Of Persia: Trilogy HD-3D (PS3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde oyun var ilgilenen varsa pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

PoP'u babam yapsa yine alırım.

ne yazık ki deden yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

PoP'u babam yapsa yine alırım.

ne yazık ki deden yaptı

Ondan almadım daha zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

arkadaşlar oyunu herhangi bir mağazadan bulabilirmiyim ankarada ve fiyatı ne kadar ? aksi taaktirde psn den 25 tlye ww yi almayı düşünüyorum

Hiç PSN'e o kadar para verme. Bluray'ini sendit.com'dan aldım 60 TL'ye geldi. 10 günde ulaşıyor.
  • kargomu 4 gözle bekliyorum
  • PSN den 3 oyunu da pahalı satılsa bile 5 ortak daha ucuza alabilirsiniz

80 TL desek / 5 = :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 25 Aralık 2010; 19:15:42 >
  • Shopto'dan 40 tl'ye geliyor
  • oyun elime ulaştı .hafta sonu oynamaya başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

pc de bu oyunlar zaten 1280x1024 çözünürlük vermiyor muydu? Yani hd sayılmaz mıydı?

Çözünürlük olarak öyle ama aynı GOW Collection'daki gibi bir çok grafik iyileştirmesi ve detay eklenmiş. Ayrıca 3D de var. 3D TV si olanlar yaşadı baya zevkli olur efsaneyi 3D oynamak.
  • 3d sart oldu desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

pc de bu oyunlar zaten 1280x1024 çözünürlük vermiyor muydu? Yani hd sayılmaz mıydı?

Çözünürlük olarak öyle ama aynı GOW Collection'daki gibi bir çok grafik iyileştirmesi ve detay eklenmiş. Ayrıca 3D de var. 3D TV si olanlar yaşadı baya zevkli olur efsaneyi 3D oynamak.

hiç sorma ya , geçen sene televizyonu aldık 2-3 ay geçti 3d tvler ..... 3d oyunlar ... bilsem ah bir bilseydim bi şekilde daha geç alırdık televizyonu. ne güzel olurdu 3d gözlüklerle oyun oynamak
  • Nette oyun hakkında çok fazla bilgi yok,alanlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.Ps2 deki oyun ile ile ps3 e çıkan bu pop trilogy arasında görüntü olarak çok fark varmı?Ps2 de bu oyunu oynamış olanlar için,ps3 e almayı tavsiye edermisiniz?
  • sly collection almayı düşünüyormusunuz arkadaşlar?
  • oyun hd kalitesinde ama 3d yi deneyemedim
  • Bu tür 3rd oyunlar move destekli olsa harika olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

Nette oyun hakkında çok fazla bilgi yok,alanlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.Ps2 deki oyun ile ile ps3 e çıkan bu pop trilogy arasında görüntü olarak çok fark varmı?Ps2 de bu oyunu oynamış olanlar için,ps3 e almayı tavsiye edermisiniz?

aldığımdan beri hiç takıp denemedim. elimdeki oyunları bitirdikten sonra bakıcam
  • oyun zaten müthişti ps3'de oynamak ayrı bir keyif olucaktır.
  • Bu üçlemeyi oynayanlar yorumlayabilir mi?

Grafik kalitesi nasıl? İngiltere'den getirtmeye değer mi?

Bunun yerine Tomb Raider Trilogy alacaktım fakat stokta yok, ben de POP Triology alayım dedim.

Hata mı ettim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

Nette oyun hakkında çok fazla bilgi yok,alanlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.Ps2 deki oyun ile ile ps3 e çıkan bu pop trilogy arasında görüntü olarak çok fark varmı?Ps2 de bu oyunu oynamış olanlar için,ps3 e almayı tavsiye edermisiniz?

arkadaşım bazıları oyunu incelerken her hd de oldugu gibi çok farklı birşey göremedim bi yenilik yok deselerde ( oyunu yeniden yazıcak halleri yok).ben gow collection da bariz derecede fark gördüm,sanki oyun ps2de değilde ps3 için normal oynancak seviyede bir oyun olmuş.renklerde canlılık parlamalar,divx film le, hd film arasında nasıl sadece çözünürlük farkı yoksa,bunlardada aynı renkler ışıklar daha canlı göküyor. pop serisi için şarttır diye düşünüyorum tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C320B4D0 -- 3 Ocak 2012; 15:35:11 >

• Oyunu aldım. Sands of Time ile başladım. En eski oyun bu sanırım grafik ve oynanış biraz biraz eski gibi. Ama oynamaya değer bence bu üçleme
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.