Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: snbaks

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

gene hard'da farklı, normal'da farklı son gibi bi durum var mı?

Hard'da farklı Normal'de farklı son yok bildiğim kadarıyla. O sağlık geliştirmelerinin 9'unu alırsan iyi sona ulaşma oluyor.

hayır, ikisinde de farklı son var, normal'da bitirirsen, empress'i gebertip köye dönüosun, bakıon köy harebe olmuş. hard'da bitirirsin, dahaka'yı gebertiorsun (şahsen acayip uğraştırdı :) ) sora empress'i yanına alıon, sevgili oluon, bakıon köy harabe, şimdi bunlar farklı son olmuş olmuor mu

• quote:

quote:

quote:

gene hard'da farklı, normal'da farklı son gibi bi durum var mı?

Hard'da farklı Normal'de farklı son yok bildiğim kadarıyla. O sağlık geliştirmelerinin 9'unu alırsan iyi sona ulaşma oluyor.

hayır, ikisinde de farklı son var, normal'da bitirirsen, empress'i gebertip köye dönüosun, bakıon köy harebe olmuş. hard'da bitirirsin, dahaka'yı gebertiorsun (şahsen acayip uğraştırdı :) ) sora empress'i yanına alıon, sevgili oluon, bakıon köy harabe, şimdi bunlar farklı son olmuş olmuor mu

Demekki Hard olunca sağlık geliştirmelerine gerek kalmıyor. Yalnız bana sen farkında olmadan hepsini aldında Hard bitirince Hard'da farklı diye hatırlıyorsundur. Ben Hard'da bi süre oynadım da bitirmedim vazgeçtim. Eğer HP ikiye katlandıysa (en baştaki halinin) bu 9 sağlık geliştirmesini de aldın demektir. Bu arada ben her iki sonuda gördüm. The Two Thornes iyi son ile başlayacak (Dahaka'yı öldürdüğümüz)

Bu oyunda basar'ın dediği gibi iki farklı son vardır. Yalnız bildiğim kadarıyla bu sonlara ulaşmanızı sağlık geliştirmelerinin hepsini alarak elde ettiğiniz Water Sword belirliyor. Water Sword olmazsa Dahaka'yı öldürme şansımız yok. Çünkü Dahaka sudan etkileniyor

Hatta daha fazla bilgi: Eğer kötü sonla (zamanın kraliçesinin öldüğü) son ile bitirseydik bizden son zaman aracı olan "Amulet of Time" elimizden alınırdı. Bu da bir 3. serinin olmaması olması halinde artık zamanla ilgili bir güç kullanamayacağımız anlamına gelirdi.
    İyi son ile Amulet of Time bizde kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 23 Kasım 2005, 18:36:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xblade

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: godfather

"The Two Thrones"un hikayesi nedir?

Prens kaderini değiştirdiğini varsayarak ülkesine geri döner fakat kuşatma altındadır ülkesi. Bu yüzden ülkesini kurtarmalıdır fakat aynı zamanda yardım alması gerekmektedir. Yardımı kötü ikizinden isteyecektir ve prens ülkesini kurtarmaya çalışırken karanlık ikizi yavaşça onu ele geçirmeye çalışacaktır (prensi yani). "The Two Thrones" türkçe anlamıyla "İki Kral" anlamını taşıyor.

Warrior Within ve Sands of Time da yazsan bi

Sands of Time
    Türkçe anlamıyla "Zamanın Kumları". Prens daha gençtir ve kendisini babasına kanıtlama çabasındadır. Amacı zafer ve onur'a erişmektir. Savaşta alacağı başarılarla babasının gözünde daha büyük bir savaşçı olmak istemektedir. Bu yüzden "Dagger of Time" (Zamanın hançeri)'ı alarak babasına götürür ve ona Zafer ve Onuru getirdiğini söyler. Pers topraklarına dönüldüğünde zamanın kumlarını bir krala hediye ederler. Kralın nasıl açıldığını sormasına karşın Perslerin savaştığı ülkeye ihanet ettiği gibi sinsi planını uygular ve Prensin hançerinin kumları açabileceğini söyler. Bunun üzerine Prens kumları açar fakat herkes kumlardan zehirlenerek canavara dönüşür. Prens hançer sayesinde, Farah boynundaki zamanın kolyesi (oyunda Amulet of Time diye geçer ama aynı anlamı taşımamaktadır) ve vezir koruma büyüsü sayesinde kurtulur. Bunun üzerine prens şimdi zamanın kumları ile zamanı hiç açılmamış olduğu bir zamana geri döndürmelidir.

Warrior Within
    Türkçe anlamıyla "İçindeki Savaşçı". Prens aslında Sands of Time'da ölmelidir. Fakat defalarca ölmeden zamanın gücünü kullanarak ve zamanı zamanın kumları ile geri aldığı için "Zamanın Gardiyanı" tarafından öldürülmelidir. Böylece ölmesi gereken herkes ölmüş olacaktır. Prens ölümünü beklemeyi reddederek "Zamanın Adası"na doğru yola çıkar. Amacı geçmişe dönerek zamanın kumlarını yapılmadan önce yok etmektir. Bunun için zamanın kraliçesini öldürmesi gerektiğini anlar. Çünkü o ölürse asla kumları yapayacaktır. Fakat ilk öldürüşünden sonra anlar ki aslında o da zamanın kumlarının yapılmasında rol alan biri olmuştur. Bunun üzerine sihirli bir maske ile bir şans daha elde eder ve geri döner. Bu sefer zamanın kraliçesini geçmişte değil kendi zamanında öldürecektir. İyi sonla bitirirseniz (ki PoP: TTT için böyle olmalı) zamanın kraliçesini kurtarıp Dahaka'yı öldüreceksiniz. Bunun üzerine prens ülkesine geri döner fakat hiçbir şey beklediği gibi olmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 23 Kasım 2005, 18:38:07 >

• çok saol abide kafam allak bullak oldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xblade

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: godfather

"The Two Thrones"un hikayesi nedir?

Prens kaderini değiştirdiğini varsayarak ülkesine geri döner fakat kuşatma altındadır ülkesi. Bu yüzden ülkesini kurtarmalıdır fakat aynı zamanda yardım alması gerekmektedir. Yardımı kötü ikizinden isteyecektir ve prens ülkesini kurtarmaya çalışırken karanlık ikizi yavaşça onu ele geçirmeye çalışacaktır (prensi yani). "The Two Thrones" türkçe anlamıyla "İki Kral" anlamını taşıyor.

Warrior Within ve Sands of Time da yazsan bi

Sands of Time
    Türkçe anlamıyla "Zamanın Kumları". Prens daha gençtir ve kendisini babasına kanıtlama çabasındadır. Amacı zafer ve onur'a erişmektir. Savaşta alacağı başarılarla babasının gözünde daha büyük bir savaşçı olmak istemektedir. Bu yüzden "Dagger of Time" (Zamanın hançeri)'ı alarak babasına götürür ve ona Zafer ve Onuru getirdiğini söyler. Pers topraklarına dönüldüğünde zamanın kumlarını bir krala hediye ederler. Kralın nasıl açıldığını sormasına karşın Perslerin savaştığı ülkeye ihanet ettiği gibi sinsi planını uygular ve Prensin hançerinin kumları açabileceğini söyler. Bunun üzerine Prens kumları açar fakat herkes kumlardan zehirlenerek canavara dönüşür. Prens hançer sayesinde, Farah boynundaki zamanın kolyesi (oyunda Amulet of Time diye geçer ama aynı anlamı taşımamaktadır) ve vezir koruma büyüsü sayesinde kurtulur. Bunun üzerine prens şimdi zamanın kumları ile zamanı hiç açılmamış olduğu bir zamana geri döndürmelidir.

Warrior Within
    Türkçe anlamıyla "İçindeki Savaşçı". Prens aslında Sands of Time'da ölmelidir. Fakat defalarca ölmeden zamanın gücünü kullanarak ve zamanı zamanın kumları ile geri aldığı için "Zamanın Gardiyanı" tarafından öldürülmelidir. Böylece ölmesi gereken herkes ölmüş olacaktır. Prens ölümünü beklemeyi reddederek "Zamanın Adası"na doğru yola çıkar. Amacı geçmişe dönerek zamanın kumlarını yapılmadan önce yok etmektir. Bunun için zamanın kraliçesini öldürmesi gerektiğini anlar. Çünkü o ölürse asla kumları yapayacaktır. Fakat ilk öldürüşünden sonra anlar ki aslında o da zamanın kumlarının yapılmasında rol alan biri olmuştur. Bunun üzerine sihirli bir maske ile bir şans daha elde eder ve geri döner. Bu sefer zamanın kraliçesini geçmişte değil kendi zamanında öldürecektir. İyi sonla bitirirseniz (ki PoP: TTT için böyle olmalı) zamanın kraliçesini kurtarıp Dahaka'yı öldüreceksiniz. Bunun üzerine prens ülkesine geri döner fakat hiçbir şey beklediği gibi olmamıştır.

Bu oyun %100 türkçe olsa orjinaline verilen para değer...

• Millet duyduğuma göre two thronesle birlikte bide soundtrack albümü verilcekmiş bütün poplardaki müzikler olucakmış ama korsan cdlerdede verilirmi bilmem bide galiba oyun starforce deki gibi bi sistemle koruncakmış korsanının çıkmasının zor olduğu söyleniyo yandık bu arada oyun haftaya perşembe çıkacak yani 1 aralıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 24 Kasım 2005, 15:12:36 >
  • @*Lazrail*

Ben bu oyunu çok sevdiğim için: Prince of Persia 3D, PoP: Sands of Time serisinin orjinalleri var. Kısmet olursa The Two Thrones'i de koleksiyonuma ekliyeceğim
  • hocam spliner celli indiriyorum simdi bende 7 parcadan 3 u indi 2 tanesinin yarısı geldi geriye 2 tane kaldı...ohh bea yazarken yoruldum..sen oynadınmı splinter celli .

2006 yı bilerek yazdım
  • pm ulastı
    varmı sc-ct ci
  • yolladım
  • İyi oldu prince'nin çıkması doğru düzgün oyun kalmadı piyasda (Bitirdiğim oyunları saymazsam)
  • bitirdiklerin arasında splinter cell chaos theory de varmı... nasıl oyun die soracaktımda
  • ya beyler bu prince serisi hayatımda oynadgm en guzel oyunlar yani yaklasık 100e yakın oyun bitirmişmdr(8 yıldır bilgsyr kulanan biri olarak) am bu oyun çok farklı bunun 3d sinide btrdm hepsine bayıdlım bide muzikleri varki bitiriyo beni yaa ooff mukemmel bi oyun beyler en buyuk hayranı bnmdir heralde hastasıyım!!!! warya bi arkadasın dedigi gibi turkce olsa orjinal alırdık walla.bide beyler prince of persia sands of time film olcak bunun haberinide benden duymus olun ne mutlu prince cilere!!!!

• bencede gına geldi pfs den şöyle kafa yorcak kascak oyun yoktu ne zamandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

ya beyler bu prince serisi hayatımda oynadgm en guzel oyunlar yani yaklasık 100e yakın oyun bitirmişmdr(8 yıldır bilgsyr kulanan biri olarak) am bu oyun çok farklı bunun 3d sinide btrdm hepsine bayıdlım bide muzikleri varki bitiriyo beni yaa ooff mukemmel bi oyun beyler en buyuk hayranı bnmdir heralde hastasıyım!!!! warya bi arkadasın dedigi gibi turkce olsa orjinal alırdık walla.bide beyler prince of persia sands of time film olcak bunun haberinide benden duymus olun ne mutlu prince cilere!!!!

Evet filmi çıkacağı doğru. LEVEL'da bu konuda bir yazı yer aldı. Senaryosu hazır olanlar arasında olan bir film. Keanu Reeves oynarsa çok iyi olur gibime geliyor. Bence o LEVEL'ın seçtiği prense pek yakışmaz...

• quote:

quote:

ya beyler bu prince serisi hayatımda oynadgm en guzel oyunlar yani yaklasık 100e yakın oyun bitirmişmdr(8 yıldır bilgsyr kulanan biri olarak) am bu oyun çok farklı bunun 3d sinide btrdm hepsine bayıdlım bide muzikleri varki bitiriyo beni yaa ooff mukemmel bi oyun beyler en buyuk hayranı bnmdir heralde hastasıyım!!!! warya bi arkadasın dedigi gibi turkce olsa orjinal alırdık walla.bide beyler prince of persia sands of time film olcak bunun haberinide benden duymus olun ne mutlu prince cilere!!!!

Evet filmi çıkacağı doğru. LEVEL'da bu konuda bir yazı yer aldı. Senaryosu hazır olanlar arasında olan bir film. Keanu Reeves oynarsa çok iyi olur gibime geliyor. Bence o LEVEL'ın seçtiği prense pek yakışmaz...

keanu reeves mi saçmalamayın yaa, elbet ordaki prince'e benzeyen birini oynatmaları çok daha iyi olucaktır, keanu reeves'i de yıldız yaptınız, adam iyi ki bi matrix'te oynadı hea

• level linkini alablrmym arkdslr??? film hakkında
  • quote:

quote:

quote:

keanu reeves mi saçmalamayın yaa, elbet ordaki prince'e benzeyen birini oynatmaları çok daha iyi olucaktır, keanu reeves'i de yıldız yaptınız, adam iyi ki bi matrix'te oynadı hea

İyi de adam kahraman rollerini çok iyi yapıyor. Üstelik prensteki karizma o adamda var. LEVEL'ın seçtiğine bakacak olursak bence pek karizmatik sayılmazdı yani. Üstelik prense çocuk yüzlü (Leonardo Di Caprio) gibi oyuncular yakışmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi de adam kahraman rollerini çok iyi yapıyor. Üstelik prensteki karizma o adamda var. LEVEL'ın seçtiğine bakacak olursak bence pek karizmatik sayılmazdı yani. Üstelik prense çocuk yüzlü (Leonardo Di Caprio) gibi oyuncular yakışmaz.

walla keanu reeves'in matrix'ten sonra bi kılıç alıp sallarsa çok komik durum olur o yüzden dedim, ayrıca oyundaki karaktere benzese oyunlada bağdaşmış olur, çok daha iyi olur bence

• neydi eski prince of persia lar be
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.