Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence önceki oyunlara göre kötü bi oyun olmuş.Özellikle warrior within den sonra bu oyunu görünce ubisoftun biraz özensiz yaptığı kanaatindeyim. Oyundaki karanlık hava gitmiş müzikler gitmiş yerine speedkill gelmiş. Neyse artık güzel seriydi yinede umarım devamı gelir.
  • daha oyun yeni yaa ben emuleeye falan baktım muzikler ordada yoktu ama biraz bekleyin duser piyasaya
  • Ben müziğin olmamasından bahsetmiyorum, güzel olmamasından bahsediyorum. Emulden mi çekiyosunuz oyunu nerde bu modlar! Modlar!
  • hadi o kadar kötü degildi oyun tamam bir önceki daha iyiydi amabu da iyiydi bence. peki daha iyi olması oyunun ubisoft neler yapabılırdı ? hadi çalıstırın saksıları bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 17 Aralık 2005, 17:11:27 >
  • Ya biryer var etrafımız ateşlerle sarılı.2 tane yaratıkla dövüşüyoruz.Onları nasıl geçeceğiz.Hani şu at arabasını sanırım 2.defa sürdükten sorna?Bir de ben oyunun kaçta kaçını bitirmiş oluyorum oraya geldiğime göre?
  • evet ya bencede WW deki metalimsi pers ezgileriyle suslenmiş muzikler daha hoştu ama bence bu oyundakilerde çok guzel pop herturlu mukemmel kardesim
  • nasıl yok yaaa iyi bakmamaışsın belliki sen parca isimlerine tıklayıp beklersen media playerle dinlersin yada hedefi farklı kaydet de yapabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Feriox bir adres vermişti: Orada bütün serilerin müziklerini bulabilirsin....

http://prince-persia.com.ru/musiks.php

Yok arkadaşım orda

• quote:

Orjinalden alıntı: feriox

nasıl yok yaaa iyi bakmamaışsın belliki sen parca isimlerine tıklayıp beklersen media playerle dinlersin yada hedefi farklı kaydet de yapabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Feriox bir adres vermişti: Orada bütün serilerin müziklerini bulabilirsin....

http://prince-persia.com.ru/musiks.php

Yok arkadaşım orda

Hayır parcaları buldumda benim aradığım parca iclerinde yoktu

• bir süre sonra hepsini eklerler sanırım
  • ewet dedigim gibi oyun daha yeni biraz zamn geçsin herşeyi koyarlar(wallpaper,trainer,muzik vs..)
  • abiler speed kill'Deki tuş kombinasyonu nedir nası yapacaz biri anlatsın hele yaf
  • bak arkadasım speedkill adamlara arkadan yapısıp tek hamlede(veya 2)öldurme şeklidir.adama sinsice yaklasıyon sora e ye basıyon ondan sora ekran siyah beyaz oldugunda sol mouse klik yapıyon ok
  • oyun an itibariyle bitmiştir güzel bi son bence Dark Prince i yok etmemiz.ama yinede bu serinin en iyi oyunu Warrior Within di kim ne derse desin.
  • diablo2 kardesim konuda 3 kere uyardım yani bide bu sayfada buyuk harflerle yazdım kocaman kocaman niçin bukadar duyarsızsınız yaaa size hikayenin gidisatıyla ilgi vermesseniz iyi olur diye söylemstm ama yok yani direk yazmıssın walla dicek söz bulamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: diabloII

oyun an itibariyle bitmiştir güzel bi son bence Dark Prince i yok etmemiz.ama yinede bu serinin en iyi oyunu Warrior Within di kim ne derse desin.

• arkadaşım oyunu bitirdiğin için aferinmi bekliyorsun yoksa madalyamı neden oyunun sonuna gelmemiş insanları düşünmüyorsun işmi senin yaptığın şimdi ??
    quote:

oyun an itibariyle bitmiştir güzel bi son bence Dark Prince i yok etmemiz.ama yinede bu serinin en iyi oyunu Warrior Within di kim ne derse desin.
  • quote:

valla ben de tereddüt etmiştim yazayım mı yazmayayım mı diye demek yazsaymışım ben ban alacaktım feriox dan
  • Ya tamam adam bile bile spoiler yapmış da, bariz bunuda tahmin etmediniz mi hiç. Hani ww nin sonunda ne oluyodu. Dostumuz olacak değil ya dark prince
  • 2.4 Ghz Celeron CPU

512 mb ddram 333mhz

128 mb geforce fx 5200 64 bit

acaba bu sistemde rahat oynayabilir miyim oyunu orta ayarlarda felan ???
  • dark prince in öleceğini zaten anlıyorsunuz oyunu oynarken yapmayın bu kadar da olmaz yani.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.