Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydaa butun millet başlamıs yaa bende emulede cekiyorum ama daha 80mb oldu ama ne yapıp yapı cekcem haftasonuna kadar ve oynayacam bu arada oyundan memmun olmayn varmı(var diyene hançer geliyo benden)
  • oyunu az önce kurdum oldukça güzel bence grafiğe laf ettik ama ettiğimiz kadar değil oldukça iyi kombolar bayağı güzel oh be güzel bir oyun çıktı sonunda
  • oyun bence ilerledikçe graifkleride güzelleşiyo zaten grafikte gerlime diye bişey yok fazla geliştirmemişler o kadar.at arabasını kullanmak mükemmel zevkliydi bir yerde takıldım şimdi deli oldum valla kolum ağrıdı komboları yapa yapa baya bi kalabalık geliyorlar.
  • hadi millet herkes en sevdigi comboyu söylesin.tuş olarak söyleyin(mouse sol tuşu+E+E mesela) bakalım hangisi daha guzel
  • şu devin gözüne bıçakla vuramıyom nasıl yaptınız omuzuna saplıyo sonra tutup fırlatıyo 1 saattir hevesim kaçtı bu ne böyle yaw
  • eee kimsenin favori combosu yokmu yaa.bnm WW de bitane vardı sanırım 3 kere ardarda sol mouse tusu ve ardından E ye basıyoduk ardarda bikaç kere ve bi elini yere koyup ilk önce adamın ayagına kılıcımızı saplıyodk ve sora dönerek bikaç kere daha kılıc darbesi koyuyoduk ve en sonunda öldurucu darbe vardı bu comboyu ilk yaptıgımda böyle kalmıstım yani ama yapınca çok acaip zevkli oluyodu yaa bide arakadan mukemmel bi muzzik insan sanki oyunun içinde oluyodu(gece saat 2 de ışıklar kapalıyken)

• bende NAsıl Yaptığımı Bilmiyorum Sağ tuış sol tuş e+e+zıplamaydı heralde Adamın Kafasından tutup Kendini Adamın Arkasına Atıyor İki elindede Silah Var tabii cart Adamın Başını kopartıyor
  • şu devi nasıl geçecez bileniniz varmı?yada geçen birisi anlatırsa memnun olurum adamın kafasına tırmanıyoruz tutup yere atıyo zarar vermedim herife bir türlü
  • ya beyler videolarda gördugume göre o dev bayagı bi buyuk bide siz söylesenize prensler arasında ne kadar boy farkı var yani bi kıyaslama alalım(bu arada favori combolara devam)
    bluubzero@ sen o hareketi WW demi yapıyodun yoksa The two thrones damı??
  • geçtim devi en sonunda o kadarda zor değilmiş önemli olan speed killde doğru zamanda basmak.
  • ya dostum anlatsana tam olarak şu işi. platformdayken E ye basıyorum atlıyor üztüne o sırada yanıp sonmeye başlarken sol klik yapıyorum ve omuzuna saplıyor bıçağı.sonra admın diğer tarafına geçiyor elini kaldırıp tam kamayı saplarken eliyle atıyor bu arada ben E ve sol tuşa tıklama yapıyorum ama tık yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the0ne -- 6 Aralık 2005, 19:24:20 >
  • the0ne

Arkadaştaki sorun bende de var....Aynısı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

ya beyler videolarda gördugume göre o dev bayagı bi buyuk bide siz söylesenize prensler arasında ne kadar boy farkı var yani bi kıyaslama alalım(bu arada favori combolara devam)
    bluubzero@ sen o hareketi WW demi yapıyodun yoksa The two thrones damı??

Ww de Yapıyordum KArdeş Ha Bide Yaratığı Ortadan İkiye pölüyodum

• Yukarıda anlatmıştım devi nasıl geçileceğini sanırım spoiler okumayı bilmeyenler olabilir burada açık açık yazayım

Platforma tepeye çıkmayı başardığınız zaman speed kill uygulamaya başlayın ilk tepede [E] tuşu arkadan mouse sol tuş, bunu tam böyle ekran siyah beyaz olduğunda mouse sol tuşu ile yapıyorsunuz.(Dikkat, saniyelik bir olay) Bu siyah beyaz olma olayını 3 kez tekrarlıyor ve unutmayın zamanlama çok önemli bekleyin yakalayıp olayı tek tuşa tık yapın(mouse sol tuş) :) Birinci sol göz gidiyor aynı olayı öteki platformda sağ göz için yapıyorsunuz. Daha sonra Dev kör oluyor ve bacaklarına çalışmaya başlıyorsunuz devin canı sıfırlandığında (yine fazladan tuşlara basmıyoruz) Ekranın siyah beyaz olma olayı çıkıyor ve yine guzel zamanlamalarla 2 kez devi hançerleyip 3.de yarıyoruz içinede ne isterseniz dolduruyoruz :D

Daha sonra Dark prens haline döşücez burada yine prince' nin klasik atlama zıplama, duvarların ezme olayları felan dark prense göre uyarlanmış haliyle ilerliyoruz. Tabi zaman önemli dark prens normal prens gibi durdurmamalı çünkü canı sürekli düşüyor! Sonunda bir yer var merdivenden iniyorsunuz duvarda bir anahtar mevcut kapıyı açmak için merdivende güzel bir konuma gelmelisiniz ki eşit hizalarda olmalı duvardaki kare şeklinde aslan gibi figürü olan anahtar ile [E] tuşuna basılı tutup çekiyoruz böylece kapı açılmaya başlıyor! Tuşu bıraktığınız an yukardaki kapıya hızlıca gitmelisiniz çünkü kapı kapanmaya başlıyor. Neyse şimdilik bu kadar takılanlar için küçük bir rehber olur. İyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 6 Aralık 2005, 20:46:26 >

• sin aga spoiler ı nasıl okucaz yaw özel 3D gözlukler falanmı takmamız gerekiyo yoksa harry potter daki gibi(sırlar odası)sayfaya buyumu yapmamız gerekiyo yazıların görunmesi için.nasıl okucaz o spoilerı :D
  • Çok basit mouse sol tıkla iletinin üzerindeki yazıya tıkla ve tutulu halde aşığı doğru çek zeminle aynı olan renk mouse ile işaretlediğin için siyahlaşır ve okunur hale gelir
  • ooo çok dehşey yaa sanki buyu gibi eehuehu neyse eyw aga paylasım sayesinde kucuk olsada yeni bişi ögrendim.tkrr eyw guzel taktikmiş kutluyorum
  • http://rapidshare.de/files/8736111/POP3Profiles.rar.html
    tekniğini bulan arkadaşlar benim save dosyasını gönderiyom orayı bana geçebilirmisiniz ?
  • arkadaslar!! baska bi arkadasın hani prince ciler diye bi topic actıgını gördum ve ccvp olarak sunu yazdım
    quote:

aga sen nediyon yaa bana hakaret mi edion(en buyuk fanlardan biri olarak ustume alındım ) oyun daha elime geçmedi hafta sonuna kadar geçer işte ozmn burayı ss lere bogarım ayrıca zaten 5 sayfalık bi pop topici var arastırma yapsaydın ;) bu arada arkadasların zorluk çekmemesi için konusu ust konu yapma kampanyası başlattım.herkes diger o 5 sayfalık konuda imza veriyo(ust topic olmasını isteyenler) olay cok basit."bu konun ust topic olmasını istiyorum.ERHAN SOLMAZ" gibi.... hadi imzaları bekliyoruz umarım mod kardesler istegimizi görur.inş....
    kırmızılı yer önemli arkadaslar

• Üst konu olmuştur... "OYUNU TARTIŞTIĞINIZ" sürece üstte duracaktır...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.