Şimdi Ara

Prince of persia the sands of time ağır çekimde oynanıyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllar önce oynamıştım bunu eski bilgisayarımda. şu geceli gündüzlü bir alet vardı orda kalınca sinirlenip silmiştim, geçende aklıma geldi ne kadar oyunu varsa bu pop serisinin hepsini bitirmeye karar verdim. ilkini kurdumi, oyun hiç oynanabilir değil. sürekli ağır çekimde ilerliyor. bu kasma değil, basbaya ağır çekim. hani max paynede sağa tıklayınca hit mode muydu neydi aynı onun gibiş. gece gece sinir etti, teşekkürler

• zamanı yavaşlatma kullanıyorsun dicem ama o belli bi süre sora biter yani 1 dk felan süresi var diye biliyorum onun dışında oyunu tekrar kur yine aynı sorun olursa farklı bi yerden edinmeye bak
  • dostum eski oyunlarda monitör herz ayarına ve ekran kartının çözünürlük ayarları ile oyunun anti alising vs ayarlarına bak onları biraz düşür ve ses kartını güncelle bu arada muhtemelen çözülür
  • gece gece fazla kastığını hissettim büyük ihtimalle

herneyse, başladım acayip bir yere geldim. adamın kafasının solu ve bir duvar arasına zıplayarak çıkmam gerekiyor. çıkıyorum karşıya zıplıyorum ama karşıya zıplayınca direk düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heroes Of The Storm Kapanıyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.