Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Sands of Time (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
0
Favori
23.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en güzel hali zaten Warrior Within'deki haliydi diğerlerini beğenmedim Sands Of Time daki hali olsaydı zaten hiç izlenmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 12 Ağustos 2008; 21:32:14 >

Orjinalden alıntı: F@ruk

Hobaa işte bu valla çok beğendim ama bu warrior within'deki hali, filmin ismi sands of time

Prince Of Persia: The Sands of Time (2010)

ya oyundaki karakterle olan uyumsuzluğuna da bakın ya harbiden ChnGT/GTS film konusunda haklı çıkarsa bu resimdeki kazma yüzünden haklı çıkar.şimdi bu eleman kesinlikle bizim prensi mi canlandıracak.eğer öyleyse son anda oyuncu değişikliği mümkün mü ya.inş bu filmde bu adama aktör olmak nasip olmaz.

• Oha diyorum... Neresi benzememiş? WW'deki halinin tıtapıtı. Ama olay SoT'a geldiğin de? YuH! Neyse umarım tahminleri doğru çıkarda flashforward olur filmde...

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Oha diyorum... Neresi benzememiş? WW'deki halinin tıtapıtı. Ama olay SoT'a geldiğin de? YuH! Neyse umarım tahminleri doğru çıkarda flashforward olur filmde...

o kostümü o peruğu bana ver ben de benzerim benzetme anlayışın buysa. adamın alakası yok prensle prensin yüzünde sert bir bakış vardır, bunda sırıtan velet bakışı var. hem o gitsin "brokeback dağı 2"(gerçi cehennemi dibini boyladı ama) çeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ağustos 2008; 22:46:34 >

Orjinalden alıntı: mellon89

onur bugün birini gördüm banlanmış adaşın dedim bizim onuru postalamışlar heralde ama değilmiş

Bendim sanırım o 1saat önce tekrar açıldı hesap, bugünü sınırsız geçirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

nasıl oldu o ya..... ne yaptın ki....
    bu aralar tüm forum tomb raider gibi konularda çoştu ve konu dışı bölümü kız resmi dolu onlara felan takılıp uçtun mu be

Yok yok dün akşam ki Cumhuriyet konularıyla ilgili, uzun hikaye, kendi isteğimle gitmiştim tekrar geldim.

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Fragman geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=rSrCIpa5Jw0

ustaca hazırlanmış fake fragman

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Fragman geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=rSrCIpa5Jw0

ustaca hazırlanmış fake fragman

Ama harbi güzel fake olmuş. Nerdeyse yiyodum

• Filmden yeni bir kare ve kamera arkası görüntülerin olduğu video yayınlandı.

Video:http://alturl.com/ai3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 8 Mart 2009; 14:55:02 >
  • pop'u en çok seven insanlardan biri olarak bu filmden beklentim gittikçe düşüyor.bir kere kıyafeti iyi uyduramamışlar.üstelik dövmesi filan da olması lazım.ve bence Jake Gyllenhaal hiç yakışmıyor.sinema sektöründe bir sürü insan var prince oynayabilecek.inşallâh güzel olur ama hiç umudum yok..
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • Jake olmamış, çok saftirik duruyor. Pop oynamak kısmet olmadı bana, hiçbir bilgisayarım kaldırmamıştı oyunlarını, ama yine de özdeşleştiremedim bizim prensle

^_^
  • Prense bula bula bunu mu bulmuşlar? Saçlar boya, bembeyaz cilt, mal bakışlar.Sokakta arasalar daha uygun birini bulabileceklerine eminim.

Orjinalden alıntı: orgulas

Prense bula bula bunu mu bulmuşlar? Saçlar boya, bembeyaz cilt, mal bakışlar.Sokakta arasalar daha uygun birini bulabileceklerine eminim.

Katılmamak elde değil.

tam "warrior within"lik

ya da bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.