Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Sands of Time (2010) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
0
Favori
23.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Oyununun tüm serilerini oynamış biri olarak maalesef diyorum ki olmamış. Oyunda görüpte beklediğimiz hiç bir şey yok.

Sırf haşhaşilerin (assassins creed ) ihtişamı için 7/10 veririm ama.

Oyunu oynayanlar pek beğenmiyor sanırım ben hiç birini oynamadım ama çok iyi film 9/10

Oyuna hayran olmuş durumda iken (tüm seriden bahsediyorum 2008 oyunu hariç) film haberini alıyoruz ve mutluluktan uçuyoruz. Film gelip çatıyor sinemasına gidiyoruz (kardeşim için tekrar indirdim) ama bir bakıyoruz ki sadece ismi kullanılmış. 1-2 bir şeyede değinmişler o kadar başka hiç bir şey yok. Kumdan yaratıklara değinilmesini bırakın yaratık bile yok. Çok basit ve baştan savma olmuş. Maalesef objektif düşünemiyorum film hakkında

haklı olabilirsiniz ama kurgu senaryo ismine bakılmadan değerlendirilirse 9 u hakeder bence size göre de

A.C Milan | 1899

• 7,5-8 arası bir puan veririm ben bu filme. Gayet güzeldi, hoştu fakat daha çok mistik öğe beklerdim.
    Oyundaki üçlemenin senaryosunu temel alsalardı keşke. Filmin sonu biraz fazla "iyi" bitti Film biraz daha yaşça büyük kitleye hitap etseydi, oyundaki gibi Pers krallığının yerle bir olmasını görebilseydik, mistik yaratıklar olsaydı çok daha başarılı olurdu.
  • muhtesemde muhtesemmmmmm bu filmi begenmeyenler hangi filmleri begenirler acaba

10/9
  • Arkadaşlar boş konuşmaya gerek yok (yorumları okumadım ama tahmin edebiliyorum, yani 7 vermek için bi yerden puan kırmanız gerekir ve gayet iyi biliyorum nereden kıracağınızı). Benim bir filmdeki ana kriterim o filmi sıkılmadan izlememdir. Diğerleri tuzu biberidir filmin bana göre,

Sonuç olarak 2.kez gözümü kırpmadan izlediğim bir film :
    9/10

..not much time.. hear my call.. please get through.. im here..
  • sıkılmadan izleyebileceğiniz, eğlenceli bol aksiyonlu bir film. türünü seven arkadaşlara önerilir
  • Arkadaşlar 2. film çekilcekmi bilgisi olan varmı ?

Orijinalden alıntı: tubejh

Arkadaşlar 2. film çekilcekmi bilgisi olan varmı ?

İlk film beklenilenden çok daha az kişi izlemiş yani vizyon geliri düşük.Keşke olsa.

Orijinalden alıntı: tubejh

Arkadaşlar 2. film çekilcekmi bilgisi olan varmı ?

Bütçeyi zor kurtardılar sayılır Abd içi sadece 90milyon yapmış bir de, devam filmi çok zor görünüyor şuan.

http://boxofficemojo.com/movies/?id=princeofpersia.htm&ref=ft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 13 Eylül 2010; 13:49:09 >
  • Oyun filmleri içerisinde tartışmasız en iyisi.. Büyük bir zevkle izlemiştim.. Darısı Assassin's Creed'in başına..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Red Planet''
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.