Ubisoft Montreal elinden çıkan en önemli serilerden bir tanesi Prince of Persia, The Forgotten Sands isimli oyunla devam kararı aldı. Son çıkan prens oyunundan farklı ve üçlemeye sadık olarak hazırlanan yapım, konsollar ve PC için geliştiriliyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Son oyunda ki gibi bir grafik uygluması olmaz inşallah güzeldi ama bir türlü alışamadım o grafiklere :))
toplamda bununla birlikte kaç tane prince of persia serisi var ?
yaaa ben mayısa kadar nası dayanırım bu oyunu beklemeye
Adı var kendisi yok oyunun
Eğer Sands of Time serisi kalitesinde olursa bu oyun ortalığı sallar. Benim için zaten Action_TPS (kılıçlı kombolu olanlar arasında) 3 kral vardır, DMC serisi, GoW serisi ve PoP SoT üçlemesi (bu gruba Heavenly Sword'da girdi gibi ama henüz sadece tek oyunu olduğundan aynı kefede tutmuyorum), bü 3 seriyi de defalarca sıkılmadan usanmadan oynadım yine aklıma eserse ara ara oynuyorum. PoP SoT serisinin 3 oyunu da halen PC'de yüklüdür hayatta silmem.
quote:
Orijinalden alıntı: FatihSelvi
toplamda bununla birlikte kaç tane prince of persia serisi var ?
PoP PoP 2 PoP 3D PoP SoT PoP WW PoP TT PoP 2008 PoP FS
Kaç etti 8.
seri dio arkadaş sands of time serisi vardı , bide ondan önceki seri adını tam hatırlamıyorum kral vardı kardeşi kralı fln öldürüodu unuttum şimdide 2 seri vardı bide 2 ayrı oyunu var 3 lü seri olmayan
Video Game Award 2009 fuarında yayınlanan videosu ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başaran yeni Prince of Persia oyunu Forgotten Sands'tan bazı detaylar açıklandı.
IGN sitesine konuşan Ubisoft'tan Michael McIntyre, oyun ile ilgili bazı önemli konulara açıklık getirdi.
2008 yılında çıkan Prince of Persia oyununu değilde neden Sands of Time serisine dönüldüğü sorusu üzerine, ilk serinin oldukça sevildiğini ve o atmosferin daha çok beklendiğini belirten McIntyre, ayrıca yeni oyunun POP üçlemesinden kısa bir süre sonrasını konu alacağını da ekledi.
Oyunun hikayesine de değinen McIntyre, oyunun prensin abisini ziyareti ile başlayacağını ve Sands of Time üçlemesinin yeni bir başlangıcı olabileceğini belirtti. Aynı dönemlerde çıkacak olan POP filminin oyunun hikayesi ile ilgili olmadığını fakat serinin geçtiği dünyayı daha çok insana ulaştıracağından memnun olduklarını dile getirdi.
Oyunun dövüş dinamikleri de oldukça gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacak ve bazı anlarda ekranda oldukça fazla karakter yer alacak.
umarım biraz daha action olur oyunda sağa sola atlamaktan başka.
son oyunu yarıda bırakmıştım , ilk serileri gibi olmamıştı , bu sefer düzgün bi şekilde geliyor gibi ..
quote:
Orijinalden alıntı: Dogush815
son oyunu yarıda bırakmıştım , ilk serileri gibi olmamıştı , bu sefer düzgün bi şekilde geliyor gibi ..
Son oyunda zaten görevler birbirini tekrarlayan bölümlerdi.Hepsi ayını görevdi farklı bir görev yoktuki.
quote:
Orijinalden alıntı: _2FAST4U_
ayrıca yeni oyunun POP üçlemesinden kısa bir süre sonrasını konu alacağını da ekledi.
Oyun üçlemeden sonrasını değil Sands of Time ve Warrior Within'in arasını konu alacak.
Set between Prince of Persia The Sands of Time and Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Forgotten Sands will provide fans a new chapter in the Prince of Persia universe and deepen their understanding of the Sands of Time series.
müzikleri warrior within e benzer umarım.o ne şarkılardıya ya adam kesmenin zevki farklı oluyodu
quote:
Orijinalden alıntı: astronot94
müzikleri warrior within e benzer umarım.o ne şarkılardıya ya adam kesmenin zevki farklı oluyodu
GodSmack
Warrior Within gibi olsun kafa kol kopsun başka da bişey istemem
Oyunun resimleri önceden verilmişti, görmeyenler için ANA KONU'da paylaşıyorum ;
Güzel Oyuna benziyor
Bu sefer güzel olacak gerçek pop serisine ait bir oyun
İşte bu ya işte bu anime olarak yapılmadıya şükür.persia gerçekten eski günlere dönsün artık
beyler tüm serileri bitirdim ama ps3e son çikan seriyi oynamak bi nasip olmadi, mayis a kadar o oyunu alıp oynasam mı? tavsiye eder misiniz?