Şimdi Ara

PRİNCE OF PERSİA T2T'DA DEV'İ GEÇEMEYENLER;İŞTE TAM ÇÖZÜM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
18.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aslında bunu açılmış foruma yazacaktım ama kolay görülsün diye buraya yazıyorum devin nasıl geçileceği daha önce bir kaç kez yazıldı ama hala anlamayan arkadaşlar var sanırım...arenadaki devi geçmek için tam 3 gün uğraştım anam ağladı ama geçilmiyor halbuki o kadar kolaymışki sadece sabır gerekiyor.ee bu oyun canavarı ve meraklı oyuncular için biraz uzak bir kavram benim içinde öyle...aşağına nasıl yapacağınızı anlatıyorum....

1.PLATFORM:hangi platform olursa fark etmez,buraya çıkın tahtadan ileri doğru yürüyün ekran sarı yanıp sönmeye başlayınca devin üzerine E tuşuna yanlız bir kere basarak atlayın....tam devin üzerine konacakken kılıç ve tüm ekran mavileşecek işte tam burda farenin sol tuşuna bir kez basarak ilk kılıç darbesini indirin başka hiç bir tuşa basmayın...sonra dev sizi eline alacak hiç bir tuşa dokunmayın ve bekleyin merak etmeyin ekran ve kılıç gene mavileşince yine farenin sol tuşuna bir kez basarak ikinci darbeyi indirin...daha sonra prensimiz devin kafasına çıkacak hiç bir tuşa dokunmayın ekran ve kılıç yine mavileşince farenin sol tuşuna gene bir kez basarak son darbeyi indirin devin bir gözü kabak çiçeği gibi açılacak,ve sizi eline alıp yere fırlatacak kalkın ve yakınınızdaki platforma yada çıkmadığınız hangisiyse ona çıkın.....

2.PLATFORM:yine burada tahtanın üzerine yuruyun ekran sarı yanıp sönünce e tuşuna yanlız bir kere basın hiç bir tuşa dokunmatın..ekran ve kılıç mavileşecek sonra farenin sol tuşuna bir kez basın yine hiç bir tuşa dokunmayı dev eline alınca yine kılıç ve ekran mavileşecek farenin sol tuşuyla yanlız bir kez kılıç darbesi vurun...sonra kafasına çıkınca ekran gene mavi olunca fare ile son darbeyi yapın artık devimiz karanlığa gömüldü can havliyle sizi eline alıp yere atacak..

3.DEV KÖR OLDU AMA NASIL ALT EDECEĞİZ:şimdi yapacağınız şey çok basit devin ayaklarına var gücünüzle dalın indirdiğiniz kadar darbe indirin,dev ordan oraya kılıç sallayıp hoplayacak(burda çok güldüm) devin canı biterken yani kırmızı çubuk iyice azalınca dev bir ayağını kaldır hemen diğer ayağına saldırın eğer diğer ayağına vuramazsanız 5 saniye gibi bir sürede yine iki ayağı üzrine basacak ve gene deli gibi tepinecek,neyse diğer ayapına darbeler indirmeyi başarabilirseniz dev yere çökecek üzerine doğru yürüyün prens kendisi devin üzerine çıkacak..şimdi hiç bir tuşa dokunmayın ekran ve kılıç mavileşecek ilk darbeyi yanlız bir kez tuşa basarak vurun.prens devin boynuna çıkacak gene mavileşince ikinci darbeyi bir kez tuşa basarak indirin hiç bir duşa dokunmak yok..sonrasında ekran tekrar mavileşecek ve son dabeyi indirin devin omzundan beline kadar yaracaksınız dev e Allah rahmet eylesin.....

sped kill de anlamanız gerek doğru zamanda tuşa yanlız bir kere basmak zaten oyun nerde basacağınızı size söylüyor.ekran ve kılıç mavileşince "tık" olay bitmiştir......e artık bunu da almadıysanız .. ! yuuh artık bulun save sini geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 21 Ocak 2006 16:26:41 >

• iyi bir açıklama olmuş
    yalnız bu oyun çabuk bitti yaabide vezir kolay olmuş mesela dark prensle kavga iyi olurdu zaten veziri yendikten sonra öyle zannettim acaba devamı gelicekmi oyun sonunda öyle bir ihtimal görmedim
  • yok rebellion oyunun devamı gelmicek ubisoft son oyun oldugunu duyurdu ve bizide çok uzdu filmi falan yapılıyo diye duydukda hiç sesi solugu çıkmıyo onunda uzun zamandan beri
  • ıspider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 20 Aralık 2020; 22:26:49 >
  • ya sağol kardeş sonunda geçtim ve bitirdim
  • walla oyunun sonuna gelmek cok zor deil..
    ancak veziri oldurmek icin turlu akrobatlıklara girmek cok zor..
    ben sahsen sonuna kadar geldim ama ikisinde de vezirde o tastan tasa atlama kısmında bıkıp biraktim..
    o kısmı yapabilenlere helal olsun diorum ben yapamadim

bu arada warrior within icin yardım isticem..
    oyunun vidolarini bulabilcegimiz bi site var mı ?
    bi yerde takıldım.. o bolumun nasil gececegimizi izleyebilcegim bi site pls...

edit : tamamdir arkadaslar siteyi buldum..
    sadece prince of persia icin deil bir cok oyun icin yardim var..
    isteyenler icin

www.stuckgamer.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miserable -- 16 Eylül 2006; 1:52:53 >

• elinize sağlıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

yok rebellion oyunun devamı gelmicek ubisoft son oyun oldugunu duyurdu ve bizide çok uzdu filmi falan yapılıyo diye duydukda hiç sesi solugu çıkmıyo onunda uzun zamandan beri

filmi mi yapılıyor biraz bilgi verebilirmisin ?
  • merhaba...oyunu bitirdiysen bana king's road un sonundaki canavarları nasıl geçeceğim?
    ikisi birden saldırıyo.bi tanesi bi ara klıcını yere saplıyo ama canını çok fazla azaltamıyorum yardımcı olursan çok sevinicem...
  • Sağolun
  • Her ne kadar eski bir başlık olsa da bence bu başlığın SSS yapılması gerekiyor. Devi geçemiyorum diyenleri doğrudan bu başlığa yönlendiriyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 30 Ağustos 2007; 15:49:27 >
  • ya bende çözene kadar neler çektim. sonra çok basit geldi. hatta geri dönüp tekrar devle savaştım.....vs. zatern görüntülü çözümüwww.stuckgamer.com da var
  • Tekrar teşekkürler geçtimMahallede arklar saf gibi bütün gün uğraştı geçemedi ben 15 dk de
  • MERHABA ARKADAŞIM VERDİĞİN BİLGİLER SAYESİNDE DEVİ ALT ETMEYE BAŞLAMADIM ÇOK GÜZEL AMA BU AYAKLARA HÜCÜM VARYA ORAYAI YAPIYORUM YAPIYORUM AMA ORAYIDE GECİYORUM SON İKİ VURUŞ SIRTINI ÇIKMASI 2 YE BÖLMESİ VARYA SIKINTIM ORADA YA TAMA SIRTINA ÇIKIYOR MAVİ OLUYOR ETRAF TAM VURUYORUM AMA HEMEN SIRTINDAN ALIP ATIYO BENİ TEK TAKILDIĞIM NOKTA ORASI ŞUAN HEYCANDAN NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM HEYCANLANIYORUM SAKİN OLAMIYORUM DEDİM YA OYUNU DELİSİ OLMUŞ O KADAR Bİ BASKI KURMUŞKİ ÜZERİMDE HEMEN KESİP BİTİRİP BÖLÜM ATLAYAYIM DİYORUM ÇOK SAOL KARDEŞİM HERŞEY İÇİN SENİN VERDİĞİN BİLGİLER OLMASA ORAYA KADAR BİLE GELEMZDİM ÇOK SAOL ŞUAN OYNUYORUM OYUNU BAKALIM SAAT KACTA GECEBİLECEĞİM
  • oyunu bitireli çok oldu ama ben orasını geçememiştim save dosyasını bulup sonraki bölümden başladım
  • YA BURAYI GECEMİYORUM SAVE DOSYASINI NEREDEN ALICAĞIM DELİ OLACAM BURDA BİRİNİZ SÖYLEYİN EYER SAVE DOSYASINI BULMA ŞANSIMIZ VARSA ONU ALAYIM YOKSA KIRACM BU PCİYİ
  • arkadaşlar yine ben selamı aleyküm bu prince of percia arena bölümünü save dosyasını nasıl alabilirim bilen var mı acaba bunaldım burda zaten bilen varsa hemen cevap atın bekliyorum
  • tamercim oyunu bulsam zaten oynuyacamda bulamıyorum aga ya bilirim oda güzel bir oyun sands of time oyun güzel ama bulamıyorum bulsam oynuyacamda
    bulamıyorum
  • oo Ne aksiyondu ama o bölüm hiç unutamıyorum bide şeye kıl oluyordum hem kör hem kılıç vuruyorya ona kıl oluyordum hem körsün hem nereye gitsem peşime geliyon ne iş anlamadım.
  • merhaba dedıgınız herseyı yaptım ama gecemıyorum.Platforma cıkıp E tusuna basarak speed kıll'ı baslatıyorum.Omuzuna hancerı saplıyorum sonra dıger omuzuna gecıyor ancak 2 ıncı kez hancer mavı mavı parlamıyor dev hemen benı tutup atıyor.2 gundur ugrasıyorum klavyedekı L tusundan falan bahsediliyor onuda denedım ama olmuyor pc yi atıcam camdan assagı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.