Şimdi Ara

Prince of Persia Forgotten Sands CD Key Satışlarımız Başlamıştır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Prince of Persia Forgotten Sands CD Key Satışlarımız Başlamıştır

Öncelikle Bad Company 2 ve diğer oyun satışlarımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sitemdeki tüm oyunlara ek olarak bugün gelen Prince of Persia: Forgotten Sands oyununun orjinal cd key satışlarını da başlatmış bulunuyoruz. Satışları ister buradan özel mesaj aracılığıyla, isterseniz de sitem üzerinden yapabilirsiniz (web sitemi profilimden görebilirsiniz). Mümkün olan en kısa sürede cd keyinizi e-mail adresinize resimli olarak gönderiyorum.

Saygılarımla.

msn: nazeg43@hotmail.com

Örnek cd key:

Prince of Persia Forgotten Sands CD Key Satışlarımız Başlamıştır

Fiyat: 35,00 TL

Ödeme Çeşitleri ve Tutarları:

1. Banka Havalesi: 35,00 TL

• Garanti Bankası (ATM'den kartsız işlem, 5 TL masraf)
  • INGBank (ATM'den kartsız işlem, 5 TL masraf)
  • Finansbank (ATM'den kartsız işlem, masrafsız gönderebilirsiniz)
  • İş Bankası (ATM'den kartsız işlem, 3 TL masraf)

2. PTT: 35 TL
    3. Paypal: 23.99$
    4. Sanalpazar üzerinden %5, gittigidiyor üzerinden %10 komisyonla satış

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Haziran 2010; 18:58:47 >

• Nazmi agabey sag olsun, yardimci oldu, kendisinden bir tane key de ben aldim. Reklam edildigi gibi key calisiyor. Geri donus (feedback, mesaja cevap) suresi gercekten kisa ve neredeyse aninda cevap alabiliyorsunuz. Piyasada bulabildigim en ucuz fiyat kendisinde, karsilastirma acisindan soyluyorum g2play'de 45 lira iken kendisinde 34 lira. Ayni keye 10 lira fazla vermenin manasi yok, hem bizim insanimiz kazansin. Tesekkur ediyorum Nazmi agabey. Hora gecti, param helali hos olsun sag ol : )

Ebay jargounundan gidersek: ++++AAA kalite satici.
  • çok güzel bir hizmet ancak bu bölümde satış ve reklam kural dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

çok güzel bir hizmet ancak bu bölümde satış ve reklam kural dışı

Anlıyorum ama ikinci el bölümünde ilanlarımız kaybolup gidiyor. Bad Company 2 satışlarımız sırf bu yüzden durma noktasına geldi, kimse görmüyor orada. Oyunla ilgilenenler zaten burda oluyor çoğunlukla. Sadece oyunlara özel böyle bir istisnanız olsa olmaz mı acaba? Bu arada site logumu kaldırdım reklam olarak kabul ettiğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Haziran 2010; 18:59:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia sıralaması?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.