Şimdi Ara

Prieste nolmuş ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi paladinim var eskiden Priestleri rahat rahat temizlerken artık olmuyor Adam 80 k Absorb basıyor 2 Flash Healle tüm canını fullüyor Adamlar artık beni yanına gelmeden kesiyor Paladini patates yapmışlar resmen

• Şu anlık öyle ama 90da discde shadowda o kadar ayarsız olmayacaktır. İlk cata patchinde de bu şekilde idi 85 lvl ile düzeldi oyun. Gerçi catada healer olarak kimseyi kesememek acaip koyuyodu adama.. Lk zamanı dpsleri antimiz değilse kesebilioduk.. 85 yüksek hpler ile sadece saatlerce kitelayabiliyorduk.
  • Umarım ki düzelir yoksa nolucak bilmiyorum BG lerde felan yalandan koşuyorum öyle
  • prieste ne olcak! İMMMBAAA olmuş! full pve gearlı shadowpriestim ile bile bg ortamlarına akıyorum sorunsuz. evet 85 level için priest güçlü olmus ama suan icin flash heal tarzı hızlı cast edilen 2 heal ile canları fulleme olayı MOP ta olmayacak. LK dan cataya gecerken 80 levelde ne heal atıyorsanız 85 levelde de aynını atıyordunuz. simdide aynısı olabilir. hatta o kadar büyük mana sorunu vardı ki, millet aylarca ağladı forumlarda.(benim bile forumlarda ağlamaktan canım cıktı başlarda,resto druid manası 5 healde bitermi diye ağlıyorduk) suan icin dengesizlikler 3 hafta sonra bitiyor. arenalar kapalı oldugundan suan bakıyorumda blizard pve dengesine önem veriyor. pvp de ezilen/imba classlar var ama dokunmuyor fazla onlara.

simdilik sabredin, birkac hafta bg ler priestlerin hakimiyetinde.. (3 senelik druidimi bıraktım, MOP ta priest FTW)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 12 Eylül 2012; 16:35:46 >

• 2 gün önce'de Holy Pala'nın yanına yaklaşılmıyordu, Disc Priste'de bir ayar çekseler fena olmaz.
  • Priestler hala cacık geliyor bana . En kolay kestiğim classlardan biri Bazıları iyi zorluyor o ayrı.
  • hakkaten diger classlar için zor olabilir ama işini bilen warrior için priestler ekmek.. nasılmı farkettim? geçen full pvp gearlı disco prime 45k heroic strike yiyince anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hakkaten diger classlar için zor olabilir ama işini bilen warrior için priestler ekmek.. nasılmı farkettim? geçen full pvp gearlı disco prime 45k heroic strike yiyince anladım

Şuan pvpde warrior ile arms olarak heroic strike skilli ile 5-6k da koyabilirsin 100k da. Her overpower vuruşundan sonra %30 ihtimal Taste of Blood stacklıyor. %100 Heroic strike damage artışı veren bir buff. Max 5 kere stacklanıyor %110+%500 = %610 + cdler ile max vurabilirsin full gearlı adama 100k fln ama şu var ki 5 stack yapmak neredeyse imkansız daha hiç göremedim . 2 yada 3 stack yapabilirsin. Çünkü 10 saniye cdsi var ve overpower yalnızca mortal vurunca açılıyor. mortalın 6 saniye cdsi var. 5 kere proclamak için neredeyse tüm mortal vuruşlarından sonra %30 luk şans dilimine girmen lazım oda çok zor. Genelde 1-2 kere stacklanır ve vurulur. oda %110 heroic strike + % 200 buff = %310 Heroic strike dır yada %210 dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 12 Eylül 2012; 19:24:35 >

• holy paladin gibi heal konusunda OP bir class varken disc priesti tartışmak anlamsız, healerlar arasında dayanıklılık sırası yaparsak disc priest en altta olur sanırım, yapacağınız interruptın zamanlamasına bağlı.Eskiden priestı almak gayet rahattı, manasının bitmesini bekle ve öldür. (bunun adına pvp diyorlarmış) özellikle dk ların ortada priest kesebiliyorum diye gezmeleri yok mu.Kendine ara ara heal atarak priestın manasının bitmesini bekle sonra öldür, ne güzel işmiş.Şu an shadow priestımla gördüğüm her dk yı istisnasız öldürene kadar kovalıyorum, yeterki üzerimde 3 tane shadow orb stacklenmiş olsun.Birazda warrior ve dk lar çeksin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 15 Eylül 2012; 21:42:43 >
  • OP healer olarak ben Druid healer görüyorum heal bakımından çok üstlerde 1 druid healer varsa pvp'de kimse yatmaz neredeyse. Paladin ise heali biraz daha nazik kalıyor yanında yetişmek çok zor druid'in ortalamasına bir kaç kere geçtim tabiki, SS almıştım Allahtan kanıtım var :D

Ama şuan için priestlere pek dokunamıyorum çoğunlukla yanına yaklaşamadan mefta-ül hüsna
  • Shadow Priestler ortalığı yıkıyor şu dönem. Priest oyunda en iyi healer olma sınıfı iken dps classlardan çok dps yapması saçma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Shadow Priestler ortalığı yıkıyor şu dönem. Priest oyunda en iyi healer olma sınıfı iken dps classlardan çok dps yapması saçma bence.

Neresi saçma bunun ? Sen arenada BG'de falan 1 saniyede çat çat spec değiştiriyorsun galiba.
  • unholy dk oynuyorum suan tek zorlandıgım class holy paladin ve isini bile retriler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

holy paladin gibi heal konusunda OP bir class varken disc priesti tartışmak anlamsız, healerlar arasında dayanıklılık sırası yaparsak disc priest en altta olur sanırım, yapacağınız interruptın zamanlamasına bağlı.Eskiden priestı almak gayet rahattı, manasının bitmesini bekle ve öldür. (bunun adına pvp diyorlarmış) özellikle dk ların ortada priest kesebiliyorum diye gezmeleri yok mu.Kendine ara ara heal atarak priestın manasının bitmesini bekle sonra öldür, ne güzel işmiş.Şu an shadow priestımla gördüğüm her dk yı istisnasız öldürene kadar kovalıyorum, yeterki üzerimde 3 tane shadow orb stacklenmiş olsun.Birazda warrior ve dk lar çeksin :)

DK'ların hiç şansı yok ama Warrior'lar hiç fear yemiyor çok zorluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Shadow Priestler ortalığı yıkıyor şu dönem. Priest oyunda en iyi healer olma sınıfı iken dps classlardan çok dps yapması saçma bence.

Neresi saçma bunun ? Sen arenada BG'de falan 1 saniyede çat çat spec değiştiriyorsun galiba.

DPS ağırlıklı classları healer ağırlıklı classın geçmesi saçma değil? Pekala.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

DPS ağırlıklı classları healer ağırlıklı classın geçmesi saçma değil? Pekala.

evet saçma değil
  • Paladin ve Druid ne yapsın şimdi , onlar ne ağırlıklı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayret kimse mage konusmuyor artik ne oldu cok merak ettim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

hayret kimse mage konusmuyor artik ne oldu cok merak ettim :D

alıştık artık ne yapalım blizzard yeni düşündüğü genişleme paketinin son bossu olarak aramızdan bir mage düşünüyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.