Şimdi Ara

Prestij vs Sihirbaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki filmide izlemiş olanlar hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilirmi bana göre prsitij daha güzeldi hatta hayatımda izlediğim en iyi 10 yapımdan diyebilirim bu topiği açmamın nedeni bazı arkadaşlarımın sihirbazın daha iyi olduğu yönündeki iddiaları (tabi herkesin zevki farklıdır )sihirbaz da güzel bir filmdi

• benim oyum Prestige'e...
  • benimde prestije
  • bnce "The Illusionist"

bufilm beni cok etkiledi bilmiyorum belkide Edward Norton un en sevdigim 2 aktörden biri oldugu içindir ve tabiki o müthiş performansı

bn sihirbaz derim
  • The Illusionist , Edward Norton olmasa çok şey kaybeder.gerçi prestige de de çok iyi oyuncular var ama senaryo olarak daha iyi.bence prestige
  • Prestige
  • The Prestige tabiki! Christian Bale on numara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prestige her yönden daha iyiydi bence.
  • prestiji izledim sihirbaz evde duruyor onu daha izlemedim şimdilik bişe diyemeyecem ama prestij çok güzeldi
  • prestige çok daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

bnce "The Illusionist"

bufilm beni cok etkiledi bilmiyorum belkide Edward Norton un en sevdigim 2 aktörden biri oldugu içindir ve tabiki o müthiş performansı

bn sihirbaz derim

Evet Edward Norton u bende çok severim dövüş kulübündeki performansı brad pitt den daha iyiydi bütün filmlerinide izledim gerçekten mükemmel bir oyuncu amaa 2 film arasında prestij daha iyi
  • Prestige bence fazla abartıldı. İki filmi de sinemada izledim. Sinemada izlenmeyi hakediyorlardı çünkü... Prestige daha iyidi ille de kıyaslamak gerekirse...
  • Prestige bence değil bu yılın gelmiş geçmiş en iyi filmlerden.İnanılmaz oyunculuklar gerçekten.The Prestige benim favori filmlerim arasındadır zaten.
  • Ben Illusionist diyorum

Ama Prestige de harika bir filmdir yani 2 side muhteşem ama seçecek olursam ilüzyonist

kafam karıştı ya prestijde çok güzeldi :D
  • Kesinlikle ama kesinlikle The Prestige diyorum. Diyalogları, oyuncu performansları ve muhteşem sürükleyiciliği ile 10 numara bir film...
  • Sihirbaz ile Prestiji kıyaslamak çok zor bana göre çünkü Sihirbaz mahalle filminden öteye gidemez bence
    Prestij ise tekrar tekrar izlenebilecek bir film
  • Bence sihirbaz daha güzeldi.
  • Christian Bale + Hugh Jackman ve Bonus olarak da Micheal Caine

Prestij bir klasik.Sihiribaz hakkinda muhammedda'ya katılıyorum.
  • Prestige Harika bir film ya.
  • Sihirbazi izlemedim ama

Prestij son zamanlarda izledigim ve cok iyi bir yapim oldugna inandigim bir film

C. Nolan ayni adamlari karistirip karistirip degisik filmler yapip bize sunuyor, her nasilsa bende her seferinde keyifle izliyorum
    Bu da yetenek iste, daha tam pismesede yeni neslin iyi yonetmenlerinden biri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.