Arkadaşlar bu iki filmide izlemiş olanlar hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilirmi bana göre prsitij daha güzeldi hatta hayatımda izlediğim en iyi 10 yapımdan diyebilirim bu topiği açmamın nedeni bazı arkadaşlarımın sihirbazın daha iyi olduğu yönündeki iddiaları (tabi herkesin zevki farklıdır )sihirbaz da güzel bir filmdi
benim oyum Prestige'e...
benimde prestije
bnce "The Illusionist"
bufilm beni cok etkiledi bilmiyorum belkide Edward Norton un en sevdigim 2 aktörden biri oldugu içindir ve tabiki o müthiş performansı
bn sihirbaz derim
The Illusionist , Edward Norton olmasa çok şey kaybeder.gerçi prestige de de çok iyi oyuncular var ama senaryo olarak daha iyi.bence prestige
prestiji izledim sihirbaz evde duruyor onu daha izlemedim şimdilik bişe diyemeyecem ama prestij çok güzeldi
prestige çok daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: yeah41
bnce "The Illusionist"
bufilm beni cok etkiledi bilmiyorum belkide Edward Norton un en sevdigim 2 aktörden biri oldugu içindir ve tabiki o müthiş performansı
bn sihirbaz derim
Evet Edward Norton u bende çok severim dövüş kulübündeki performansı brad pitt den daha iyiydi bütün filmlerinide izledim gerçekten mükemmel bir oyuncu amaa 2 film arasında prestij daha iyi
Prestige bence fazla abartıldı. İki filmi de sinemada izledim. Sinemada izlenmeyi hakediyorlardı çünkü... Prestige daha iyidi ille de kıyaslamak gerekirse...
Prestige bence değil bu yılın gelmiş geçmiş en iyi filmlerden.İnanılmaz oyunculuklar gerçekten.The Prestige benim favori filmlerim arasındadır zaten.
Ben Illusionist diyorum
Ama Prestige de harika bir filmdir yani 2 side muhteşem ama seçecek olursam ilüzyonist
kafam karıştı ya prestijde çok güzeldi :D
Kesinlikle ama kesinlikle The Prestige diyorum. Diyalogları, oyuncu performansları ve muhteşem sürükleyiciliği ile 10 numara bir film...
Sihirbaz ile Prestiji kıyaslamak çok zor bana göre çünkü Sihirbaz mahalle filminden öteye gidemez bence Prestij ise tekrar tekrar izlenebilecek bir film
Bence sihirbaz daha güzeldi.
Christian Bale + Hugh Jackman ve Bonus olarak da Micheal Caine
Prestij bir klasik.Sihiribaz hakkinda muhammedda'ya katılıyorum.
Prestige Harika bir film ya.
Sihirbazi izlemedim ama
Prestij son zamanlarda izledigim ve cok iyi bir yapim oldugna inandigim bir film
C. Nolan ayni adamlari karistirip karistirip degisik filmler yapip bize sunuyor, her nasilsa bende her seferinde keyifle izliyorum Bu da yetenek iste, daha tam pismesede yeni neslin iyi yonetmenlerinden biri