Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Aralık 2023; 1:6:30 >



  • Pay to win: Parayı veren düdüğü çalar.
    Bütün oyunlarda bu böyledir para verirsin gold, kinah alırsın artı basarsın. Para verirsin program kullanırsın üstünlük sağlarsın. Parayla orginal dükkandan item alırsın üstünlük sağlarsın. Olmayan oyun var mı?
    Gelelim soruna. Oyunda gold pack uygulaması var türkçesi altın paket. lvl 46 ya kadar ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. O levele kadarda gold pack parası biriktirirsin zaten. Oyun içinden gold pack aldıktan sonra para kazandıkça almaya devam edersin. Gerçek para ile oyunun sitesinden de alabilirsin.
    Gold packin en büyük artısı zindan giriş süreleri kısalıyor. Ticaret falan yapabiliyorsun.
  • Aynen öyle oyun içerisinde altın paket alınabiliyor. Örnek vermek gerekise 6900 saat altın paketim var hesabımda, 15 tane altın paket aldım ve bunları yalnızca oyun parasıyla aldım. Cebimden 5 kuruş para harcamadım oyuna şuana kadar. Zaten oyuna canlı para versende öyle çok çok birşeyler farketmiyor, çünkü canlı parayla alacağın şeyler zindan sürelerinin sıfırlanması veya daha hızlı lvl atlamak abis puanı kasma gibi şeylere tekabül ediyor ki, bunların hiçbirini almadım ben. Ancak oyunda gayet herkesle aşık atabiliyorum. Yani başlaman için bir sakınca yok diyebilirim, çok rahat bir şekilde.

    Edit : İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 24 Ocak 2014; 16:13:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YordleKing

    quote:

    Orijinalden alıntı: UnbLesseD

    Aynen öyle oyun içerisinde altın paket alınabiliyor. Örnek vermek gerekise 6900 saat altın paketim var hesabımda, 15 tane altın paket aldım ve bunları yalnızca oyun parasıyla aldım. Cebimden 5 kuruş para harcamadım oyuna şuana kadar. Zaten oyuna canlı para versende öyle çok çok birşeyler farketmiyor, çünkü canlı parayla alacağın şeyler zindan sürelerinin sıfırlanması veya daha hızlı lvl atlamak abis puanı kasma gibi şeylere tekabül ediyor ki, bunların hiçbirini almadım ben. Ancak oyunda gayet herkesle aşık atabiliyorum. Yani başlaman için bir sakınca yok diyebilirim, çok rahat bir şekilde.

    Edit : İmla

    Gayet açıklayıcı oldu,teşekkürler.Bir de son bir kişisel sorum var hangi server da başlayayım oyuna?Gerçi TR clientini indiriyorum daha sunucu listesini görmedim.

    Rica ederim. Sunucu olarak Zubaba'dayız, zaten Türk sunucusu olarak geçiyor oyunda. Oyunu bilmiyorsan rahatça da öğrenebilirsin. Türk sunucusu diyerek girmek istemiyorsan bilemicem. Hani hile hurda çok olur, Türklerle oynanmaz falan dersen karışamam tabi. Ancak oyundaki hile hurda hemen her sunucuda mevcut ve aynı dili konuştuğun insanlarla birşeyler yapmak daha eğlenceli oluyor. Her ne kadar başlıklarda laf edilsede seviyorum ben TR sunucusunu, sürekli kalabalıklaşan bir yer ve yabancılarda mevcut. Karakter seçimlerine gelince ; Elyos'lar şuan baya kabalık, ben Asmo olarak oynamaktayım sunucu açıldığından bu yana...




  • Oyundaki ırk seçimin önemli. Buna göre sana yardımcı olurum veya olamam kısmına gelebiliriz. Ancak öncelikle internette bir araştır derim nasıl hızlı level kasılır. Önerim sarı görevlerini hepsini yapmaya çalış. Mavi görevlerde de lvl'inde veya lvlinden yüksek olan görevleri al, ancak bunları sarıları yapamayacak duruma geldiğinde seni zorladığında yap. Birde lacivert görevler var bunlarıda yapmaya çalış bunlarda sarılar kadar önemlidir oyunda. Mavilerde çerezlik görev oluyor genellikle.
  • O degil de gunner actim ben 6 level oldum hala tek skill ile oynuyorum. Bana da biraz sıkıci geldi. En iyi solo karakter gunner demislerdi de. Ve chanter da en iyi sololardan sanirim. Chanter hangisi bu arada? Clericin siniflarindan mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Lvl sıkılmak için çok erken. İleride ekranın skille dolacak. Ben spiritmaster yani ruh çağırıcısıyla oynuyorum ve bence solo takılmak için ideal bir sınıf. Hükmettiğin petlerin senin işini bayağı kolaylaştırıyorlar. Chanter, kontor yani dediğin gibi Cleric sınıfından. Kendine yetecek kadar healiyle solo takılabilirsin herhalde. Ama hiç oynamadığım için bir şey diyemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.