Bildirim
PREMIUM MARKALAR 8 AYLIK SATISLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni 5 Serisini beklemek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu farkin olusmasinda yeni E serisinin cok etkisi yok. SUV lar cok satiyor.
bmw group daha cok arac satmis yoksa bana mi oyle geliyor
-
Rekabet her zamanki gibi yakın. Peki Lexus ve Volvo'da durum nedir? Satışlardaki değişim ne yönde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O SUV'lar tutuyorsa vay haline Merso'nun. G serisi, GLS falan neyse de GLA, GLC falan hilkat garibesi araçlar. Normal arabaları yükseltmiş gibi.
Bmw 2017-2018 de degisicek baya liderligi sirtlar yeni e 5 in karsisinda sansi az
GLA disinda hepsi alinasi araclar.
Volvo %10 artis yapti. Lexus hakkinda bilgi yok.
https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/corporate/sales-volumes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 13 Eylül 2016; 18:41:02 >
Ikisi de benzer satacak. Yeni E eskisinden daha iddali.
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
O SUV'lar tutuyorsa vay haline Merso'nun. G serisi, GLS falan neyse de GLA, GLC falan hilkat garibesi araçlar. Normal arabaları yükseltmiş gibi.
Uygun fiyata premium arac trendinin kaymagini yiyorlar ki buda gayet mantıklı.yurtdışında fiyatlar cok daha yakinken neden mercedes almak varken vw ford opel alayim?
3 Alman firması liderliğe oynuyor ve rakipleri yok
Biseyin fanatigisin demiyorum ama bu konulari zaten hep sen aciyosun sagolasin ama hepde mercedesi tutuyosun yeni e bariz bi sekilde cok az satar falan demedim tabikide saticak ben 5 serisi gecer diyorum sadece
Mercedes ortak parca uretimiyle urun gamini cok genisletti bmw de o kadar arac bulamiyoruz yani mercedes rakipsiz uretiyor bazi araclarini. Misal x1 ve gla rakip olarak aniliyolar ama bence cok farkli araclar insanlarinda cogu benim gibi dusunuyor olsa gerek
Çok mutlu gibisiniz hocam allah bozmasın hisseler tavan diye düşünüyorum
Mercedes harikasin
Mercedes bmw de olan araclara rakip cikariyor tam tersi. X4 ve X6 nin rakibi yoktu. Mercedeste GLS var ona rakipte X7 gelecek.
Mercedes almış başını gitmiş bu sene bırakmaz birinciliği Audi iyi atak yapmış kapatmış baya arayı bmw ile olan neyse birinci zaten sene başından belli idi ikincilik mücadelesi baya kızgın olacak geri kalan günlerde.
ikincilik bmw nin bu sene. Audi çok küçük artış sağladı. A4 çıkmasına rağmen beklenen artışı yapamadılar. Çinde satışa sunulunca biraz hareketlenme olabilir. Çindeki tekelliğini kaybedince rakiplerine geçildi. -
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
ikincilik bmw nin bu sene. Audi çok küçük artış sağladı. A4 çıkmasına rağmen beklenen artışı yapamadılar. Çinde satışa sunulunca biraz hareketlenme olabilir. Çindeki tekelliğini kaybedince rakiplerine geçildi.
Bmw'yi geçmesi bencede zor Audi'nin.A4 ise güzel araba bence ama fiyat fazla gibi ama genede zorlarsa sağlam kampanya yapsa geçer ama onuda yapmaz bence Audi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tse 12047 belgeli servisler
- clio touch ve icon farkı
- kırık ehliyet yenileme ücreti
- en iyi ppf markası
- egea 1.3 triger seti kaç binde değişir
- togg satış rakamları
- en ucuz tesla
- torres evx menzil yorumları
- byd seal u dm-i forum
- xiaomi araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X