Şimdi Ara

PREMIUM MARKA SATIŞ ADETLERİ (DÜNYA GENELİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya geneli adetlerinde bu yıl da BMW üstün. Kasım ayında X1 ve 3 Serisine olan güçlü talep sayesinde BMW 145.452 araç satışı gerçekleştirdi. Audi 123.600, Mercedes ise 120.346 adet satış gerçekleştirdi.

Bu yılın on bir ayında, BMW önceki yıla göre yüzde 10,9 artış ile 1,38 milyon adet araç sattı. Onu Sırasıyla yüzde 12,7 ve yüzde 5,1 artış ile 1,34 milyon satışla Audi ve 1,19 milyon adet satışla Mercedes takip etti.

PREMIUM MARKA SATIŞ ADETLERİ (DÜNYA GENELİ)

• En ilginci ise BMWnin en cok satan modelinin 5 serisi olmasi.

Audi nasil Mercedes'ten fazla satiyor onu anlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

En ilginci ise BMWnin en cok satan modelinin 5 serisi olmasi.

O soruyu bende çok düşünmüştüm..

Ancak, iki yıldır yurtdışındayım (Irlanda, Ingiltere)

Burada, Premium markaların algısı birbirine çok eşit.

Dolayısıyla, Audi A6 2.0 TDI, Mercedes'in muadili bir modelinden 1.000 pound daha ucuzsa adam gider Audi'yi alır.

BMW ani bir kampanya yapsın, bu adam A6'yı satar, gider 520d'yi alır.

Marka algısından çok, garanti süresi-değerini koruma-reliability-safety gibi unsurlara önem veriyorlar.

Hele donanım takıntıları hiç yok. Ortalık kumaş koltuklu, kapak jantlı premiumlardan geçilmiyor.

özetle: Audi, bu ikiliye göre araçlarını biraz daha uygun fiyatla satıyor olabilir Global markette, çünkü forumdakilerin aksine Premium olarak kabul edilen bir marka.

Ama, Jaguar'ı daima ayrı bir yere koyuyorlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 11 Aralık 2012; 0:55:31 >

• Dünyada otomobilden anlayan ne çok insan varmış meğer. Darısı başımıza. Amerikadaki gibi fiyatlar olsa ülkemizde bazı araçlar el arabası niyetine kullanılırdı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW bu sene %99 1.5 Milyonu geçecek. Mercedes'in geride kalması kötü. En azında 2. olması lazımdı bence. X1 itin bir tarafına sokuluyor ama deli gibi de satıyor. Gerçekten ilginç. Araç tam 3 yıl Avrupa pazarındaki yoğun talepten dolayı Amerika'ya ihraç edilememişti. Daha 2012'nin 2. yarısından beridir Amerika pazarında satılıyor.
  • Merso bildiğim kadarıyla 2-3 senedir 3.sırada yani yeni değil.Yeni A ve gelecek yeni C-Class ile tekrar toparlayabilir durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Merso bildiğim kadarıyla 2-3 senedir 3.sırada yani yeni değil.Yeni A ve gelecek yeni C-Class ile tekrar toparlayabilir durumu.

Yeni çıkacak CLA, ve Yeni A önümüzdeki sene için avantaj olacaktır. Ama liderlik yine de zor görünüyor. 2014'te Yeni S ve Yeni C gelecek O zaman 2.liği tekrardan alacaklarını düşünüyorum ben. Audi daha çok ucuz satıldığı için tercih ediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Dolayısıyla, Audi A6 2.0 TDI, Mercedes'in muadili bir modelinden 1.000 pound daha ucuzsa adam gider Audi'yi alır.

Marka algısından çok, garanti süresi-değerini koruma-reliability-safety gibi unsurlara önem veriyorlar.

Hele donanım takıntıları hiç yok. Ortalık kumaş koltuklu, kapak jantlı premiumlardan geçilmiyor.

özetle: Audi, bu ikiliye göre araçlarını biraz daha uygun fiyatla satıyor olabilir Global markette, çünkü forumdakilerin aksine Premium olarak kabul edilen bir marka.

Haklısın hocam, tamamen katılıyorum yazdıkların.

Eklemek istiyorum, özellikle ingilizlerde inanılmaz bir BMW sevdası var. İngiliz firmaları olan Mini ve Rolls Royce'u satın alan şirketin BMW olmasının bir etkisi var mı yok mu ondan tam emin değilim işte.

• Bizim burada yer gök Beyaz 5,20 d kaynıyor

Kardeşim koltuk rengine kadar aynı olurmu

Hepsi aynı millet iyi arabasını karıştırmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Pehhh, yemişim forumdakileri. Boş muhabbetler, adam Audi'ye premium değil diyor.

• Almanlar işi bitirmiş.VW hariç üç markası 4.5 milyona yakın araç satıyorsa üstelik bir de bunlar fiyatları yüksek premıum araçlarsa daha fazla konuşmaya gerek yok.Eminim şu forumda vw yi eleştirenlerin çoğu kısa bir süre sonra vw almayı düşünüyordur.Bunu golf 7 için yazılan 50 sayfalık konuda açıkça gördük.Biraz net olmak lazım bence.Ben hala vw nin bazı kişilerce abartıldığı kadar iyi bir marka olmadığını düşünüyorum ve bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum.Uzun ve kısa vadede vw almak gibi bir planım yok.Bu alman araçları böyle göğe çıkarıldığı müddetçe bu fitlara rağmen devamlı satış rekorları kırmaya devam edecekler.ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 11 Aralık 2012; 17:02:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.