Şimdi Ara

prefabrik ev işine girmek mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İş teklifi şöyle; doğu karadeniz bölgesinde 200-240 civarı bayi var ve bu bayilerin bir sorumlusu olacak. İş ücreti satış başına prim şeklinde olacak. Her satılan ev için 500tl prim ücreti var. Ayrıca ev dışında mantolama ve panel kapı ürünleri de var ama onların primleri daha düşük, neyse.

    Piyasa hakkında çok bilgim yok tabi daha önceden bu işle alakam olmadığı için. Yılda birkaç kez bayilerin denetlenmesi falan var masrafları şirkete ait olmak üzere. Ek olarak bayiler dışında kendim de reklam yapıp sağda solda stand açıp satış yapabilirim bu durumda ev satışından gelen prime ek olarak 3000tl gibi bir kar payı da geliyor.

    Sormak istediğim şey şu, satış yapılabilir mi? Bu işe girmek mantıklı mı? Piyasayı bilen, bu işlerle ilgilenen arkadaşlar vs varsa yardımlarını bekliyorum







  • ayda rahat 10 ev satarsın tabi çalışmana bağlı
  • Prefabrik sadece ev ise biraz sıkıntı olabilir.Prefabrik evler hakkında bilginize ve çevrenize bağlı bir durum.Sonuçta her türlü iş sizde biter.
  • sadece doğu karadeniz bölgesinde satış yapılacak bir durumsa prefabrik ev satışı çok da kolay olmaz, öncelikle yerel halk malum çok yenilikçi bir halk değil, geleneksel kafadaki insana prefabriği anlatman bile yıllar alır, ayrıca karadeniz evlerinin yapıları rumlardan da eskiden kalma iklime uygun bir şekilde yapılmakta, taşı kerestesi falan derken yapılış şekillerinin bir nedeni var, prefabrik evler bunları karşılayabilecek mi bu da önemli, yatırım yapmıyorsan deneyebilirsin ama yatırım yapmak için o bölge riskli, güney sahil bölgelerinde daha tercih edilir
  • Hocam müsteri gelip size patlar benden soylemesi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bildirim gelmedi konuyu up yapmaya geldim baktım cevap gelmiş

    @Automobilista Pek bilgim yok ama işi kabul edersem evler ve satılan diğer ürünler hakkında bir eğitim alacağım.

    @Batuhan Kılıç Hocam yatırım yok ben sadece bayilerden sorumlu olacağım ayriyeten bireysel olarak kendim bir bayi gibi satış yapabilme imkanım da var. Ayrıca Tek ürün prefabrik ev değil, şantiye yemekhane tarzı yapılar ve mantolama sistemi ve panel kapı da var. Ama sorun şu ki en büyük kazancım ev üzerinden olacağı için ev satışı yeterince olmazsa yeterince kazanamadan boşuna zaman harcamış olacağım diğer iş fırsatları da bu süreçte elimden gitmiş olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 27 Eylül 2015; 1:02:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK MANTIKLI MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.