Şimdi Ara

Prd-9410 İçin Yeni Yazılım Yapılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dosyaların yeri geçici olarak dudurulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 25 Mayıs 2006; 10:41:11 >

• q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 30 Mayıs 2006; 12:12:06 >
  • ayden ellerine sağlık!

ne yazıkki bu cihazı ilk kez duyuyorum.

Keşke voxline için de böyle birşey yapabilseydin, yada nasıl yapılıyor, biraz anlatabilirsen eğer eminimki burda kendi isteğimiz doğrultusunda güzel birşey ortaya çıkarırız.
  • Arkadaşlar yazılım premıer prd-9410 divx,xvid beyaz logolu 05-05-2005 imalatlı ürün için kullanılır.Mavi logolu cihazların hiç birinde kesinlikle kullanmayınız!!!
  • Ayrıca prd-9410 beyaz logolular için beyaz ince siyah çerçeveli alt yazı yazılımı çalışılmaktadır.Yapınca haber veririm.

Voxline yazılımı için bitti bitecek.Bittiği zaman dosyanuın adresini yazarım(Bugün koyarım büyük ihtimalle)
  • Arkadaşlar dosya hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
  • kardeş benim 9410 01-05 li bunun için bi yazılımın var mi acaba? müjdeli haberlerini bekliyorum. birde yapılan değişiklikleri ayrıntılı yazarsan; codec altyazı vs.. sevinirim. saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş eline sağlık.

Ancak deneyenler OSD fontlarının uçtuğunu söylüyor.. bilgin olsun.
  • Yaman 2000 kardeşim derdini anladım da 01-05 versiyonlu yazılım hazırlayabilmem için elimde şu an orjinal yazılım yok .Eğer bilenler varsa adresime gönderirseniz söz vermiyim ama codec vs code incorde (işlemci codları)
    codlarıynan veya alt yazılarıynan uğraşabilirim.

Metepe usta osd fontlarını uçurmaması lazım 1 ay uğraştım yazılımlarla,hatta yazılım mühendislariyle
    bile oturduk enine boyuna düşündük.Yazılımda bir sorun çıkmaması lazım.
  • Bu konuda yazılımı yükleyecek arkadaşların dikkatine!

Arkadaşlar Yazılım 05-05 versiyonlu cihazlara yapıldığı için bazı arkaşlar 01-05 veya daha farklı versiyonlara
    yazılımı yüklemişler cihaz da sonuç olarak osd fontlarının gittiğini görmüşler.Ben 05-05-versiyonlu cihazlar için yazılımı yükleyin demiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayden

Yaman 2000 kardeşim derdini anladım da 01-05 versiyonlu yazılım hazırlayabilmem için elimde şu an orjinal yazılım yok .Eğer bilenler varsa adresime gönderirseniz söz vermiyim ama codec vs code incorde (işlemci codları)
    codlarıynan veya alt yazılarıynan uğraşabilirim.

Metepe usta osd fontlarını uçurmaması lazım 1 ay uğraştım yazılımlarla,hatta yazılım mühendislariyle
    bile oturduk enine boyuna düşündük.Yazılımda bir sorun çıkmaması lazım.

kardeş böyle yazdığın için yolladım maille sana. galiba anlamadın. olsun. genede teşekkür.saygılar
  • Arkadaşlar nereden yapıldığı belli olmayan yazılımları yüklemeyin! Aletiniz garanti dışında kalır sonra!!

Arkadaşlar, bazı arkadaşalrımız bu forumdan çıkarıldıktan(banlandıktan) sonra başka forumlarda da burayı referans göstererek sanırım "prd-941" altyazı firmware'i var demişer.

Ama buradaki yazılımlar güvenilir değil!Bir kez daha söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınç -- 25 Haziran 2006; 12:30:59 >
  • premier yazılımlarının tamamı sitelerin çoğundan kalktı sanırım...
  • elimde premier PRD 9410 dvd var.dvd vd cd leri okumuyor.cd yi çıkar tuşuna basıyorum open yazıyor ama cd yi dışarı vermiyor.ama bazen cd yi dışarı veriyor.tekrar play diyorum.hemen no disc yazıyor.ne yapmam gerekir?teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.