Şimdi Ara

PRATİK YÖNTEMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölümde birbirimize sayısal dersler de bildiğimiz pratik yöntemleri paylaşalım..örneğin kalıp soruların pratik çözümleri bilen arkadaşlar burada lütfen paylaşsın...

• Bu sene forumda azımsanmayacak kadar bayan üye var. Ama ben onların konularına yorum atmamakta ısrarlıyım.. Bu forumu yardımlasma amaçlı degil de çıkarları amacıyla kullanıyorlar. Ve forumu kirletiyorsunuz.
    3 kere aynı konuyu açmışsın git adam gibi çalış da pratiğe ihtiyacın kalmasın aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 23 Şubat 2012; 19:45:39 >

"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haticeduman

özür dilerim ben konu açmayı yeni öğrendim de onları yanlışlıkla açtım bu konu hepimiz için yararlı olsun istedim amacım kötü değildi

Yok hocam, ben sert çıkıstım.. Bir seyi merak ettim burayı sana kim tavsiye etti?

Orijinalden alıntı: haticeduman

googleden ararken eğitim haberlerini gördüm konu açtıklarımı nasıl sileceğim üzüldüm şimdi :(

Üzülmeyin, yeni üyesiniz :) Hepimiz aynı yollardan geçtik ama bu arkadaşlar hoşgörüyle değil boşgörüyle yaklaşıyorlar. Forum kurallarını okursanız forum hakkında bilgi edinebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.