Şimdi Ara

Pratik bilgi paylasimi konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-) Bir kedini eger uzerinde 2 cesit renk varsa kesinlikle erkek 3 cesit ren varsa kesinlikle disi olur. ( Tek renk kedi yoktur illa ki gogsunda,boynunda vs bir renk bulunur)

• bu konu tutmaz aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroon

3 renkli

• quote:

3 renkli

4 renkli :-/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxxxxxxx17

quote:

3 renkli

ps den baksak bin bir renk çıkar ama. ton olarak ben 3 diyorum. sen eğer 4 diye ısrar edersen sıkıntı yok 4 olsun.

Orda 2 tane çubuk var. (çubuk mudur herneyse artık işte )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

quote:

quote:

3 renkli

[imattp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Lion_waiting_in_Namibia.jpg/260px-Lion_waiting_in_Namibia.jpg[/simage]

ps den baksak bin bir renk çıkar ama. ton olarak ben 3 diyorum. sen eğer 4 diye ısrar edersen sıkıntı yok 4 olsun.

[imttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/381233_339517962740871_190538494305486_1317355_2002077208_n.jpg[/simage]

çubukları ps de kesip yan yana koyarmısın. resimde ne varsa o ekleme çıkarma yapmadan bakalım ortalıkta çubuk mubuk varmı

PS'de kesip çıkarma yaparken bazı görünmeyen kenarları hesaba katıyor musun? Mesela en üstteki çubuğun alt çizgisini? Dikkatli bakarsan sadece en alt ve en üstteki çubuklar tam, diğerinin ya kıçı ya başı eksik

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 renkli

[imattp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Lion_waiting_in_Namibia.jpg/260px-Lion_waiting_in_Namibia.jpg[/simage]

[imttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/381233_339517962740871_190538494305486_1317355_2002077208_n.jpg[/simage]

çubukları ps de kesip yan yana koyarmısın. resimde ne varsa o ekleme çıkarma yapmadan bakalım ortalıkta çubuk mubuk varmı

PS'de kesip çıkarma yaparken bazı görünmeyen kenarları hesaba katıyor musun? Mesela en üstteki çubuğun alt çizgisini? Dikkatli bakarsan sadece en alt ve en üstteki çubuklar tam, diğerinin ya kıçı ya başı eksik

sanırım head shot and dead oldum. haklısın 2 tane odun bloğu var . diğerleri çıra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konun icine etmissiniz ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.