Şimdi Ara

PRAKTEN ZAYIFLAR KESİNLİKLE KULLANMALI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
13
Favori
546.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 hafta kullandım iştah açmadı başka öneriniz var mı?
  • prakten malesef toplanmış arkadaşlar bilginize .. bulduklarınız son kalanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcolik

prakten malesef toplanmış arkadaşlar bilginize .. bulduklarınız son kalanlar

toplanmış olanlar sadece üretilen iki seri
  • MERHABA konular bayağı geç dönemde yazılmış ancak hala okuyanlar araştıranlar olduğunu düşündüğüm için faydalı olabilecek bazı bilgleri paylaşmak istiyorum. prakten şurup görünüşte ve yorumlarda oldukça etkileyici ve yönlendirici oluyor fakat bi araştırma sonucu kullanılmamasını kendi açımdan uygun gördüm. bunu sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm.

vereceğim linkte fazlasıyla açıklanmış dikkate alıcağınızı düşünüyorum.. sevgiler...

http://www.iegm.gov.tr/Folders/KubKT/Ruhsatl%C4%B1%20%C3%9Cr%C3%BCnler-2%20%C5%9Eube%20M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC/KT_17eb277.pdf

• MERHABA konular bayağı geç dönemde yazılmış ancak hala okuyanlar araştıranlar olduğunu düşündüğüm için faydalı olabilecek bazı bilgleri paylaşmak istiyorum. prakten şurup görünüşte ve yorumlarda oldukça etkileyici ve yönlendirici oluyor fakat bi araştırma sonucu kullanılmamasını kendi açımdan uygun gördüm. bunu sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm.

vereceğim linkte fazlasıyla açıklanmış dikkate alıcağınızı düşünüyorum.. sevgiler...

http://www.iegm.gov.tr/Folders/KubKT/Ruhsatl%C4%B1%20%C3%9Cr%C3%BCnler-2%20%C5%9Eube%20M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC/KT_17eb277.pdf

• Bu ilaca başlamayı dusunuyorum forumdaşlar varmı devam eden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık eczanelerde sipraktin olarak satılıyor. 4-5 tl bişi. Ben bi ara kullandım kilo aldıktan sonra bıraktım. geçenlerde bir iştahsızlık oldu. Tekrar kullandım ama ertesi gün fena uyku yaptı. kafanı koyacak yer arıyorsun. Özellikle hassas işlerde çalışanlara tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

artık eczanelerde sipraktin olarak satılıyor. 4-5 tl bişi. Ben bi ara kullandım kilo aldıktan sonra bıraktım. geçenlerde bir iştahsızlık oldu. Tekrar kullandım ama ertesi gün fena uyku yaptı. kafanı koyacak yer arıyorsun. Özellikle hassas işlerde çalışanlara tavsiye etmiyorum.

İşe yaramadigini söyleyende cok var ne kadar sürede kac kilo aldiniz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phradrel41

quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

artık eczanelerde sipraktin olarak satılıyor. 4-5 tl bişi. Ben bi ara kullandım kilo aldıktan sonra bıraktım. geçenlerde bir iştahsızlık oldu. Tekrar kullandım ama ertesi gün fena uyku yaptı. kafanı koyacak yer arıyorsun. Özellikle hassas işlerde çalışanlara tavsiye etmiyorum.

İşe yaramadigini söyleyende cok var ne kadar sürede kac kilo aldiniz acaba ?

o dönem spora başladığım ve ek takviyeler aldığım bir dönemdi. protein tozu, creatin de kullandım.6 kilo almam 1 ay sürdü. Belki hepsinin bileşimi ile oldu. Net diyemiyorum sipraktin den dolayı aldım diye.
    Ama iştah açtığı ve uyku yaptığı bir gerçek. Sadece yatarken alıyordum ve uyku esnasında 3-4 tane HD formatında rüya görebiliyordum.Şişenin 4/3 ünü bitirdim yaklaşık 20 günlük bir dönemde. Bi daha kullanmadım.

• Arkadaslar siz siz olun bu ilaçtan uzak durun 9 sayfanın hepsini okudumu gittim aldım 1 gün kullandım pişman oldum özellikle erkekler uzak dursun ne demek istediğim anlaşılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanici adi degisim talebi

Arkadaslar prakten adında şurup var daha önceden biliyordum ancak kullanmıyordum geçenlerde DH de konusu oldu kullananların yorumunu okuyunca sasırdım herkes memnunBende 1 haftadır kullanıyorum boyum 178 kilom 57 civarıydı ve istahım yoktu zayıfdım ancak 1 haftadır kullanıyorum kesinlikle abartmıyorum bir oturusda 1 ekmeği rahat yiyorum ve genede doymuyorumVe yedikce yiyesim 1 haftada tam 6 kilo aldım yemin ederimŞuan 64 kiloyum ve Ramazana kadar kullanıcam 70 kiloyu bulurum gibime geliyor zaten 70 kilo benim için ideal sonrada sporlara baslıcam göbek olusmasın diye valla zayıf olanlar kesinlikle kullansın biraz yorgunluk yapıyor ama kullandıkca alısıyorsunuz stres,sıkıntı vs. kalmıyor kafanız dinç oluyor rahatlatıyor valla çok süper bir şurup tavsiye ederim çokda ucuz

PRAKTEN ZAYIFLAR KESİNLİKLE KULLANMALI

Karbonhidrat, yağ, protein dengesini koruyamazsan o kiloları alırken sonun bölgesel yağlanma olur. Genelde göbeğin çıkacaktır. Yediğin şeylere dikkat etmeni tavsiye ederim yoksa eriteceğim diye kardiyo manyağı olursun.

• arkadaşlar ben kullaniyorum sipraktin diye değiştirdiler ama hemen hemen herşeyi ayni diyebilirim.dedikleri gibi cok fena halsizlik ve uyku yapiyo.ve bence garip rüyalar da görüyosun.yani başkasina oluyomu bilemem de bana oluyo ama iştah aciyo evet yan etkisi yok ben üc dört ay kullanmiştim daha önce ozaman da işe yaramişti.
  • boy 170 kilo 40

• İlaç okuduğum kadarıyla fazlaca abartılmış. Hem etkileri yönünden hemde yan etkileri yönünden. Abartı derecede etki gören arkadaşlar bunu büyük ihtimalle plasebo olarak görmekteler.
    Bunun yerine ben size Supradyn vs tarzı bir multivitamin (sabah aç karnına) ve keçi boynuzu pekmezi ( güvendiğiniz bir yerden alın) öneririm

Ecz. Tolga Gürsoy
  • bende bi umut olarak kullandım. 60 kiloydum iki haftada 8 kilo oldum. istediğim kiloya geldim. ilk iki gun uyku yapıyor sonra geçiyor bu yan etkisi. zayıf arkadaşlar denemeli
  • Darbeli Matkap kullanıcısına yanıt
    bende yorumları okudum ve sabah erken kalkıp eczaneye koşucam normalde o kadar cok uyuyorum ki ama aşırı gaza geldim
  • sadic93 S kullanıcısına yanıt
    sabah alıcam bende bi kaç gun denedikten sonra etkılerını paylasıcam umarım işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaderim iskelet

sabah alıcam bende bi kaç gun denedikten sonra etkılerını paylasıcam umarım işe yarar

Bizi gelişmelerden haberdar edin lütfen
  • Yaş 17 kilo 48 boy 1.78,ben de kilo alamayanlardanım.Allaha şükür sağlıklıyım,böyle bir çözüm arıyorum.Mesajım bulunsun.
  • Arkadaşlar bende buradaki yorumlar üzerine yaklaşık 10 gün önce gidip aldım daha öncede 4 yıl önce kullanmıştım 1 defa çok kötü uyku yapmıştı bir dahada ağzıma sürmedim şimdide uykunun 3-4 günde geçtiğini okuyunca tekrar aldım iştahımı gerçekten açtı çok güzel yiyorum fakat bu defa uyku falan yapmadı :)Akşam 11 gibi yatıp sabah 7-8 gibi kalkıyorum gün boyu paso yiyorum kaç kilo aldım bilmiyorum hiçte önemli değil mesele iştahı açmaktı bunu da başardık ilaç sayesinde 1.5-2 ay kullanırsam sanırım mide de yemeğe alışır iştahta tekrar gitmez ilacı bırakınca umarım düşündüğüm gibi olur da bir daha bu tür ilaçlara ve yollara başvurmak zorunda kalmayız.Kullanımını soranlar olacaktır yemeklerden 15-20 dk önce sabah-öğlen ve akşam olmak üzere 3 defa içiyorum içindeki ölçek yerine çorba kaşığı kullanıyorum.Dediğim gibi bana tek yan etkisi kullanma amacımız olan iştah açma oldu ondan başka uykuydu,sinirdi,halsizlikti 4 yıl önce olmasına rağmen şimdi olmadı.Umarım herkes istediği ideal kiloya ulaşır.İlacı bıraktığım zaman kaç kilo aldığımı iştahımın tekrar devam edip etmediğini buraya yazmaya gayret edeceğim biliyorum ki burada cevap bekleyen bir çok arkadaş var.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.