Şimdi Ara

Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
14
Favori
12.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Capcom ve Japon düşmanları duvarı kemiriyordur.

Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC00E5764 -- 21 Nisan 2026; 14:23:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Unknown Signal'i bitirdim ve Lunatic zorlukta oyuna baştan başladım. Açıkçası hayal kırıklığı oldu benim için. Çünkü düşmanlar birebir aynı ve haritada yine aynı konumlardan çıkıyorlar. Ekstra hiçbir yenilik yok. Ben Unknown Signal'deki boss fightları gibi başlardaki normal düşmanları da turuncu zırhla beklemiştim Lunatic zorlukta. Standart zorlukla tek fark, Lunatic zorlukta Hugh daha fazla hasar alıyor ve daha az hasar veriyor. Lazerden falan tek yeme ihtimali oluyor. Fakat zaten Unknown Signal'i bitirecek kadar ilerleyince oyunda epey bir pro olunuyor. Yani en başlarda özellikle düşmanları dodgelamak o kadar kolay ki hasar alınmıyor ve sadece daha uzun süreli ateş edip hack yaparak ilerleniyor. Lunatic'in tek olayı dövüşlerin uzun sürmesi yani. En başında bu zorluk seviyesi açık olsa daha keyifle oynayabilirdim ama şimdi aynı yerleri tekrar tekrar (ilk oynayışta toplanabilirler için zaten neredeyse her yeri 2 tur oynadım) ve daha uzun süren fightlarla tekrar oynayacağım. Zevkli mi? Evet, zevkli ve bu yüzden oynayacağım zaten. Ama yine de en azından başlarda farklı tipte düşmanlar görmek isterdim. Zorluğun tek olayı oyunun standarta göre süresini uzatmak ama ben bu sefer çok daha kısa sürede bitireceğime eminim. O başarımlar fullenecek. Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• The Frost kullanıcısına yanıt

Özellikle Training Room'daki antrenmanları perfect bitirince oyuna iyice hakim oluyorsun, onlar sayesinde oyundaki her şeyin nasıl çalıştığını güzelce öğreniyorsun. Son antrenmanı perfect yaptıktan sonra ne gelse halledilir diye düşünüyorum. Unknown Signal kısmında bir son boss hatrı sayılır fark ettirmişti ama yine zorlamamıştı. Lunatic'e ben de başlayacağım, oynamak keyifli olduğundan kendimizi bir de bu zorlukta test etmiş oluruz en azından.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunda Credits aktıktan sonra deniz kenarında Diana aya bakarak "Ben Hazırım" tarzı bir şey söylüyor. Bu Capcom'un "eğer oyun tutarsa 2. sini yaparız, yaparsakta şöyle Marvel tarzı credits sonrası bi sahne koyalım" deme şekli midir?Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU]  Ve diyelim ki 2. oyun geldi. Hugh'a lunafilament bulaşması neticesinde, hologramda görünen 2 karakter siyah toza dönmüştü bu vesileyle Hugh'da Diana dünyaya doğru yola çıkınca gözlerini yumup süzülüyordu. 2. oyun gelirse Hugh orada ölür mü, ölmez mi?
    Ölmezse nası bağlarlar, Diana dünyada Hugh ayda, ölürse Diana tek dünyada.
    Kafamda soru işaretleri ama umarım ömrümüz yeter ve onaylanır da 2. oyun gelir. Güzeldi..Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• ssaesx kullanıcısına yanıt

Unknown Signal moduna bakarsanız soruların büyük çoğunluğu yanıtlanır.

Çok teşekkürler hocam onada girişeceğimPragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU]Immagina ai dreamyoutube
    From a forgotten Capcom world to a new cinematic vision 🚀 I imagined Diana brought to life by Bella Ramsey, alongside Hugh Williams reimagined as Pedro Pascal. A bond between innocence and survival, walking through a cold, futuristic reality where every step feels like destiny. Their chemistry feels real… almost like we’ve seen it before. Will we ever see them together again in a new series after The Last of Us? 👀 #pragmata #Capcom #BellaRamsey #PedroPascal #recast
    https://www.youtube.com/shorts/ouwuFJuHTjQ

Video için ayrıca özür dilerim.Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Düşünsene arada bir böyle diyor... "im gonna be a daaaaad" Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Her yol var.Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

@R-10 @FORZAFATHER

Modu çıksa da oynasak. Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 23 Nisan 2026; 14:29:17 >

Ada'ya Sugar Daddy bile oluruz.Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Listeden istediğim oyunu seçip indirmeyi özlemişim iyi nostalji oldu artık oyunlara para çıkmaz.Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pragmata 1 milyon satışı geçmesine ve eleştirmenlerin olumlu yorumlarıyla yeni IP olarak başarılı addedilmesine rağmen Capcom hisseleri düşüyor diye haber paylaşmaya geldim; şu görsel günümü gün etti. ❤️😂

Çok iyi değil mi? Pragmata (Çıktı) [PC ANA KONU]  Bu arada Pragmata'da çok iyi oyun olmuş ben çok beğendim. Helal olsun CAPCOM'a hiç boş geçmediler sağ olsunlar. Sırada Onimusha var onu da çok merak ediyorum. Umarım o da çok kaliteli çıkar.

Buradan diğer yoldaşlarada çekinmeyin beğenmediğinizi rahatlıkla yazın diyorum aynı mekanlarda robot öldürmekle geçen bir oyunu herkes beğenemez.

Neden yazamasın ki kimse yasak mı var oyun kötü olmadığı için olabilir mi acaba gayet keyifli dinamiklere sahip kendini oynatan lineer insanı yormayan eğlendiren bir oyun olmuş

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.