Şimdi Ara

PPP Işığı Yanmıyor DSL Işığı Sabit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, TürkTelekomun yazlık kampanyasıyla eve yazlık bağlattk. Daha önceden hat çekiliydi, modem de 12 13 yıllık Datron RTA1030W vardı onu getirdim. Hattı bağladılar sinyal vermiyor falan bir şey dediler sonra kendi cihazına sinyal verdi hız güncelleyeceğiz dediler. Ben sıfırladım modemi kurulum yaptım. Türk telekomdan kullanıcı adı ve şifre de aldım sonuna @ttnet ekleyip yazıyorum kullanıcı adını ve şifreyi ama bağlanmıyor. PPP sadece bunla alakalı mı yoksa TTden kaynaklı bi sıkıntı da olabilir mi? DSL ışığı yandığı için sıkıntı modemden kaynaklı diye düşünüyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskwneıebwje -- 9 Temmuz 2020; 18:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorunu bende türknet de yaşadım 10 günde sorun giderildi modeme sinyal geliyor modem kurulumu yap diye diretiyoralardı sürekli
  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Neden kaynaklıym7ş hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskwneıebwje

Neden kaynaklıym7ş hocam?
    ekibin söylemesine göre benden kaynaklıymış 3 4 farklı modem denedim olmadı en son şikayet kaydı oluşturdum ilginç bir şekilde müdahale ile mi sorun çözüldü kendilğinden mi anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.