Şimdi Ara

Pozitek OHC 1600 C top box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar Kablo TV ve Teledünya aboneliklerimi iptal ettirdim, kablo TV de seyredecek kanal kalmadı neredeyse..her gün bir iki kanalı kapatıyorlar..kızdım tümden kestim hesabı..şimdi top box'taki kartı iade etmemi istediler..top box herhalde parasını ödediğim için olmalı ki geri istenmedi...Bu işte bir tuhaflık var gibi geldi..neden kartı geri istiyorlar ki? vermezsem 20 TL kart ücreti alırlarmış..yayını kes olsun bitsin ,neden kartı istiyorsun..bir bit yeniği var gibi..sizlerin değerli görüşlerini rica ediyorum.
    Bir de abonelik kapandiıktan sonra bu top box (HDMI) başka bir işe yarar mı acaba?

    İlgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim.



  • Kart şifreyi çözdüğü için kaçak kullanımı engellemek için geri istiyorlar... Kart sende durursa mazallah kullanmaya devam edebilirsin şimdi diyceksinki kartı iptal ederler olur biter amma kazın bacağı öyle değil ufak programlama cihazlarıyla kullanmaya devam edebilirsin... Set top box ise eğer teledünya kullanmıyacaksan hiç bir işe yaramaz 2. el satışı yapabilirsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SysEdit

    Kart şifreyi çözdüğü için kaçak kullanımı engellemek için geri istiyorlar... Kart sende durursa mazallah kullanmaya devam edebilirsin şimdi diyceksinki kartı iptal ederler olur biter amma kazın bacağı öyle değil ufak programlama cihazlarıyla kullanmaya devam edebilirsin... Set top box ise eğer teledünya kullanmıyacaksan hiç bir işe yaramaz 2. el satışı yapabilirsin...

    Teşekkür ederim ilginiz için..hoşgörünüze sığınarak iki soru daha sormak istiyorum:
    1) Teledünya'yı aradım sözleşme iptali için ,bana eğer kartı iade etmezsem sözleşmemin sonlanmayacağını ve devam edeceğini söylediler..sözleşmeyi bulup da okuyamadım, böyle bir bağlayıcı madde olabilir mi? Kart için de 20 TL alırlarmış..eee al 20 TL yi ama sözleşme devam eder ne demek.
    2) Kartsız cihazın bir işe yaramayacağını yazmışsınız ya ikinci elde 50 TL gibi alıcı buluyor gibi..alanlar işe yaramaz bu cihazı ne için alıyor olabilir?

    Vakit ayırıp da yanıt verirseniz sevinirim.

    Tekrar teşekkür ediyorum, selametle kalınız.




  • feyizu F kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeyi okumak lazım bende tam olarak bilmiyorum o konuyu... Eğer kart iade edilmesse üyeliğiniz devam ediyor demekki... Cihazı bozulanlar oluyor sıfırları çok pahalı olduğundan ikinci el almayı tercih edenler oluyor...
  • Cihazı ikinci elde satacaksanız ben alabilirim. Bana lazım değil ama stokta dursun, Pozitek'ler içlerinde barındırdığı işlemci sebebiyle Teledünya yayınları için en kaliteli görüntü veren alıcılardır. Sonradan gelen Next ve Neta cihazları Ali işlemcili çok vasat cihazlar olduğu için görüntü kaliteleri düşüktür. Next'in mini cihazı ile Teledünya seyreden bir yakınıma Pozitek bağladığımda meydana gelen görüntü kalitesini görünce şok olmuştu.

    Pozitekler çok eski cihazlar ve uzun süredir üretilmiyorlar. Kullanım ömürleri de yaklaşık 5 yıl. 5. yıl bitince arızalanmaya başlıyorlar. Acaba siz kaç sene bu cihazı kullandınız ve size sıfır cihaz mı verdiler?
  • Evet cihazı sıfır verdiler, 2 yıl kullandık, hem kanalları azalttılar hem de fiyatı arttırdılar ben de kızıp iptal ettim sözleşmeyi. Önce bende satmayı düşündüm ama baktım para etmiyor koydum kutusuna kaldırdım bir kenara. Amacım satıp adam gibi bir HD uydu alıcısı almaktı ama başaramadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.