Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
76
Favori
400.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba. Ben şu an 35 lik tarife kullanıyorum. Hızım 32-35 arası farklı testlere göre çıkıyor. Hız konusunda sorunum şu an yok. Ping 16-20 arası. Ping biraz daha düşük olsa 10-12 arası daha iyi olurdu. Sizin altyapınıza göre memnuniyetiniz farklılık gösterebilir. Denemeden bilemezsiniz. Burada ki fatura konusu bence bilgilendirme eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Şimdilik memnunum, yarın ne olur bilemem. İyi akşamlar.

Biz bu açıklamayı online işlemler üzerinden kişiye özel örnekleme olarak fatura ekranında bilgilendirme başlığında yapıyoruz.

Aslında bu sisteminin neden sorun olduğunda anlamadık tam olarak. İşin özüne kullandığınız gün kadar ilk ay ödeme yapıyorsunuz. Sadece sorun bunu önceden bilgilendirmemiz sanırız  

Örnek olarak ;

1- 20 Eylül tarihinde olan abonenin internet kullanım süresi standart olarak 13 Ekim'dir. Bu tarihe kadar kullandığı günlerin ödemesini yapması gerekir ki hattı kısıtlanmasın.

2- Biz bu tarihler arası kullanım tutarını hesaplayıp aboneye bilgiyi 1 Ekim tarihinde SMS olarak iletiriz.

3 - Abonemiz ister SMS'in geldiği zamanda isterse 13 Ekimde bu ödemeyi gerçekleştirir.

4- Abone bu ödemeyi yaptıktan sonra internet kullanım süresi 13 Kasım tarihine kadar uzar. 13 Ekim ile 13 Kasım arası kullanım bilgilendirmesi ikinci maddede olduğu gibi 1 Kasım'da yapılır ve isterse 13 Kasım'da öder. Süreç abonelik sonlanana kadar bu şekilde devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Poyraz nete geçtiğimizde belirli bir süre fiyat garantisi var mı? Atıyorum geçiş yaptım 1 ay sonra fiyat arttı derler mi?

Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • oursoft O kullanıcısına yanıt
    Öyle değilde 13ünde fatura kesip 10 gün süre koyup 23 ünde son ödeme yapmalısınız diye düşünüyorum.

Daha kesim tarihi gelmemiş, 13ünde fatura düzenlenir, 7-10 gün son ödeme tarihi konur olay biter, sadece sizde değil bazılarında da öyle şeyler görüyorum saçma geliyor.

23ünde de ödemezse bir sonraki ayın faturasını da kesersiniz 13 ünde, onada 10 gün süre tanırsınız diğer ayın 23üne kadar, hem önceki ödenmeyen fatura hem bu ay kesilen faturada 23üne kadar ödenmezse hattı kapatırsınız.

Yada ilk ay 23ün de de yapabilirsiniz bu kapatma işini.

Gecikme faizi uygulayabilirsiniz diğer bütün firmalar nasıl uyguluyorsa,

Daha fatura kesilmemiş ücret isteniyor, fatura kesilir kesilmez ödenmesi isteniyor, 13ünde ödemedin 14ünde hattın kapanıyor, vs. vs. Bunlar saçma geliyor insanlara. İlk kez siz faturalı iş yapmıyorsunuz ve toplumumuzun, ülkemizin fatura alışkanlığı belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sizin yazdığınız ile bizim uyguladığımız yapı arasında pratikte bir fark gözükmüyor aslında. Siz ayın ilk günü fatura çıksın 13'ünde ödeyelim diyorsunuz. Bizde ayın ilk günü bilgilendirme yapıp 13'ünde ödeyin diyoruz.

Sonuç olarak kullanmadığınız bir günün ödemesini almıyoruz. Gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz. Mali ve tüketici aleyhinde bir sorun oluşturmuyoruz.

Toplumun fatura alışkanlığını etkilediğimiz için özür dileriz  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

13'ünde ödeme yapılmazsa hat kısıtlanır.

Taahhütsüz hizmet verdiğimiz için sabit fiyat garantimiz bulunmamaktadır. Fakat daha öncede ilettiğimiz ve söz verdiğimiz gibi biz eğer fiyatımızı yükseltirsek yine diğer firmalardan uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ederiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    ." Faiz ve kısıtlama-hat kapama yaptırımı 13 den kaç gün sonra başlıyor." demişsiniz ya o yüzden yazdım.
    Yukarıdaki mesajlarda zaten bu konuşmalar var.
    ayın 1.günü fatura oluştuğu için 13.gün son ödeme günü oluyor. Sizin sorunuza cevap da burada. 13'den sonra ödemeye kalkarsanız son ödeme tarihi geçtiği için kısıtlanır.
    Yani kendiniz bu sistemi desteklerken veya normal görürken, sorduğunuz soruyla çelişkiye düşüyorsunuz.
    Yetkili açıkça belirtiyor 13.gün son diye.
    Tabii ki, hizmet kalitesi en önemlisi, bunlar sadece kafa karıştırıcı konular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
  • Hocam belgeleri gönderdim, süreç başladığında mesaj/email vs. bilgilendirme yapıyor musunuz?

Merhaba.

Evraklar firmamıza ulaştığında kaydınız oluşur ve size SMS ile bilgi verilir. Ardından eğer farklı firmadan geçiş işlemiyse geçiş tamamlanınca tekrar bilgilendirme yapılır.

Anlaşıldı, teşekkür ederim.

telekomda fiber altyapı görünüyor . turknet yada poyraz da görünmüyor.

turknet imi kapattım. şuan poyraz vdsl e geçiş yapsam bikaç hafta içinde de sistemlerinde fiber görünse geçişim nasıl olacak ?

birde kurulum ücreti var mı

Merhaba.

Eğer dairenizde Fiber altyapı görünmüyor ve şuan VDSL hat olup aktif internet hizmeti kullanmıyorsanız 100 TL kurulum ücreti bulunuyor. Turknet üzerinden kapatmadan geçiş yapsaydınız ücretsiz olarak firmamız abonesi olabilirdiniz.

İlerleyen günlerde fiber altyapı aktif olduğunda ücretsiz olarak geçiş yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: oursoft

Merhaba.

Eğer dairenizde Fiber altyapı görünmüyor ve şuan VDSL hat olup aktif internet hizmeti kullanmıyorsanız 100 TL kurulum ücreti bulunuyor. Turknet üzerinden kapatmadan geçiş yapsaydınız ücretsiz olarak firmamız abonesi olabilirdiniz.

İlerleyen günlerde fiber altyapı aktif olduğunda ücretsiz olarak geçiş yapabilirsiniz.

Merhaba, özel mesajınıza bakabilir misiniz rica etsem?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bugün kapatma başvurusunda bulundum. 5 gün içinde kapanacakmış

Aşağıdaki adresten farklı firmadan geçiş olarak kayıt açabilirsiniz.

poyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/basvuru-yap
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.