Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.040
Cevap
44
Favori
257.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DİKKAT SPOİLER İÇERİR _ KENDİMCE İNCELEME


    Diziyi çok yakından takip eden biri olarak birkaç cümlede ben yazmak istiyorum.
    PK'yi kesinlikle her sezonu ayrı olarak değerlendirmek lazım.Çünkü bir dizi nasıl bir sezonda efsane olur sonra nasıl ilk sezonun tersine kritik hatalar yapılır bunları gördük.
    İlk sezon gerçekten başkaydı, bölüm bitince bir sonraki bölümü gerçekten merakla beklerdik.Hikaye bize işlerdi bölüm bitince insanın üstüne farklı bir hava sinerdi.Öyle bir sezondu ki hatrına 2.sezon gibi 2 sezon daha izlenir.

    Gelelim ilk sezondan sonrasına.Bir kere kemik kadro da değişmeler oldu sadece oyuncu olarak değil karakterlerin kendisinde değişti. Dizide songül hala kalitesini koruyor o bir efsane Babanın efsane adamları resmen mafya ile alakalı hiçbir şey yapmaz oldu. Nerede o Zülfikar, şimdilerde Meltem'in yancısı pozisyonunda yer bulabiliyor.Taş kafa kadroda zaten 3.kişiydi yeri gelir köye falan giderdi ama üstüne elbet bir görev düşer yerini de alırdı.Onu da şimdiler de Ümran hanımla görüyoruz.

    Bahri baba bence bu sezon çok daha iyi. Poyrazın gidip gelmesi yaradı resmen. Racon kesmesi, Despina yerine kendisini evi terk etmesi, biraz daha üstüne yeni işler yazılması durumu kurtarıyor sayılır.Ancak ilk sezon ki babadan da birçok noktada kayıp mevcut.

    Sadrettin de de takibi düşüş var ama en azından bildiğimiz Sadrettin
    Sado demişken Songül seni tekrar anıyorum gelsin Skyler senden ders alsın
    Mümtaz reis iyi ki döndü zaten herkes yazdı yazdı heralde duydular sesi de bir şekilde geri soktular. Onunla beraber Eda'da bence diziye yeni kan oldu.
    Poyraz ve Ayşegül için pek bir şey yazmayacağım üstüne konuşulacak bir dünya şey var belki onlara farklı bir inceleme yazarız


    Gelelim genel değerlendirmeye,
    Dizinin 2 saat civarı olduğu gerçeğini unutmamalıyız.İlk sezon belli ki sağlam çalışmıştı diğer sezonlar için bu süreyi dolduracak konu ve içeriği oturtamadılar yada başka bir şey. Ancak gerçek şu biz(ben) daha dolu dizi istiyoruz.Zamanı doldurmalık sahnelerin az olduğu.İMKANSIZ müziğini daha çok duyacağımız.Zülfikar'ın , Taş Kafa'nın babanın peşinde koşturduğu, her anımızın bir sonraki sahnenin heyecanını hissetmeye başladığı sahneler istiyoruz. Elbette gülmek istiyoruz ama kaliteli repliklerle, global güçleri duymak istiyoruz ancak cıvıklaştırmadan, çok şey değil benim için birinci sezonu biraz hissetsek yeter.Onun hatırı zaten bir şekilde izletiyor.Ancak aradaki boş sahneleri hızlandırarak değil her sahneyi keyifle izlemek istiyoruz.

    Bu sezona gelirsek özellikle son bölümün son 20 dk'sı gerçekten çok umutlandırdı beni umarım böyle devam böyle devam eder de PK sadece ilk sezonuyla değil tamamıyla bir efsane olur.

    Bitme konusuna gelirsek, BİTMESİN bu kıvamda devam etsin yinede bitmesin zaten elde bir tek bu var bari farklı tatlar da alabileceğimiz yerli bir dizimiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Worm -- 2 Aralık 2016; 1:48:9 >




  • Vallahi değerini bilin dizinin. Efsane bitecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limon Yapım’a 2 Bomba Transfer!

    Yayın hayatını sürdüren ‘Poyraz Karayel’in yanı sıra, önümdeki günlerde ekrana gelecek olan ‘Kırlangıç Fırtınası’ ve ‘Aşk ve Gurur’un yapımcı şirketi Limon Yapım’a 2 bomba transfer!

    Daha önce ‘Gülşen Abi’, ‘Tatlı Hayat’, ‘Ezel’ ve ‘Kaçak’ta rol alan Haluk Bilginer ile ‘Fırtına’, ‘Bıçak Sırtı’, ‘Kapalıçarşı’, ‘Son’ ve ‘Kara Para Aşk’ta rol alan Erkan Can, Limon Yapım’la el sıkıştı.

    İki usta oyuncu, Limon Yapım’ın yeni dizi projelerinde yer alacak.


    Haluk Bilginer'i başka dizide harcamazlar inşallah. Poyraz Karayele gelirse tam efsane olur, reytinglerde bile düzelme olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 2 Aralık 2016; 14:2:48 >
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Eğer Haluk Bilgineri başka bir dizide oynatırlarsa 100 yılın hatasını yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Poyraz Karayel'e çok yakışır. Renk diziye, efsane olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk bilginere nasil bir rol verebilirlerki dizide. Cinarin babasi filenmi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel olur geçen seneden beri adamın ismini söyledik eğer olur da Poyraz Karayel değil de başka bir limon yapım projesi ile anlaşırsa fena söverim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk Bilginer çok güzel olur böyle bir düşünce olursa uygun rol rahat bulunur ya Çınarın gerçek babası olur ya da bu girişimin en üst seviye adamlarından biri falan olur hatta her ikisi bile olabilir yeterki gelsin
  • Floki1903 kullanıcısına yanıt
    Girişimin lideri olsa bir yandan onları durdurmaya çalışan istihbarat bir yandan Musa Uzunlar ve Haluk Bilginer sahneleri muazzam olurdu. Tabi insan korkuyor yine Macit Koper gelcek diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyin kafası bu? beğenmiyorsan izleme kimse zorla izletmiyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witsel

    Girişimin lideri olsa bir yandan onları durdurmaya çalışan istihbarat bir yandan Musa Uzunlar ve Haluk Bilginer sahneleri muazzam olurdu. Tabi insan korkuyor yine Macit Koper gelcek diye.

    Macit Koperin geri gelme ihtimali başımı ağrıtıyor
    zaten öldüğünü net göstermediler her an biryerlerden çıkacak gibi geliyor
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    yav he he...
  • Fragman bu akşam geliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thorondor1907

    Gelip buraya dizi mükemmel gidiyor diyenler ilk sezonu izlememiş galiba?



    Dizinin mükemmel falan gittiği yok, sıvamaya çalışıyorlar.Hatta çoktan bitmesi lazımdı.



    İlk 24 bölümü efsanedir, konu ilk sezonun sonunda bitmiştir aslında.Ben Adil Topal'ın sezonunun daha güzel geçeceğini düşünmüştüm ama maalesef 2.sezondan itibaren batırdılar.



    İlk sezon ki Poyraz'a bakın, bir de ikinci sezondaki Poyraz'a, ilk sezondaki mağdur, kaybetmiş adam gitmiş kendini beğenmiş, ukala bir tipleme gelmişti ikinci sezonda.Polisinin cenazesinde güneş gözlüğüyle havalı havalı takılmalar falan.



    Bir de Zülfikar karakteri ki o ayrı bir komedi.İlk sezonda Zülfikar karakterinin Çiğdem olayına kadar bir kere bile mafya dışında sahnesi yoktu.Sonra Çiğdem geldi yine 10 sahnenin 9'u mafya, biri aşk meşk oldu ona da eyvallah.



    Ama Sefer'in ölümünden sonra o kadakteri de batırdılar, dikkat ediyorum 3.sezonda adama Meltem sahneleri dışında senaryo yazılmadı, koskoca Zülfikar sıpagözlüm diyip dolaşıyor.



    Haa birde son bölümdeki Bahri Baba olayına da değinmeden geçemeyeceğim, bizim bildiğimiz ilk sezonda ki Bahri baba Despina'yı evden kovardı ki geçen bölüm öyle sanmıştım, meğer kendisi çekip gitmiş



    Bu dizinin en sıkı takipçisi olarak bir an önce bitmesini istiyorum.

    Zülfikar konusu en çok yakındığım konudur. İlk sezon baba fedaisi gibi gezen adam şimdi Meltem'in oyuncak ayısı oldu. Sefer yerine Zülfikar ölseydi keşke. Sefer hiçbir şekilde ağır abiliğinden ödün vermeyen bir karakterdi. Zülfikar, Taş Kafa gibi adamlar biraz daha sert takılmalı. Senarist bu yazıları görüyorsa bu dediklerimizi dikkate alsın. Aksi halde bir mafyanın bütün sahnelerinin komedi ve aşktan oluşması izleyicileri daha çok sıkıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witsel





    Mükemmel olmuş fragman.
  • Fragaman güzel. Gerilim yüksek. Gizemli bir havası var. Açılıyor senaryo. Çınar kötü adam olur belki öğrenirse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalık karışıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    Zülfo Çiğdem ile sevgiliyken böyle değildi. Daha sonra Meltem bozdu onu. Zülfo aşkı yüzünden bozuldu. Ben böyle düşünüp kendimi avutuyorum. Cidden aşk böyle. Adamı maymuna çevirir, rezil eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.