Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için artık Ünsal Özbakan = king joffrey
  • Fragman efsane bir dizinin her bölümü böyle akıllarda yer edermi işte bu dizi Poyraz Karayel her bölümü aklımızda yer ediyor ve ben evde işte bilgisayar başında olduğum için genelde açıyorum bir çok diziyi izliyorum vakit geçsin diye çerezlik niyetine ama bu dizi için çok farklı izlerken çok fazla keyif merak ve heyecan uyandırıyor.
  • Poyraz karayelin ilk fragmanlarını izlediğimde bu kadar ses getirceğini düşünmemiştim.İlk bölüm dahil her bölümü mükemmeldi.Yalnız dizi biraz hızlı gidiyor gibi inşallah ilerde senaryo sıkıntısı çıkmaz. Yeni fragmanları izledim bana göre asansör sahneleri hastanede geçicek.poyrazı hastanede öldürmek için adam tutmuş olabilirler ayşegüle birşey yapabilceklerini zannetmiyorum.Bahri baba ve ayşegülün konuşma sahnesi ise poyraz hastaneden cıkıcak evine geçicek bahri baba onu görmeye gelir.Çünkü konusmada poyraz senin için ölmeyi göze aldı diyor yani ayşegül poyrazın vurulduğunu biliyor.Poyrazıda hastanede tek başına bırakacağını zannetmiyorum.olayda zaten poyrazın evinin önünde oluyor.Poyrazın zafer sahnesi ise bence hayal :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O son sahne nedir oyle nasil daha fazla sacmalayabiliriz diye dusunulmus

• Poyrazı oynayan oyuncunun yaralandıktan sonraki oyunculuğu yerlerdeydi. Halbuki iki bolum kadar önce gördüğüm en iyi ağlayan oyuncu performanslarından birini sergilemişti. Beğenmedim açıkçası oyunculuğunu son sahnelerde.

• weqale W kullanıcısına yanıt
    Senaryoyu yazmışsınız. Bence senaryoda sıkıntı olmaz demekki ellerinde konu varki bu kadar hızlı ilerliyor izleyip görücez.
  • Çok iyi bölümdü..Dizi cidden harika gidiyor. Çok akıcı ve hızlı gidiyor bu çok güzel ama umarım ileride konu sıkıntısı yaşanmaz.

Geçenlerde senarist sema ile ilgili güzel ters köşeler yapacak demiştim. Bence sema ile poyraz kardeş çıkacak. Yazın bunu
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Haklısınız özellikle Poyraz bir kız kardeşden bahsedince dün benimde aklıma geldi lakin anlamadığım nokta Poyraz'ı babası terk etmiş annesi Poyraz 8 yaşındeyken ölmüş Sema'nın babası Savcı Poyraz öyle bir şey olsaydı bilmezmiydi bana mantıklı gelmedi.
  • dizi mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Haklısınız özellikle Poyraz bir kız kardeşden bahsedince dün benimde aklıma geldi lakin anlamadığım nokta Poyraz'ı babası terk etmiş annesi Poyraz 8 yaşındeyken ölmüş Sema'nın babası Savcı Poyraz öyle bir şey olsaydı bilmezmiydi bana mantıklı gelmedi.

Bakalım artık hocam ama poyraz bir kız kardeşten bahsedince aklıma hemen sema geldi. Hatta bence poyrazın babasını da bahri öldürdü. Olaylar olaylar

Bu arada dizide burçin terzioğlunun sesi dublaj mı kendi sesimi acaba ? hala çözemedim.
    Aynen hocam benim bildiğim kendi sesi ama biliyorsunuz diziler genelde sesli çekilmiyor oyuncular kendi sesiyle sonradan dublaj yapıyorlar diye biliyorum.
    Bu dizide benim bildiğim dublaj yok fakat sesi ince ise onu kalınlaştırıyorlar oynayan kişiler.

Bahri bu bölümde " Bazı insanlar vardır hem vurursun hem başında ağlarsın, umarım Poyraz işi o noktaya getirmez" derken savcıyı vurduğunu ufak ufak veriyor bize. Ben hâlâ Bahri'nin kayın pederi emretmiştir diye düşünüyorum Bahri vurduysa.

Sema ile Poyraz nasıl kardeş çıkacak? Sema baya yaşlı görünüyor Poyrazdan. Azra Akın girecek diziye bak o olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Çok iyi bölümdü..Dizi cidden harika gidiyor. Çok akıcı ve hızlı gidiyor bu çok güzel ama umarım ileride konu sıkıntısı yaşanmaz.

Geçenlerde senarist sema ile ilgili güzel ters köşeler yapacak demiştim. Bence sema ile poyraz kardeş çıkacak. Yazın bunu

Poyraz'ı satan Mümtaz'ın ses kaydının, görüntülerinin vs. Sema'da olmasının sebebi belkide budur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12. bölümün 4 dakikalık özeti

Komşudan da aşk hikayesi çıkacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 27 Mart 2015; 11:44:38 >

• Çok sağlam dizi, yarım yamalak izliyordum bölümleri. Şimdi oturdum yabancı dizi izler gibi izliyorum, günde ya da 2 günde 1 bölüm yetiyor zaten 2 saat çok uzun. Bitecek diye çok korkuyorum biliyorsunuz İlker Kaleli'nin böyle bir şanssızlığı var. Oyunculuklar, hikaye, replikler çok başarılı. Komedi, aşk, göndermeler, dram çok düzeyinde, abartılı değil.

Edit: Her olay, aynı bilemedin sonraki bölümde çözülüyor, çok rastlanan bir durum değil bu. Senaristler kendini burada belli ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 28 Mart 2015; 17:43:01 >
  • 13. bölüm 2. fragmanı bir daha izliyim dedim ama kanald'nin sitesinden 2. fragmanı kaldırmışlar.İnşallah yarın veya pazartesi değişik bir fragman yayınlarlar :))
  • semanın babasını kesinlikle bahri umman öldürttü ve semaya sahip çıktı
    içeriden katil çıkınca gün yüzüne çıkar bakalım
  • Bölümün fotoğrafları ve özeti gelmiş.

"Poyraz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Ayşegül Poyraz’ın vurulmasından dolayı hala Bahri’yi suçlamaktadır. Bahri Poyraz’ın kendisi için canını tehlikeye attığını öğrendiğinde çok üzülür. Ayşegül ise Poyraz’ın bunu neden yaptığının farkındadır ve Poyraz’dan kolay kolay vazgeçmeyecektir.

Bütün planları bozulan Zafer için artık Poyraz tek hedeftir. Songül çocuk sahibi olmak için başını belaya sokacak bir yola girerken Sadreddin, Zülfikar, Sefer ve Taşkafa da büyük bir tuzağa doğru gitmektedir.
    "

• quote:

Orijinalden alıntı: tuleva

Benim için artık Ünsal Özbakan = king joffrey

Hocam agir konustunuz

Su ana kadar joffreye kimse yetisemez ve uzun bir sure daha yetisemeyecek bir anlik ofkeyle yazdiginizi farzedecegim .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.