Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
264.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Sonu harikaydı. Yalnız poyraz orada kalıp keşke ben yaptım deseydi

Demesine gerek yok zaten seferler biliyor kimin yaptığını poyraz onlara söylemişti. Belki bahrinin aracı ordan geçerse çocukda yolda beklerse öylede öğrenirler. Ama ben dedim şu vurulma olayı sona kalmasa iyiydi veya fragmanda gösterme kardeşim nasıl bittiğini zaten önceden öğrenmiştik.

Bahrinin aracı oradan geçermi sene ? Bana Ayşegül denk gelip babasının vurdurduğunu düşünecek gibi geliyor

Ben de öyle olacağını düşünüyorum.Ayşegül hemen gerçekleri öğrense iyi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Eğer fragmanda gösterilenler sırayla ise Poyraz, Seferlerin geldiği arabayı alıp gidiyor.

Bu şekilde bir olay var ise Seferler arabayı neden bırakıyor? Çok ilginç şeyler olacak gibi bu bölümde.

Seferlerin geldiği araç

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

Fragmanın sonundaki araç

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

Vay arkadaş olayı az çok çözmüşüz daha önce

Şaka bir yana bölüm keyifliydi,
    büyük ihtimalle gelecek hafta Ayşegül babasını sorgulamaya gidecek orada Poyraz'ı biz almadık arabayı aldı gitti falan filan derken Poyraz'ın engellediğini öğreneceklerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 13. Bölüm fragmanı, bundan sonra Poyraz ile Bahri'nin arasını kimse bozamaz artık.

Kanal D
    Poyraz Karayel Dizisi İzle - Kanal D
    https://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

13. Bölüm fragmanı, bundan sonra Poyraz ile Bahri'nin arasını kimse bozamaz artık.

https://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel

Simdi ben paylaşacaktım erken davranmışsın.Oh be araları düzelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman yine ateş diyor.

• Güzel bölümdü fena iyi gidiyor dizi fragmanda gene iyi barışırlar ama gelecek bölüm sakin geçer uyanmasını bekleriz poyrazın bence
  • Zafere de fena kapak oldu.
  • Bir dahaki bölümde poyrazın uyanmasını bekliyeceğiz anlaşılan vay be adama bak bahri o kadar şey yapmasına rağmen o yine onu düşünüyor arkadaş. Bundan sonrasında bahri artık bundan sonra ayşegülü poyraza verir.
  • Ünsal'ın kafasına şarşör boşaltmadıkça benim içim rahat değil sefer halleder bu işi :)
    Çok iyi bölümdü ilk dakikalar değil de son dakikalar heyecan dorukta izledim :)

• Bölüm tek kelimeyle harika soluksuz izliyoruz 12 bölüm oldu bozmadı dizi kendi üstelik hep bir çok kaliteli dizi süresi uzun ve konular çok uzatıldığı için sıkılarak izliyoruz ama 2 saatin 1 dakikası bile sıkmıyor fragmanıda bölümden sonra vermeleri gayet iyi meraktada bıraktıyorlar her bölüm sonu bundan sonra üstelik Bahri baba ile Poyraz aralarından su sızmadan ilerlerler gibi.
  • Bir çarşamba daha gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Güzel bölümdü fena iyi gidiyor dizi fragmanda gene iyi barışırlar ama gelecek bölüm sakin geçer uyanmasını bekleriz poyrazın bence

Hastane bölümlerini kısa tutup 2 hafta sonrası deyip geçiştirebilirler, pusunun arkasında Zafer'in olduğunu öğrenirlerse Bahri karşılık vermek isteyecektir, bence durgun bir bölüm olmaz neticede Kara Para Aşk gibi bir dizi değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Mart 2015; 11:41:09 >
  • Dün akşam müthişti. Bir büyük içmiş gibi oldum. Poyraz, Sefer , Ayşegül ve aslında Songül... Ayrı ayrı hikaye koydular süperdi. Çok duygulu geçti. Artık bir dizim var.
  • Fragman ateş atıyor arkadaşlar ateş

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Fragman ateş atıyor arkadaşlar ateş

keşke koma ya girsemde 1 yıl şu bölümleri beklemeden izlesem . Aşk olayı artık gitti iyice zafer baba çatışması başladı . Poyraz zaten ayrı bir karizma

• Valla heralde Türk televizyonculuğunun en kaliteli dizilerinden biri bu dizi. Gayet hoş. Çarşamba akşamlarımı üç senedir başına gelmediğim alete adadım. Hakketten çok hoşuma gitti. Öyle ahım şahım fazla dizi izlemem. Hatta sanırsam iki dizi izliyorum ve biri sadece internette yayınlandığı için sadece haftanın bir akşamı tv karşıdındayım. Ve ben gibi tvden tamamen uzaklaşmış birini yeniden kendi başına çekmesi bence bu diziyi başarılı yapar. İkinci sezon umarım hikayeyi uzatmak için boş beleş işler yapmazlar. Bir dizinin hikayesi ne kadar önemliyse finali bana kalırsa hikayesinden iki kat daha önemlidir. Güzel ve akıllarda kalacak bir şekilde ekrana veda etmesi daha iyi olur.

Bir cartoon örneği olacak ama Avatar:The Last Airbender gibi finalinde bir kitleyi kendine kilitlemiş bir şekilde ekranlara veda etmeli, dizi çok fazla uzamamalı

• Tam tahmin ettiğim gibi 2. Fragman bunu doğruladı.
  • Bugün izlediğim 12. Bölümü
    Mükemmel Harika Olağanüstü bir bölümdü her zamaki gibi bu diziyi her izlediğimde gidip birine aşık olasım geliyor
    Gerçekten Poyraz Ayşegül aşkı mükemmel yansımış. Bu bölümdede Sefer çok iyi konuştu keşke ilk başlarda küfür etmeseydi ama arkadaş kalma olayını çok güzel reddetti. Delikanlı adam budur helal olsun. Zafer'in adamları çok kalabalıktı umarım "Adanalı" dizisinin sahneleri gibi bir adam 5 kişiyi dövmez. Ayşegül'e bişry yapmaz inşallah asansördeki adam . Bitek Toplantıyı anlamadım Bahri ben sorumluluk alırım falan diyor fragmanda orayı hiç anlamadım

• Fragman rüya gibi poyrazı nasıl hemen ayağa kaldırdılar arkadaş şaka gibi çok iyi olmuş bu durum. Bu arada dizi reytinglerdede can yakmaya devam ediyor fakat bu bölümde birinciliği bekliyordum ben bu sefer durum farklı olmuş. Totalde Güzel köylüye yenilmesi tuhaf olmuş bu diziyi kim seyrediyor merak ediyorum arkadaş.

TOTAL
    Title Channel Start time End time Rtg%(Net) Share%(Net)
    1 GUZEL KOYLU STAR TV 20:43:50 23:40:48 5,85 14,11
    2 POYRAZ KARAYEL KANAL D 20:43:49 23:43:49 5,57 13,56
    3 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 20:57:04 23:23:21 5,5 13,05
    4 PI`NIN YASAMI (Y.S) FOX TV 20:00:13 22:22:59 5,26 12,49
    5 YILANLARIN OCU SHOW TV 20:43:29 23:41:42 5,17 12,62
    6 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:39 20:00:02 5,15 14,13
    7 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 20:03:51 20:58:26 4,54 11,36
    8 ESRA EROL`LA FOX TV 16:30:19 18:59:34 4,05 17,03
    9 BENI AFFET STAR TV 17:14:06 18:19:47 3,95 15,85
    10 STAR ANA HABER STAR TV 18:27:57 19:17:05 3,85 11,88

AB

1 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 20:57:04 23:23:21 8,73 19,73
    2 POYRAZ KARAYEL KANAL D 20:43:49 23:43:49 7,39 17,19
    3 PI`NIN YASAMI (Y.S) FOX TV 20:00:13 22:22:59 4,85 11,45
    4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:39 20:00:02 4,8 15
    5 POYRAZ KARAYEL (OZET) KANAL D 19:59:48 20:43:21 4,46 11,75
    6 DIRILIS ERTUGRUL (OZET) TRT 1 19:56:03 20:57:04 4,31 10,95
    7 KARA PARA ASK ATV 20:46:25 23:56:42 4,27 10,23
    8 CUNEYT OZDEMIR ILE KANAL D HABER KANAL D 18:59:51 19:59:35 4,11 13,11
    9 GUZEL KOYLU STAR TV 20:43:50 23:40:48 3,49 8,07
    10 BENI AFFET STAR TV 17:14:06 18:19:47 3,46 17,13

www.gunlukreytingler.org
    25 Mart 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları
    http://www.gunlukreytingler.org/25-mart-2015-carsamba-reyting-sonuclari.html

• Fragman ateş ediyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.