Şimdi Ara

Powersupply de dısardan calıstırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bılen bırı varsa bana ısık tutan olursa sevınırım. elımde bır adet powersupply var bunu makına baglamadan calıstırmak ıstıyorum. bord soketınde yesıl + sıyah kabloyu kısa devre yaparsam calısıyor ama kısa devreyı kaldırdıgımda enerjı kesılıyor bu yontemle yesıl + sıyah kabloyu sureklı kısa devre konumunda tutarsam powersupply zarar verır mı? veya sureklı calıstırmanın bı yolunu bılen varmı....

• böyle calıştırmanın bir sakıncası yok bir yerde görmüştüm zaten anakartta bu işi yapıyor kısa derve ile powersupply i calıştırıyor sakıncası yokk
  • hiçbir zarar vermez,anakartın yaptığı işi sen kısa devre olusturarak yapmışsın..gayet verimli çalışır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bh_okan

hiçbir zarar vermez,anakartın yaptığı işi sen kısa devre olusturarak yapmışsın..gayet verimli çalışır..

• Aynı olay için 2 gün önce nette bir araştırma yapmış ama bulamamıştım, derken bir bilgisayarcı arkadaşım senin de belirtiğin gibi YEŞİL+SİYAH kabloları kısadevre etmemi söyledi, denedim, MÜKEMMEL ÇALIŞIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: byted1

Aynı olay için 2 gün önce nette bir araştırma yapmış ama bulamamıştım, derken bir bilgisayarcı arkadaşım senin de belirtiğin gibi YEŞİL+SİYAH kabloları kısadevre etmemi söyledi, denedim, MÜKEMMEL ÇALIŞIYOR

anakartın yükü olmadan tam güç super olur
  • yardımlerınız için sagolun arkadaslar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.