Şimdi Ara

Powershell.exe için ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler tatilden döndüğümden beri bilgisayar açılırken dosyaları denetliyor ve geç açılıyor,bende yapılması kesinlikle önerilir diye birşey yapıp iptal etmiyorum.Lakin bu sabah itibari ile bilgisayar denetimi yaptıktan sonra bilgisayarı tekrar başlattı ve tekrar deneti sayfasına girdi,böyle bir kısır döngüden iptal ederek çıkardım bilgisayarı.Neredeyse bir saate açıldı ve açılırken masaüstü düzenleme sihirbazı gibi küçük bir pencere açıldı sol üst köşede,ekran bir süre açık mavi kaldı bende ctrl-alt-del yaptım bakayım bilgisayr komut alıyor mu diye?Bunun üzerine win7 yüklü bilgisayarım teması windowsun eski temasına dönüşmüş bir şekilde masaüstü neredeyse boş bir şekilde açıldı,belgerime,bilgisayarım a vs girerkende windows kimlik doğrulanmadı gibi bir hata ile karşılaştım ve giriş yapamadım(ikinci açışımda normal olarak açıldığı için hatayı tam hatırlamıyorum)
    Yeniden açtığımda ise karşıma şu uyarı çıktı Powershell.exe - Bozuk Dosya
    C:\Windows\System32\tr-TR\esrb.rs.mui dosya veya dizini bozuk ve okunamaz durumda lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın
    Ne yapamam gerekir yardımlarınız bekliyorum

• lucasromero8 L kullanıcısına yanıt
    Sürekli hata denetimi yapması hdd sorunundan kaynaklanır. Hd tune ile hdd ye tarama yapın, bad sector olabilir.

Windows 7 dvd si takıp powershellde sfc /scannow yazıp taratın. Bozuk dosyaları duzeltecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Eylül 2016; 15:53:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Sistem update için yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.